Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

On μην βάλεις, δε νομίζω να έλυσε ακόμα το ζήτημα με τα χρωστούμενα στον Οτέ.Θα σε έχουν στο "περίμενε" και κάποια στιγμή θα σου πούνε πως λόγω δικών τους προβλημάτων δεν μπορούν να προχωρήσουν την φορητότητα.

ΥΓ:Παράκληση.Κάποιος mod ας μαζέψει μερικούς γιατί έχουν καταντήσει το topic με τις adsl συνδέσεις, να θυμίζει διαφημιστική καμπάνια.

Αν δεν θέλει να τους μαζέψει, ας μαζέψει εμένα γιατί θα συνεχίσω να μιλάω.

Δημοσ.

On μην βάλεις, δε νομίζω να έλυσε ακόμα το ζήτημα με τα χρωστούμενα στον Οτέ.Θα σε έχουν στο "περίμενε" και κάποια στιγμή θα σου πούνε πως λόγω δικών τους προβλημάτων δεν μπορούν να προχωρήσουν την φορητότητα.

ΥΓ:Παράκληση.Κάποιος mod ας μαζέψει μερικούς γιατί έχουν καταντήσει το topic με τις adsl συνδέσεις, να θυμίζει διαφημιστική καμπάνια.

Αν δεν θέλει να τους μαζέψει, ας μαζέψει εμένα γιατί θα συνεχίσω να μιλάω.

αν πραγματι δεν ενεργοποιουν πελατες τοτε δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα για αυτους.το να καθυστερησεις εναν πελατη οκ αλλα ναμην τον ενεργοποιησεις καθολου τοτε....εκτος αν εχουν κανει κανα διακανονισμο γιατι ο οτε οταν του χρωστας κανει και χειροτερα.κατεβαζει κυκλωματα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

θα τη σκεφτώ και τη forthnet τότε...

ξέρει κανείς πώς πάει από ταχύτητες,αλλά κυρίως από αποσυνδέσεις και σταθερότητα;;;

η on έχει μια πάρα πολύ καλή προσφορά στις τηλεφωνικές χρεώσεις,γι αυτό και ρώταγα αν την έχει χρησιμοποιήσει κανείς...

γενικά όπως γράφτηκε παίζει να μην σου βάλουν κ ποτέ στην ον γιατί ο οτε δεν τους δίνει γραμμή λόγω χρεών

αν τα 30 ευρώ που ζητάς από την wind είναι ποσό που μπορείς να δώσεις και αν σε ενδιαφέρουν οι χρεώσεις - προσφορές για τηλέφωνα, είναι σαν να περιγράφεις την προσφορά της φόρθνετ πάντως. 3play, απεριόριστα σταθερά, απεριόριστα κινητά (12 ώρες) και τβ στα 30 ευρώ. νομίζω ότι σε καλύπτει πλήρως.

αν βλέπεις πολύ τβ και θες κάτι παραπάνω η προσφορά που λέει ο gridinio όντως με έχει ψήσει εμένα, αλλά αν δεν βλέπεις μπάλα μπορεις να βάλεις τα cinema.

για την σταθερότητα στο ξεκαθαρίσαν ότι δεν παίζει ρόλο ο παροχος, για την ταχύτητα εφόσον δεν σε βάλει σε μάπα γραμμή ο οτε, έχεις πλεονέκτημα με το margin  της forthnet.

• Like 1
Δημοσ.

απλα αν ειναι νεα γραμμη ποτε δεν ξερεις τι χαλκος θα σου τυχει ειτε πας forthnet ειτε wind ειτε Hol.αν εχεις καλο χαλκο τωρα με την χ εταιρεια λογικα και στην αλλη εταιρεια που θα πας θα κρατησεις τον ιδιο χαλκο και θα εχεις πανω κατω τα ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

άκυρη η on λοιπόν...λογικά τότε πάω για forthnet..απλά gkotsop ψάχνω κάτι και με εξωτερικό...και αν θυμάμαι καλά στο 3play τους δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα προς το εξωτερικό...η tv πάντως δε με ενδιαφέρει για ένα απλό λόγο..το βασικό τους πακέτο δεν έχει κανάλια που να με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και το άλλο με τα full (novasports κλπ) πάει λίγο πιο ψηλά από οτι μπορώ να δώσω αυτή την εποχή...

απλα αν ειναι νεα γραμμη ποτε δεν ξερεις τι χαλκος θα σου τυχει ειτε πας forthnet ειτε wind ειτε Hol.αν εχεις καλο χαλκο τωρα με την χ εταιρεια λογικα και στην αλλη εταιρεια που θα πας θα κρατησεις τον ιδιο χαλκο και θα εχεις πανω κατω τα ιδια.

είναι παλιά γραμμή,φορητότητα από wind(και πιο παλιά οτε...)
δυστυχώς ο χαλκός δεν είναι κι οτι καλύτερο,αλλά......

Δημοσ.

καλα για τον χαλκο δεν μπορεις να κανεις και τιποτε αλλο ετσι και αλλιως.απλα το ειπα σαν συγκρισαν των ζευγαριων.δηλαδη οτι αμα ενεργοποιουσες νεα γραμμη μπορει να τυγχαινες σε οτι να νε χαλκο ενω αμα ειναι φορητοτητα πανω κατω ξερεις τι χαλκο θα παρεις.

Δημοσ.

καλα για τον χαλκο δεν μπορεις να κανεις και τιποτε αλλο ετσι και αλλιως.απλα το ειπα σαν συγκρισαν των ζευγαριων.δηλαδη οτι αμα ενεργοποιουσες νεα γραμμη μπορει να τυγχαινες σε οτι να νε χαλκο ενω αμα ειναι φορητοτητα πανω κατω ξερεις τι χαλκο θα παρεις.

κατάλαβα ναι...παρόλο που άλλοι άνθρωποι στη γειτονιά πιάνουν 9-10 κι εγώ 4 το καταλαβαίνω οτι μάλλον είναι θέμα χαλκού...(παίρνουν από ΚΑΦΑΟ που τοποθετήθηκε πολύ πιο πρόσφατα..).τελικά έψαξα τη forthnet,δίνει λίγο πιο ακριβά το πακέτο με σκέτο ίντερνετ που ήθελα για το εξοχικό μου,(εκτός από το double play στο σπίτι μου) αλλά μάλλον εκεί θα πάω και για τα δύο... 

Δημοσ.

κατάλαβα ναι...παρόλο που άλλοι άνθρωποι στη γειτονιά πιάνουν 9-10 κι εγώ 4 το καταλαβαίνω οτι μάλλον είναι θέμα χαλκού...(παίρνουν από ΚΑΦΑΟ που τοποθετήθηκε πολύ πιο πρόσφατα..).τελικά έψαξα τη forthnet,δίνει λίγο πιο ακριβά το πακέτο με σκέτο ίντερνετ που ήθελα για το εξοχικό μου,(εκτός από το double play στο σπίτι μου) αλλά μάλλον εκεί θα πάω και για τα δύο... 

μπορει τα 2 καφαο να ειναι ιδια αποσταση αλλα το ενα να ειναι με 1000 καλωδιακες και το αλλο να ειναι με νεο κεντρικο και να παιζει σφαιρα.και πολλες φορες που παω συνδυαστικα με τον οτε μου λενε πχ.α σε εκεινο το καφαο ειναι.ξεχασε το δεν υπαρχει καλυτερο ζευγαρι κτλ κτλ.μπορει απο την αλλη το καφαο να ειναι οκ αλλα να επεσες σε προβληματικο ζευγαρι.ειναι πολλα πραγματα και δεν σημαινει οτι ο οτε τα θεωρει ολα βλαβη για να στο διορθωσει.εκτος αν ειναι κατι μεσα στο σπιτι αλλα για να το δεις αυτο πρεπει να κανεις ελεγχο στον κατανεμητη η στην χωνευτη για να δεις τι γινεται.αν πας σε forthnet ξαναβλεπεις στα ποσα συγχρονιζεις μας γραφεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης και βλεπουμε γενικα τι παιζει.

