Zaknafein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνω που το 'χα ξεχάσει, έπρεπε να το ανανεώσετε το θέμα γμτ σας... έχω και Κωτσόβολο στο δρόμο μου, πάει, έγινε κι αυτή η ζημιά 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εμένα ευτυχώς δεν μου αρέσει εμφανισιακά οπότε περιορίζομαι σε 1 μηχανικό
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ίδια φάση με τα iphone. Αφού όποιος δεν θέλει δεν παίρνει, γιατί να τρώνε τόσο bashing; άλλο αυτό, το θέμα με τα iphone προσφέρει πραγματική και αγνή διασκέδαση δεν πρέπει να σταματήσει αν και πλέον έχουν καταντήσει τόσο βαρετοί κι αυτοί που φέτος βγήκε νέο και κανείς δεν ασχολείται.. εγώ έχω χάσει την όρεξη μου.. ποιος εγώ; που έβλεπα θέμα με iphone και ήθελα να το κλειδώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται
johnnyman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εγω για το εχτρα ρευμα εχω ενα βυσμα που μπαινει στην υποδοχη του dc και μετα βγαζει σε usb και ετσι δουλευει αψογα!!
nek4d Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εγω για το εχτρα ρευμα εχω ενα βυσμα που μπαινει στην υποδοχη του dc και μετα βγαζει σε usb και ετσι δουλευει αψογα!! ενδιαφερον ακουγεται, απο που αγορασες το βυσμα αυτο?
leriban Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εγω παλι μετα το καψιμο το παραγγειλα παλι........
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Το πήρα λοιπόν μιας και θα πήγαινα για ένα μικρόφωνο και με είχαν ψήσει τα σχόλιά σας. 1η φορά χρήσης μηχανικού, 'ντάξει είναι δύσκολο να περιγραφεί η αίσθηση που σου προσφέρει. Φοβερή πάντως. Αξίζει τα 69e; Προσωπικά απαντάω ναι, μόνο στην περίπτωση που κάποιος περνάει αρκετές ώρες στο pc, ή χρειάζεται ένα keyboard με macros - ή και τα δυο και στην περίπτωση που δεν σκοπεύει να αλλάξει πληκτρολόγιο σε 1 χρόνο. Φυσικά η ποιότητα του είναι πάρα πολύ καλή, είναι στιβαρό, ο ήχος των πλήκτρων αν θες να κάνεις ησυχία υποφερτός (αν θες να κάνεις φασαρία είναι σκέτο addiction), και εμφανισιακά τα βίντεο και οι φωτογραφίες το αδικούν. Πιστεύω πως η τιμή αυτή είναι λίγο υψηλότερη από την ιδανική, για να μην αισθάνεται κάποιος (εντελώς) θύμα του marketing όπως είπε κάποιος παραπάνω. Αν και πρώτη φορά αγοράζω τόσο ακριβό περιφερειακό που θα μπορούσα να κάνω εύκολα και χωρίς αυτό, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, γιατί περίμενα αρκετά λιγότερα. 4
Zaknafein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να πω και γω γνώμη τώρα που το χρησιμοποίησα και λίγο παραπάνω. Περί θορύβου: Είχα καιρό να πιάσω μηχανικό και το περίμενα πολύ πιο τραγικό, σίγουρα δεν είναι αθόρυβο σαν κάποια μεμβράνης αλλά ενοχλητικό δεν θα το έλεγα εκτός αν πληκτρολογείς μανιωδώς. Περί τιμής: Δεδομένου ότι είχα δώσει και 30-40€ για πληκτρολόγια μεμβράνης με backlight leds που με το ζόρι άντεξαν 1.5-2 χρόνια, δεν το θεωρώ ακριβό στην τιμή αυτή, δεν θα το έλεγα και φθηνό βέβαια. Αν αντέξει 3-4 χρόνια θα είναι πολύ καλό vfm. Περί αίσθησης: Απλά καμία σχέση με τα μεμβράνης. Με ξένισε λίγο στην αρχή γιατί το Microsoft Χ6 που είχα ήταν λίγο πιο χαμηλό και είχε λίγο χαμηλότερα πλήκτρα, το συνήθισα αρκετά γρήγορα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2013 από Zaknafein 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αντέξει 3-4 χρόνια θα είναι πολύ καλό vfm. γιατί να μην αντέξει; πληκτρολόγια των 10 ευρώ (με πολύ χαμηλότερη ποιότητα) τα κρατάς 10ετία. Εκτός κι αν το πλακώνεις στις φάπες κάθε μέρα, πάσο.
takjar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε φορτιστή για το Keyboard με σωστά volt κλπ. Ας πετάξει κάποιο link εδώ thanks προκαταβολικά!
