qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δε φαίνεται η συναλλαγή κάπως; κρίμα πάντως.. και δεν άξιζε και το κόπο να τον βάλεις δεν κερδίζεις και κάτι το ιδιαίτερο; ΥΓ ο αντάπτορας ποιος ήταν για να ξέρουμε.. ήταν σίγουρα 5 και όχι 12; γιατί εγώ από χαζεμάρα πήγα να βάλω έναν 12αρη από εξωτερικό σκληρό και ευτυχώς τελευταία στιγμή μου έκοψε να κοιτάξω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως όσοι σκέφτεστε να το πάρετε μην τον καθυστερείτε, η CM το έχει βγάλει EOL οπότε αν τελειώσουν τα αποθέματα δεν πρόκειται να το ξαναδούμε...
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι πέφτω σε EOL τόσο γρήγορα γαμώ; Και το Sidewinder X6 που είχαν πριν, με το που το πήρα βγήκε EOL.
Sed22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αξιζει το keyboard ? λεω να το παρω τωρα !
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο value for money μηχανικό εδώ και καιρό. 2
HERTHAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι σημαινει EOL? Κανει θορυβο το συγκεκριμενο?
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 End Of Life. Ε τον κάνει το θόρυβό του σα μηχανικό.
leriban Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δε φαίνεται η συναλλαγή κάπως; κρίμα πάντως.. και δεν άξιζε και το κόπο να τον βάλεις δεν κερδίζεις και κάτι το ιδιαίτερο; ΥΓ ο αντάπτορας ποιος ήταν για να ξέρουμε.. ήταν σίγουρα 5 και όχι 12; γιατί εγώ από χαζεμάρα πήγα να βάλω έναν 12αρη από εξωτερικό σκληρό και ευτυχώς τελευταία στιγμή μου έκοψε να κοιτάξω ειχε μεταβαλλομενη ταση! στα 5ν το ειχα.... αφου εβγαλε καπνους πηγα στο μαγαζι και μετρησαμε την ταση! στα 5ν ηταν!!! δεν ξερω τι πηγε στραβα!!!!!!! αλλα με βλεπω να το αγοραζω παλι!!!!! ηταν πραγματικα vfm 1
grmako Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι σημαινει EOL? Κανει θορυβο το συγκεκριμενο? End Of Life. Ε τον κάνει το θόρυβό του σα μηχανικό. Πολύ μειωμένο όμως σε σχέση με τα άλλα μηχανικά... Καμία σχέση με μπλε switches για παράδειγμα...
lazarakos2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μια ενημερωση πριν απο λιγο δοκιμασα ανταπτορα 5v και εβγαλε καπνους το πληκτρολογιο!!!!!!!!!! αιωνια του η μνημη!!!!! οποτε αν το δοκιμασετε καντε το προσεκτικα!!!! Στο δικό μου είχα δοκιμάσει ένα φορτιστή από παλιό nokia, και δούλεψε κανονικά, αλλά όπως είπανε και οι υπόλοιποι δεν κερδίζεις και τίποτα με το να το έχεις στο ρεύμα. Μεγάλο κρίμα να την πάθεις έτσι με τον αντάπτορα.
leriban Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Στο δικό μου είχα δοκιμάσει ένα φορτιστή από παλιό nokia, και δούλεψε κανονικά, αλλά όπως είπανε και οι υπόλοιποι δεν κερδίζεις και τίποτα με το να το έχεις στο ρεύμα. Μεγάλο κρίμα να την πάθεις έτσι με τον αντάπτορα. ακομα το κλαιω φιλε μου.....
panosno1com Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια 0ταν πληκτρ0λ0γεις κάνει σα να σπας καρ0τα 0πως τα παλι0τερα πληκτρ0λ0για ;; γραφω ετσι γτ : http://www.insomnia.gr/topic/499874-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-keyboard/
ilias_97 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πωπω με καταστρεφετε ρε γαμωτο...και δεν ηθελα πληκτρολογιο :/ Για κανονικη καθημερινη χρηση οχι κατι τρελο απο typing ειναι too much; (σας παρακαλω πειτε μου ναι)
geodark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια 0ταν πληκτρ0λ0γεις κάνει σα να σπας καρ0τα 0πως τα παλι0τερα πληκτρ0λ0για ;; γραφω ετσι γτ : http://www.insomnia.gr/topic/499874-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-keyboard/ Οχι τα πληκρα του ειναι σχετικα μαλακα, κανουν τον ηχο που γουσταρεις να γραφεις, ισως κουραζουν λιγο περισσοτερο επειδη ειναι λιγο πιο δυσκολο να πατηθουν απο τα συμβατικα πληκτρολογια ομως αν θες "μπ0ρεις" να το προγραμματισεις αντι για ο να γραφει το 0 που βλεπω σ' αρεσει
panosno1com Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχααχ διαβασε τ0 τ0πικ μ , 1 στιγμη, με κ0π πειστ ειμαι με τ "ι" :Ρ δε γραφω σα 15χρ γ πλακα :ΡΡΡ http://www.insomnia.gr/topic/499874-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-keyboard/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα