Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω σε καποια κουμπια (w,5,f6) το led ειναι λιγο πιο αχνο. εχετε δει κατι τετοιο στα δικα σας. αξιζει να το αλλαξω για αυτο ?

το w συγκεκρίμενα στα περισσότερα που έχω δει είναι λιγότερο φωτεινό 

έχει να κάνει με τη χάραξη των πλήκτρων, κάποια από αυτά δε βγαίνουν τελικά και τόσο διάφανα και φυσικά δεν είναι λόγος αλλαγής, αποκλείεται να πετύχεις τελείως ομοιόμορφο φωτισμό σε μηχανικό από ότι έχω καταλάβει 

Δημοσ.

Δε νομίζω πως εξαντλήθηκε, προχθές πήγα με φίλο από τον Κωτσόβολο να πάρει ένα.

Το HAF X nVidia Edition είχε εξαντληθεί, επανεμφανίστηκε χθες και εξαντλήθηκε ξανά.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια ναι δεν θα μπω στη διαδικασια για αλλαγες και γιατι δεν ξρω αν θα το αλλαξουν αλλα κια γιατι απο οτι φαινεται δεν θα ειναι ουτε το επομενο τελειως ομοιοομορφο

Δημοσ.

πλέον που πέρασαν κάποιες μέρες θα έλεγα ότι συνήθισα πλήρως τη μετάβαση μου σε μηχανικό πληκτρολόγιο 

το βάρος των διακοπτών δεν το σκέφτομαι καν, παρατηρώ πως όντως γράφω καλύτερα με λιγότερα τυπογραφικά και εκτιμώ κάθε μέρα όλο και περισσότερο τη πιο σαφή πληκτρολόγηση και την αίσθηση ποιότητας σε σχέση με οτιδήποτε είχα πριν

μόνη παρενέργεια είναι φυσικά ο θόρυβος της "γραφομηχανής" όταν αρχίζω να γράφω συνεχόμενα που όντως μπορεί να ενοχλήσει όποιον βρίσκεται γύρω, ακόμα και με black switches που γενικά δεν θεωρούνται και οι πιο θορυβώδεις

οι γνώμες των υπολοίπων τώρα που πέρασε κάποιος καιρός ποιες είναι; :)

θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι δε μετανιώσατε την αγορά.. 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ το έχω συνηθίσει κάπως περισσότερο, αλλά έχω ακόμα καιρό για το mastering.

Σίγουρα είναι ανώτερη η αίσθηση και η ποιότητα, αλλά δε μπορώ ακόμα να πω πως είναι για όλους.

Δημοσ.

πλέον που πέρασαν κάποιες μέρες θα έλεγα ότι συνήθισα πλήρως τη μετάβαση μου σε μηχανικό πληκτρολόγιο 

το βάρος των διακοπτών δεν το σκέφτομαι καν, παρατηρώ πως όντως γράφω καλύτερα με λιγότερα τυπογραφικά και εκτιμώ κάθε μέρα όλο και περισσότερο τη πιο σαφή πληκτρολόγηση και την αίσθηση ποιότητας σε σχέση με οτιδήποτε είχα πριν

μόνη παρενέργεια είναι φυσικά ο θόρυβος της "γραφομηχανής" όταν αρχίζω να γράφω συνεχόμενα που όντως μπορεί να ενοχλήσει όποιον βρίσκεται γύρω, ακόμα και με black switches που γενικά δεν θεωρούνται και οι πιο θορυβώδεις

οι γνώμες των υπολοίπων τώρα που πέρασε κάποιος καιρός ποιες είναι; :)

θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι δε μετανιώσατε την αγορά..

Και εγώ το έχω ψιλο-συνηθίσει αν και ακόμη κάνω κάποια τυπογραφικά. Ή είναι ιδέα μου ή τα πλήκτρα είναι λίγο μικρότερα από το προηγούμενο που είχα και έτσι μερικές φορές χτυπάω δύο πλήκτρα. Επίσης ένα δεύτερο λάθος μου είναι με τα M5 πλήκτρα αλλά όχι με αυτό που περίμενα. Θυμάμαι που ο φόβος των περισσότερων ήταν να μην χτυπούν το M5 αντί για το control το οποίο σε μένα δεν έχει τύχει ποτέ. Αντίθετα πολλές φορές αντί να χτυπήσω το πλήκτρο ~ χτυπάω το Μ1.

Όσον αφορά το θόρυβο ποτέ δεν με ενοχλούσε και ούτε ενόχλησε φίλους μου που ήταν εδώ. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι έχω ένα εκτυπωτή ακίδων ο οποίος κάνει 5πλό θόρυβο οπότε καλύπτει το storm :)

Εννοείται πως δεν μετάνιωσα την αγορά.

Edit: Είχα στείλει ένα μήνυμα στο support για το θέμα με το remapping που είχαμε συζητήσει. Το mail μου έλεγε ανέφερε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε assign μια "extended action" και γενικά όποιο keycode στα M πλήκτρα όπως στα κανονικά και ότι αναγκαστικά χρησιμοποίησα ένα συνδυασμό με το πλήκτρο Win για να το λύσω αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που μου διέφυγε. Επίσης έλεγα ότι στο default προφίλ το οποίο ενεργοποιείται με το storm + ~ τα πλήκτρα εκπέμπουν κανονικό keycode οπότε συμπεραίνω ότι δεν είναι περιορισμός του ελεγκτή του πληκτρολογίου αλλά ότι είναι περιορισμός στο software και ρωτούσα αν μπορούμε να ελπίσουμε ότι σε επόμενη έκδοση της 1.2 του προγράμματος Trigger App θα υποστηριχτεί αυτή η λειτουργία.

Εντωμεταξύ στο πεδίο της φόρμας που έλεγε λειτουργικό είχα επιλέξει linux (το μήνυμά μου όμως ανέφερε σε 100 μεριές ότι χρησιμοποίησα windows και το πρόγραμμά τους για να σετάρω τα πλήκτρα).

Η απάντηση που πήρα προχτές ήταν "Δεν έχουμε την απαραίτητη εμπειρία για να σας εξηγήσουμε πως γίνεται το remapping. Για να είναι πλήρως λειτουργικό το πληκτρολόγιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε Windows" :) (Μόνο σε μένα τυχαίνει σε κάθε εταιρία πάντα το support να πιάνεται από μία (σχεδόν πάντα ασήμαντη) λέξη του κειμένου και ποτέ να μην απαντάει σε αυτό που ρώτησα ?)

Ξαναέγραψα λοιπόν μια απάντηση και εξηγούσα πάλι τι έκανα και ρωτούσα τα ίδια με πριν. Σήμερα λοιπόν μου απάντησαν ότι παρεξήγησαν και ότι όντως δεν γίνεται με την παρούσα έκδοση και ότι είναι limitation του προγράμματος. Οι ίδιοι δεν να μπορούν να πουν ότι θα υλοποιηθεί σε επόμενη έκδοση αλλά έστειλαν το μήνυμά μου στην "management team".

Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει αρκετή ζήτηση και να βαρεθούν να το υλοποιήσουν αλλά ίσως σε επόμενη έκδοση του Trigger App να μπει αυτή η δυνατότητα.

Δημοσ.

εγώ αυτό με τα 2 πλήκτρα σταμάτησα να το κάνω (κι εγώ το έκανα στην αρχή μάλλον αρκετά) κι έχω ακούσει και από άλλους να τους φαίνονται μικρά 

δεν ξέρω αν φταίει ότι όντως είναι μικρά ή ότι έχουν σχετικά μεγάλα κενά μεταξύ τους σε σχέση με άλλα που είχαμε και τα δάχτυλά μας θέλουν κάποια περίοδο προσαρμογής μέχρι να καλύπτουν τυφλά την απαιτούμενη απόσταση

μακροπρόθεσμα αυτό ίσως αποδειχτεί και πιο καλό/σωστό αν συνηθίσουμε τελείως τυφλό γιατί θα πηγαίνει το δάχτυλο εκεί ακριβώς που πρέπει και δε θα παίζει να πατάμε διπλανά πλήκτρα όπως θα κάναμε αν ήταν πιο κολλητά μεταξύ τους  

σε σχέση με το x4 δηλαδή εγώ αυτό παρατηρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...