Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αλλάξω από την προσφορά του Christmas και να πάρω και τα 720' προς κινητά...

Με ένα τηλέφωνο που έκανα στην forthnet μου είπαν ότι μπορώ αλλά μόνο με +10€ και θα έχω τα κινητά + όλα τα αθλητικά η ταινίες κανάλια...

Εχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο; Αξίζει;

Δημοσ.

Με 10 ευρώ επιπλέον  θα έχεις έτσι και αλλιώς novasports ή novacinema . Τα 720 προς κινητά θα παίζουν κανονικά γτ θα έχεις αλλάξει πρόγραμμα  στο 29,90 3play. Πήγαινε σε ένα κατάστημα forthnet και θα σε κατατοπίσουν πλήρως ...

Δημοσ.

οπως ειπε ο φιλος απο πανω δυσκολο να σου πουμε εμεις.καλο θα ηταν να μιλησεις με το shop για να δουν τι ισχυει στην περιπτωση σου.

Δημοσ.

Θα ήθελα να αλλάξω από την προσφορά του Christmas και να πάρω και τα 720' προς κινητά...

Με ένα τηλέφωνο που έκανα στην forthnet μου είπαν ότι μπορώ αλλά μόνο με +10€ και θα έχω τα κινητά + όλα τα αθλητικά η ταινίες κανάλια...

Εχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο; Αξίζει;

για όσους έχουν το christmas είναι πολύ καλό γιατί σε σχέση με τους άλλους κρατάνε και τα κανάλια που έχουν στο christmas.

δηλαδή αν βάλεις τα cinema κρατάς και το novasport1

και αν βάλεις τα αθλητικά σου μένει και το novacinema1

οπότε είναι καλή ευκαιρία με 10 ευρώ να έχεις όλα τα αθλητικά (+το nc1) και θα έχεις όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα σου και θα χεις και ταινιούλες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...