Δημοσ.

θα τους πάρω το πρωί,αλλά μήπως ξέρει κανείς τι εννοούν δεύτερη τηλεφωνική γραμμή;;εννοώ οτι εγώ πχ που έχω δύο γραμμές στον ίδιο χώρο (οτε και wind) μπορώ να τις μεταφέρω και τις δύο και να πληρώνω μόνο 10 ευρώ παραπάνω(άρα 47 για το triple play + οι κλήσεις προς εξωτερικό;;)
η απορία μου είναι,δουλεύουν και οι δύο γραμμές ταυτόχρονα;;ή όταν πχ έχει κλήση η μια,δεν δουλεύει η άλλη;;;

Δημοσ.

θα τους πάρω το πρωί,αλλά μήπως ξέρει κανείς τι εννοούν δεύτερη τηλεφωνική γραμμή;;εννοώ οτι εγώ πχ που έχω δύο γραμμές στον ίδιο χώρο (οτε και wind) μπορώ να τις μεταφέρω και τις δύο και να πληρώνω μόνο 10 ευρώ παραπάνω(άρα 47 για το triple play + οι κλήσεις προς εξωτερικό; ;)

η απορία μου είναι,δουλεύουν και οι δύο γραμμές ταυτόχρονα;;ή όταν πχ έχει κλήση η μια,δεν δουλεύει η άλλη;;;

εννοουν οτι  ειτε η μια γραμμη ειναι tdm και η αλλη ειναι voip ειτε και οι 2 ειναι voip.ναι στην ουσια ο χαλκος ειναι ενας αντιθετα με 2 που εχεις τωρα.ειναι voip τηλεφωνια οι γραμμες συνηθως οποτε δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ.

τωρα σε μερικες εταιρειες πχ wind οι 2 γραμμες ειναι οπως ειναι το Isdn του οτε.δηλαδη δινουν Netmod Κανονικα οσο ξερω.πρεπει να τους ρωτησεις.αν ειναι voip αν πεσει το ιντερνετ χανειςκαι τηλεφωνια και δεν μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες.

Δημοσ.

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-l/?planID=1287

Το DPL εχει 60 λεπτα προς κινητα από ότι βλέπω...

Ο αδερφός μου που έχει το ίδιο πρόγραμμα του έκαναν έκπτωση στα 33 ευρώ από 41 που γράφει ότι έχει και επίσης δεν το κατέβασαν στα 30 λέγοντάς του ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές (με 36 ευρώ τέλη ενεργοποίησης)

Αν τους καλέσεις δεν σου κάνουν καμία καλύτερη τιμή ?

Δημοσ.

η δεύτερη γραμμή είναι σίγουρα voip, λειτουργεί κανονικά όταν μιλάς στην 1η και μπορείς να κάνεις και δωρεάν εκτροπή σε άλλο αριθμό για την περίπτωση που είναι κατειλημμένη. 10 ευρώ είναι το κόστος της 2ης όπως είπες και μπορείς να το προσθέσεις στην τιμή του 3play κανονικά.

Δημοσ.

η δεύτερη γραμμή είναι σίγουρα voip, λειτουργεί κανονικά όταν μιλάς στην 1η και μπορείς να κάνεις και δωρεάν εκτροπή σε άλλο αριθμό για την περίπτωση που είναι κατειλημμένη. 10 ευρώ είναι το κόστος της 2ης όπως είπες και μπορείς να το προσθέσεις στην τιμή του 3play κανονικά.

πρεπει να μιλας και στις δυο γραμμες για να δειχνει κατελλημενο.αμα μιλας στην μια θα χτυπησει στην δευτερη εφοσον ειναι το ιδιο νουμερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...