Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλείνω σε λίγο εβδομάδα και έχω βρει τη χαρά μου. Thanks TS!

Δεν μπορώ να πω βέβαια το ίδιο και για τους συναδέλφους στο γραφείο που ήδη σχεδιάζουν να το πάρουν και να το πετάξουν από το παράθυρο!

• Like 2
Δημοσ.

Κλείνω σε λίγο εβδομάδα και έχω βρει τη χαρά μου. Thanks TS!

Δεν μπορώ να πω βέβαια το ίδιο και για τους συναδέλφους στο γραφείο που ήδη σχεδιάζουν να το πάρουν και να το πετάξουν από το παράθυρο!

να τους απειλήσεις ότι θα πάρεις κάποιο μηχανικό με μπλέ αν δε σταματήσουν να παραπονιούνται :P

(είναι και πιο κατάλληλο για γραφείο) 

βάλτους κι αυτό το βίντεο (από το 3:00 και μετά που έχουν μείνει μπλε και μαύροι ) 

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια το πληκτρολογιο είναι απίστευτο, μέρα με τη νύχτα με τα παλίου στυλ, πατάω κουμπιά και δακρύζω...

Δημοσ.

σκέψου ότι αυτό είναι ακόμα πιο παλιού στυλ :lol: τεχνολογίας '84 είναι οι black switches σε σύχρονο περίβλημα με κάποιες ευκολίες του σήμερα  ;) 

οπότε εδώ ισχύει το ρητό δεν τα κάνουν όπως παλιά :P

Δημοσ.

Κοιτα ρε παιδια και εμενα με ψησαται με αυτα και μ αυτα και το παρηγγειλα. Αλλα το θεμα ειναι οτι το παρηγγειλα απο τις 21 και ακομη περιμενω................... :mad:

Δημοσ.

Παιδιά έχει πάρει τελικά κανείς την εξωτερική τροφοδοσία να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει γενικά?

Δημοσ.

έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις περιφερειακά στα usb του; δες πρώτα αν δουλεύουν αυτά που θες γιατί αν δουλεύουν η τροφοδοσία το μόνο νόημα που έχει θα είναι τα 2 επίπεδα φωτισμού παραπάνω

φλασάκια πάντως δουλεύουν άψογα, κεραία ποντικιού το ίδιο, απλά ποντίκια το ίδιο (όχι επαναφορτιζόμενα) και σκληρός με εξωτερική τροφοδοσία

σε μικρό σκληρό που παίρνει ρεύμα από το usb ή κάνα κινητό θα έχεις πρόβλημα και θα θες το 5V

με λίγα λόγια είναι κάπως άχρηστο το να πάρεις αντάπτορα σε αρκετές περιπτώσεις 

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο νόημα που έχει θα είναι τα 2 επίπεδα φωτισμού παραπάνω

Για να σου πω την αλήθεια, μόνο τα 2 επίπεδα φωτισμού προς το παρών σκέφτομαι, για το αν αξίζει κανείς να πάρει τη τροφοδοσία.

Δε θέλω να φορτώσω το γραφείο μου με περιφεριακά πάνω στο πληκτρολόγιο... Προτιμώ να τα βάζω στο pc κανονικά...

Απλά μόνο και μόνο για το φωτισμό να δούμε αν έχει καμια ουσιαστική διαφορά...

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, έτσι μου έρχεται να το πάρω για δεύτερο, και για ανταλλακτικά για το πρωτο μου! 62Ε είναι τρομερή τιμή για τόσο καλό πληκτρολόγιο, παρόλο που είναι με black...

Δημοσ.

50ε ουσιαστικά εάν κόψεις και τιμολόγιο και το περάσεις στα έξοδα... 

Αν δεν εκαναν θορυβο τα μηχανικα ετσι ακριβως θα το ειχα τσιμπησει στο λεπτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...