nek4d Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε φορτιστή για το Keyboard με σωστά volt κλπ. Ας πετάξει κάποιο link εδώ thanks προκαταβολικά! Δεν εχει ακομη αναφερθει κατι καλο/φθηνο/δοκιμασμενο whatever. Αλλα οπως εχει ειπωθει, δεν χρειαζεται κατ'ουσιαν, αν ο πυργος σου εχει τις usb θυρες κοντα σου, ειναι πιο βολικο απο το να σκυβεις μπροστα απο το πληκτρολογιο κ να προσπαθεις να το βαλεις ισια (εκτος του οτι μπορει στο κουτι σου να εχεις και usb3). Τωρα για εξτρα φωτισμο, αν θελει καποιος με το ζορι, πασο. Και εγω στην αρχη το ηθελα αλλα μετα αλλαξα γνωμη, καταλαβα οτι ειναι περιττη πολυτελεια, μεχρι 5 ευρω για πλακα ισως τα εδινα, για παραπανω δεν αξιζει. 1
Zaknafein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί να μην αντέξει; πληκτρολόγια των 10 ευρώ (με πολύ χαμηλότερη ποιότητα) τα κρατάς 10ετία. Εκτός κι αν το πλακώνεις στις φάπες κάθε μέρα, πάσο. Κοίτα στο διάστημα 2008-2013 άλλαξα 4 πληκτρολόγια (το Trigger είναι το 5ο), μόνο το ένα απ'αυτά δουλεύει ακόμα 100% σωστά (ένα φτηνό Samsung χωρίς leds etc). Τα άλλα όλα εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα. 10ετία απλά με τπτ εκτός αν το χαϊδεύεις μόνο... Για το ρεύμα δεν το 'χω ψάξει, γιατί είναι εντελώς άβολη η θέση στη περίπτωσή μου. Σε ebay θα βρεις σίγουρα φθηνά ( <5$ ), τώρα για ποιότητα who knows με τους κινέζους. Υπάρχει και η λύση του johnnyman αν έχεις κενή θύρα USB στο κουτί.
johnnyman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 εγω ενα τετοιο εχω και ειμαι οκ εαν και δεν το χρησιμοποιω απλα το δοκιμασα!
Fulgore1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Το πήρα λοιπόν μιας και θα πήγαινα για ένα μικρόφωνο και με είχαν ψήσει τα σχόλιά σας. 1η φορά χρήσης μηχανικού, 'ντάξει είναι δύσκολο να περιγραφεί η αίσθηση που σου προσφέρει. Φοβερή πάντως. Αξίζει τα 69e; Προσωπικά απαντάω ναι, μόνο στην περίπτωση που κάποιος περνάει αρκετές ώρες στο pc, ή χρειάζεται ένα keyboard με macros - ή και τα δυο και στην περίπτωση που δεν σκοπεύει να αλλάξει πληκτρολόγιο σε 1 χρόνο. Φυσικά η ποιότητα του είναι πάρα πολύ καλή, είναι στιβαρό, ο ήχος των πλήκτρων αν θες να κάνεις ησυχία υποφερτός (αν θες να κάνεις φασαρία είναι σκέτο addiction), και εμφανισιακά τα βίντεο και οι φωτογραφίες το αδικούν. Πιστεύω πως η τιμή αυτή είναι λίγο υψηλότερη από την ιδανική, για να μην αισθάνεται κάποιος (εντελώς) θύμα του marketing όπως είπε κάποιος παραπάνω. Αν και πρώτη φορά αγοράζω τόσο ακριβό περιφερειακό που θα μπορούσα να κάνω εύκολα και χωρίς αυτό, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, γιατί περίμενα αρκετά λιγότερα. Συμφωνω σε ολα απο τα παραπανω εκτως απο της τιμης. Αν σκεφτεις οτι η κανονικη του τιμη απο οταν βγηκε μεχρι πριν 4-5 περιπου μηνες που επεσε η τιμη του ηταν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806864 και οτι το πιο φτηνο μηχανικο κοστιζει γυρω στα 85ευρο,και οτι αντιστοιχα μεμβρανης κοστιζουν http://www.skroutz.gr/s/261619/Microsoft-SideWinder-X4.html?from=autocomplete&keyphrase=sidewinder+x4 http://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html http://www.skroutz.gr/s/249025/Logitech-G110.html?keyphrase=logitech+g110 τοτε η τιμη του ειναι ιδανικη, σε σχεση με τον ανταγωνισμο και οποιος καθεται και λεει οτι η τιμη του ειναι ψηλη τοτε απλα δεν γνωριζει την προηγουμενη τιμη του και ποσο κοστιζουν κανονικα τα μηχανικα πληκτρολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα