paularas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 τα μαύρα σαν κλούβια ακούγονται. no worries για θόρυβο. δεν πήρες ούτε μπλε ούτε καφέ άρα άργησες imo να το πάρεις. εκτός και εάν κοιμασαί σε βιβλιοθήκη που εκεί ίσως φαίνεται η διαφορά
HERTHAN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 τα μαύρα σαν κλούβια ακούγονται. no worries για θόρυβο. δεν πήρες ούτε μπλε ούτε καφέ άρα άργησες imo να το πάρεις. εκτός και εάν κοιμασαί σε βιβλιοθήκη που εκεί ίσως φαίνεται η διαφορά γοογλε τρανσλατε 1
qsis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 εντάξει κάνουν θόρυβο μη λέμε ότι δεν κάνουν, απλά είναι από τις ήσυχες περιπτώσεις μηχανικού
flyer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 εντάξει κάνουν θόρυβο μη λέμε ότι δεν κάνουν, απλά είναι από τις ήσυχες περιπτώσεις μηχανικού Και η Ferrari κάνει θόρυβο... 2
Spyipad Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 το παραγγειλα και γω ..δεν μπορεσα να κρατηθω αυριο μπορω να παω να το παραλαβω ετσι?
papaniki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και απο εμένα. Στην αρχή μόλις το έβαλα δε λειτουργούσε το windows key --> command σε μένα που το έβαλα σε macbook και αφού το έβαλα σε πισί με windows και πέρασα το προγραμματάκι του, το ενεργοποίησα και όλα καλά! Φοβερή ποιότητα κατασκευής.Φοβερός ήχος.Φοβερή αίσθηση. Η αγορά του αξίζει και με το παραπάνω και είναι σχεδόν στη μισή τιμή απ'οτι στο εξωτερικό! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ...και είναι σχεδόν στη μισή τιμή απ'οτι στο εξωτερικό εσωτερικο! Fixed. Εξω παιζει κατω απο το κατοσταρικο. 1
qsis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και απο εμένα. Στην αρχή μόλις το έβαλα δε λειτουργούσε το windows key --> command σε μένα που το έβαλα σε macbook και αφού το έβαλα σε πισί με windows και πέρασα το προγραμματάκι του, το ενεργοποίησα και όλα καλά! Φοβερή ποιότητα κατασκευής.Φοβερός ήχος.Φοβερή αίσθηση. Η αγορά του αξίζει και με το παραπάνω και είναι σχεδόν στη μισή τιμή απ'οτι στο εξωτερικό! θέλω φωτό με μακ και trigger, θα είναι συλλεκτική 2
anjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ τον 'starter' (sobi1984) και το Forum για την ενημέρωση ως προς την προσφορά αυτή. Παράγγειλα κι εγώ ένα μηχανικό (αν και είμαι κάτοχος και άλλου μηχανικού 'Corsair K90') στα 62 ευρώ, κάνοντας χρήση του κουπονιού. Χαιρετισμούς σε όλους. 1
qsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 θα ήθελα φίλε μου να μας κάνει ένα συγκριτικό αφού παραλάβεις
spook Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Από ότι φαίνεται δεν ισχύει ούτε σε κωτσο ούτε σε electro.
leriban Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μια ενημερωση πριν απο λιγο δοκιμασα ανταπτορα 5v και εβγαλε καπνους το πληκτρολογιο!!!!!!!!!! αιωνια του η μνημη!!!!! οποτε αν το δοκιμασετε καντε το προσεκτικα!!!!
grmako Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μια ενημερωση πριν απο λιγο δοκιμασα ανταπτορα 5v και εβγαλε καπνους το πληκτρολογιο!!!!!!!!!! αιωνια του η μνημη!!!!! οποτε αν το δοκιμασετε καντε το προσεκτικα!!!! Κρίμα φίλε μου, τώρα αυτό στο καλύπτει η εγγύηση? Τι παίζει σε αυτή τη περίπτωση? Δε νομίζω καν να δοκιμάσω να αγοράσω αντάπτορα μετά απο αυτά που σου συνέβησαν...
leriban Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κατι εγινε και στον κωτσοβολο δεν πηρα αποδειξη γιατι πληρωσα με καρτα! και πηρα μονο της συναλλαγης!!! οποτε δεν μπορω να κανω κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα