Προς το περιεχόμενο

[keyboard] coolermaster storm trigger (mechanical) 69.9 @ electroworld [ΤΕΛΟΣ!!!! :p]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον TS! Εγώ πήρα ένα για δώρο που ήθελα.

Να ενημερώσω ότι υπάρχει και στον Κωτσόβολο επίσης(όχι ότι είναι και κάνα φοβερό νέο..), αλλά στον υπολογισμό των μεταφορικών από κει έβγαζε 3€ χρέωση ενώ το Electroworld στέλνει τσάμπα.

Ελπίζω να είναι καλύτερο από το Roccat Isku που ήταν σε παρεμφερή τιμή.

Δημοσ.

Η τιμή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σχεδόν μισοτιμής ΑΛΛΑ έχει BLACK switches με ότι αυτό συνεπάγεται. To trigger με red/brown είναι απο τα καλήτερα μηχανικά της αγοράς μαζί με εταιρίες όπως filco / ducky / das keyboard. Το isku καλό χρυσό αλλά δεν είναι mechanical nough said.

• Like 1
Δημοσ.

αμα δε μου χυνοντουσαν αναψυκτικα και καφεδες καθε τοσο στο keyboard θα το χτύπαγα.

αλλα για του λόγου του είναι καλό στην κατηγορία και τα λεφτά του?

Δημοσ.

Τι ειναι "μηχανικο" πληκτρολογιο και γιατι ειναι καλο;

Εγω οπως το βλεπω μου θυμιζει κατι πληκτρολογια (τα πληκτρα εννοω, μεγεθος, διαδρομη, πιθανη αντισταση και φασαρια του 'κλικ' τους κλπ) προ 20ετιας απο τα πολυ σπαστικα.

Κ360 @ 5 euro FTW :D

(βεβαια, παντα ηθελα ενα fully back-lit πληκτρολογιο!)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι ειναι "μηχανικο" πληκτρολογιο και γιατι ειναι καλο;

google is your friend :P

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/2225883/SteelSeries-6Gv2.html?keyphrase=6gv2 το πιο κοντινο με black switches (ή γενικότερα μηχανικό στην Ελλάδα)...

δεν ειναι φωτειζομενο , δεν εχει armrest ομως αυτο οπως το cm 

Η τιμή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σχεδόν μισοτιμής ΑΛΛΑ έχει BLACK switches με ότι αυτό συνεπάγεται. To trigger με red/brown είναι απο τα καλήτερα μηχανικά της αγοράς μαζί με εταιρίες όπως filco / ducky / das keyboard. Το isku καλό χρυσό αλλά δεν είναι mechanical nough said.

τι το κακο εχουν οι μαυροι διακοπτες, περα απο την επιπλεον πιεση που θελουν; ειδικα σε σχεση με τους κοκκινους δεν ειναι πρακτικα το ιδιο πραγμα ; 

Δημοσ.

google is your friend :P

Το google θα μου δωσει μια αντικειμενικη απαντηση ομως... εγω θελω να ακουσω/δω την υποκειμενικοτατη που αντιλαμβανομαι οτι υπαρχει εδω απο μερικους φανατικους :) ;)

• Like 1
Δημοσ.

θες να σου δωσω το δικο μου κανα 25αρι; :P

ειναι πληρως φωτειζομενο , αλλα εγω θα προτιμουσα μηχανικο 

Δημοσ.

69e ειναι πολυ καλη τιμη για mechanical, οκ εχει blacks που ειναι ο χειροτερος τυπος switch κατα την αποψη μου αλλα και παλι καλυτερο απο οποιαδηποτε μεμβρανη.. Οσοι δεν εχετε ηδη μηχανικο και θελετε και backlight ειναι παρα πολυ καλο value..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...