antoniss69 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πεδια καλησπερα...εχω τη bravia 32αρα και στα ψηφιακα καναλια οταν την βαζω σχεδον σε ολα τα καναλια μου κανει κολληματα....κατι σαν χονια Sent from my iPhone using Insomnia
antoniss69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πεδια καλησπερα...εχω τη bravia 32αρα και στα ψηφιακα καναλια οταν την βαζω σχεδον σε ολα τα καναλια μου κανει κολληματα....κατι σαν χονια <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Καμια ιδεα ;; Sent from my iPhone using Insomnia
antoniss69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 <p>Μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο της κεραίας;</p> Οχι το αλλαξα και αυτο :/ Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αν δεν έχει πρόβλημα η ίδια η κεραία ή το καλώδιο αυτής, τότε μπορεί να είναι κάποια βλάβη της ίδιας της τηλεόρασης και να χρειάζεται τεχνικός.
metmat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μήπως η κεραία σου δεν είναι στραμμένη στον Υμηττό, αλλά στην Πάρνηθα και πιάνει τα ψηφιακά από ανακλάσεις με αποτέλεσμα να έχεις ασθενές σήμα;
antoniss69 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 <p>Μήπως η κεραία σου δεν είναι στραμμένη στον Υμηττό, αλλά στην Πάρνηθα και πιάνει τα ψηφιακά από ανακλάσεις με αποτέλεσμα να έχεις ασθενές σήμα;</p> Δεν το ειχα σκεφτει....θα το δω.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα