bananasplit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Έχω εδω και 7-8 χρόνια το wind double play large.Επειδή ΔΕΝ μου δίνουν την καινούρια προσφορά με τα 30 ευρώ(εγώ πληρώνω 42) θέλω να αλλάξω εταιρεία..Σε οτι αφορά την ταχύτητα ίντερνετ και τη σταθερότητα (μένω στον Άγιο Δημήτριο Αττικής) ποιά από τις δύο (hol ή on) προτείνετε;;
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γενικά, όλοι οι πάροχοι θα σου δώσουν την ίδια περίπου ταχύτητα αφού από το ΑΚ χρησιμοποιούν το ίδιο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ για adsl. Υπάρχει, βεβαια, μια μικρή διαφορά σε κάθε πάροχο σε ότι αφορά στη ρύθμιση του snr, το οποίο ο ΟΤΕ ορίζει σε 9 ενώ η Forthnet σε 6, οπότε αυξάνει η ταχύτητα λίγο. Έχεις σκεφτεί την προσφορά 3play της Forthnet με 29,90 ; Την έβαλα την προηγούμενη βδομάδα.
bananasplit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γενικά, όλοι οι πάροχοι θα σου δώσουν την ίδια περίπου ταχύτητα αφού από το ΑΚ χρησιμοποιούν το ίδιο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ για adsl. Υπάρχει, βεβαια, μια μικρή διαφορά σε κάθε πάροχο σε ότι αφορά στη ρύθμιση του snr, το οποίο ο ΟΤΕ ορίζει σε 9 ενώ η Forthnet σε 6, οπότε αυξάνει η ταχύτητα λίγο. Έχεις σκεφτεί την προσφορά 3play της Forthnet με 29,90 ; Την έβαλα την προηγούμενη βδομάδα. απλά δεν έχει κλήσεις προς το εξωτερικό...αυτό ήταν το πρόβλημά μου..κι εγώ τη σκεφτόμουν πάρα πολύ... βασικά τα πήρα με την wind επειδή πληρώνω 42 ευρώ ενώ οι νέοι συνδρομητές 30 για το ίδιο πακέτο με εμένα (+200 λεπτά κλήσεων προς κινητά που εγώ δεν έχω..)αλλιώς θα έμενα στη wind..
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ενδεχομένως, να προσθέτουν και την υπηρεσία αυτή. Εξέτασέ το.
bananasplit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ενδεχομένως, να προσθέτουν και την υπηρεσία αυτή. Εξέτασέ το. τα κανάλια της τηλεόρασης είναι στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά;;πχ το discovery,το disney..είναι με υπότιτλους ή Αγγλικά μόνο;;
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Όλα τα ξενόγλωσσα (κυρίως στην αγγλική) έχουν ελληνικούς υπότιτλους
bananasplit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Όλα τα ξενόγλωσσα (κυρίως στην αγγλική) έχουν ελληνικούς υπότιτλους θα τη σκεφτώ και τη forthnet τότε... ξέρει κανείς πώς πάει από ταχύτητες,αλλά κυρίως από αποσυνδέσεις και σταθερότητα;;; η on έχει μια πάρα πολύ καλή προσφορά στις τηλεφωνικές χρεώσεις,γι αυτό και ρώταγα αν την έχει χρησιμοποιήσει κανείς...
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οτι χαλκο εχεις τον ιδιο θα παρεις.αν επαιζες καλα θα παιξεις το ιδιο καλα και τωρα με forthnet.απλα θα κερδισειςλιγο σε ταχυτητα λογω 6 margin.αν εχεις αποσυνδεσεις στο ανεβαζουν στο 8 οπως ηταν στην wind.η Hol δεν δινει fast path και αρχικο snr δινουν 11.καποιο προγραμμα θα υπαρχει και με κλησεις στο εξωτερικο 2
bananasplit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οτι χαλκο εχεις τον ιδιο θα παρεις.αν επαιζες καλα θα παιξεις το ιδιο καλα και τωρα με forthnet.απλα θα κερδισειςλιγο σε ταχυτητα λογω 6 margin.αν εχεις αποσυνδεσεις στο ανεβαζουν στο 8 οπως ηταν στην wind.η Hol δεν δινει fast path και αρχικο snr δινουν 11.καποιο προγραμμα θα υπαρχει και με κλησεις στο εξωτερικο την on ούτε να την κοιτάξω δηλαδή;;;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν ειπα να μην παρεις On.και η ον πιστευω καλα ειναι. 1
bananasplit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 την σκέφτομαι σοβαρά και αυτή λόγω καλών τιμών στην τηλεφωνία....
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ας πει και καποιος αλλος γνωμη αλλα πιστευω θα εισαι οκ. 1
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κι εγω θα συμφωνήσω για forthnet οτι ειναι καλη επιλογή και λογω της προσφοράς που εχει τώρα αλλα για ολα τα παραπάνω που ειπε ο poulinos , την εχω χρόνια και ειμαι ευχαριστημένος + το 6 snr (μεγαλύτερος συγχρονισμός) = win απο εμενα 1
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω ότι αυτή την περίοδο υπάρχει καλλίτερη προσφορά από αυτή της Forthnet στα 29,90 (internet 24, απεριόριστα σταθερά, 720' σε κινητά και Νόβα start pack, πληρώνοντας 49 για το δέκτη και δωρεάν ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση) 2
gridinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω ότι αυτή την περίοδο υπάρχει καλλίτερη προσφορά από αυτή της Forthnet στα 29,90 (internet 24, απεριόριστα σταθερά, 720' σε κινητά και Νόβα start pack, πληρώνοντας 49 για το δέκτη και δωρεάν ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση) Συμφώνω ...επίσης θέλω να προσθέσω ότι οι συνδρομητές Nova 3Play με μόνο 10€ θα βλέπουν όλα τα κανάλια Novasports, για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις Superleague, Champions League, Europa League, Euroleague-Baketball, Basket League, Volley League, κλπ.Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται, Δεν ξερει κανεις πότε θα ξαναπαίξει και ισχύει μέχρι 30/6 . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα