hackertom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα ήθελα να αλλάξω από την προσφορά του Christmas και να πάρω και τα 720' προς κινητά... Με ένα τηλέφωνο που έκανα στην forthnet μου είπαν ότι μπορώ αλλά μόνο με +10€ και θα έχω τα κινητά + όλα τα αθλητικά η ταινίες κανάλια... Εχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο; Αξίζει;
nik1234 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Με 10 ευρώ επιπλέον θα έχεις έτσι και αλλιώς novasports ή novacinema . Τα 720 προς κινητά θα παίζουν κανονικά γτ θα έχεις αλλάξει πρόγραμμα στο 29,90 3play. Πήγαινε σε ένα κατάστημα forthnet και θα σε κατατοπίσουν πλήρως ...
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οπως ειπε ο φιλος απο πανω δυσκολο να σου πουμε εμεις.καλο θα ηταν να μιλησεις με το shop για να δουν τι ισχυει στην περιπτωση σου.
gkotsop Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θα ήθελα να αλλάξω από την προσφορά του Christmas και να πάρω και τα 720' προς κινητά... Με ένα τηλέφωνο που έκανα στην forthnet μου είπαν ότι μπορώ αλλά μόνο με +10€ και θα έχω τα κινητά + όλα τα αθλητικά η ταινίες κανάλια... Εχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο; Αξίζει; για όσους έχουν το christmas είναι πολύ καλό γιατί σε σχέση με τους άλλους κρατάνε και τα κανάλια που έχουν στο christmas. δηλαδή αν βάλεις τα cinema κρατάς και το novasport1 και αν βάλεις τα αθλητικά σου μένει και το novacinema1 οπότε είναι καλή ευκαιρία με 10 ευρώ να έχεις όλα τα αθλητικά (+το nc1) και θα έχεις όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα σου και θα χεις και ταινιούλες.
apeiro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 το έκανες τελικά; αξίζει η προσφορά, ειδικά τα αθλητικά κατά την γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα