veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετούς μήνες έχω πρόβλημα με το pc της υπογραφής μου. Όταν πατάω να κάνει τερματισμό βγάζει το γνωστό εικονίδιο ότι κάτι είναι ανοιχτό (αν και δεν μου λέει πιό) και μου λέει να κάνει υποχρεωτικό τερματισμό. Αυτή την στιγμή τρέχουν αυτά που βλέπετε στην φωτό. Δεν θυμάμαι να έκανα κάποια ύποπτη εγκατάσταση και το format θέλω να το αποφύγω γιατί δεν έχω που να κρατήσω backup. Το ίδιο cd το έχω εγκαταστήσει και σε άλλο pc και είναι μια χαρά. Ιούς δεν έχω γιατί έκανα scan με avast και malwarebytes πριν 2-3 βδομάδες και δεν βρήκαν τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xlomo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Και εμένα το έχει κάνει αρκετές φορές, αλλά δεν πιστεύω πως είναι τίποτα.
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εμένα το κάνει συνέχεια και δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει το force shutdown Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από veteranos123
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν ειναι τιποτα και εμενα μ το βγαζει οταν καποιο προγραμμα εχει κολησει η χρισημοποιει πολυ cpu
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δοκιμασε τερματισμο παλι αλλα χωρις να τρεχει το malwarebytes Και το afterburner για αρχη. ps κ εμενα μου το εχει αρκετες φορες χωρις να τρεχει κατι..αλλα οχι παντα οπως λες εσυ. Σε επομενο σταδιο θα δοκιμαζα τερματισμο μετα απο απεγκατασταση και τοu antivirus!
Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Και εμένα μου το κάνει αλλά όχι για πολύ ώρα, ένα δύο δευτερόλεπτα το πολύ... μην κάνεις force shut down, αν το αφήσεις θα κλείσει μόνο του... εγώ έχω ανοιχτά πλευρική εργαλειοθήκη, malwarebytes, sticky notes, hard disk sentinel, msi afterburner, tuneup, catalyst και ένα πρόγραμμα της μητρικής
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν είναι τίποτα απλός σε κάθε νέα windows η Microsoft πειράζει Settings, registry, processes , services και system policies και μας τα πασάρει για καινούργια. Αυτή η λειτουργία υπήρχε και στα προηγούμενα windows απλός τότε ήταν disabled τώρα η MS θεώρησε σωστό να την κάνει Enable από το System policies. Είναι όντως ενοχλητική λειτουργεια και μπορείτε να την κλείσετε από το System policies και το pc να κλείνει αυτόματα χωρίς να ρωτάει συνεχεια. δωσε info αν μπορεις. 1
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δοκιμασε τερματισμο παλι αλλα χωρις να τρεχει το malwarebytes Και το afterburner για αρχη. ps κ εμενα μου το εχει αρκετες φορες χωρις να τρεχει κατι..αλλα οχι παντα οπως λες εσυ. Σε επομενο σταδιο θα δοκιμαζα τερματισμο μετα απο απεγκατασταση και τοu antivirus! Θα το δοκιμάσω δοκιμασε τερματισμο παλι αλλα χωρις να τρεχει το malwarebytes Και το afterburner για αρχη. ps κ εμενα μου το εχει αρκετες φορες χωρις να τρεχει κατι..αλλα οχι παντα οπως λες εσυ. Σε επομενο σταδιο θα δοκιμαζα τερματισμο μετα απο απεγκατασταση και τοu antivirus! Το δοκίμασα αλλά και πάλι το έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά για 1,5 δευτερόλεπτο σε σχέση με πριν που έμενε συνέχεια ανοιχτό το μήνυμα και έπρεπε να κάνω force shutdown
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα το δοκιμάσω Το δοκίμασα αλλά και πάλι το έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά για 1,5 δευτερόλεπτο σε σχέση με πριν που έμενε συνέχεια ανοιχτό το μήνυμα και έπρεπε να κάνω force shutdown εμενα προσωπικα στο 90% των τερματισμων μου ολο κατι θα μου λεει οτι περιμενει να κλεισει κλπ,Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχεις καποιο θεμα.
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 εμενα προσωπικα στο 90% των τερματισμων μου ολο κατι θα μου λεει οτι περιμενει να κλεισει κλπ,Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχεις καποιο θεμα. Πως το απενεργοποιώ όμως?
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ρε φίλε το ξαναείπες αλλά πες μου το απενεργοποιώ.
Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλά τι γίνεται με το τλευταίο ποστ του biomecanoid; Τόσες φορές το βλέπω μια να έρχεται μια να φεύγει
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 προφανως καποιο bot η κατι αλλο ηταν,αν ειδα καλα ειχε 6 Posts Και μετα απο λιγο εγραψε banned!
darkheretic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) To TaskManager δεν δειχνει και πολλα.Κατεβασε ProcessExplorer και δες αν υπαρχουν διεργασιες με σκουρο κοκκινο χρωμα.Επισης τσεκαρε λιγο αυτα τα δυο taskeng.exe με δεξι κλικ εμφανιση θεσης αρχειου.Αν ειναι οπουδηποτε αλλου απο windows/system32 ειναι ιος http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx Η αλλιως... Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και Δημιουργια Συντομευσης.Στο παραθυρο με την θεση στοιχειου πληκτρολογησε shutdown.exe -s -t 00 -f,κλικ επομενο και ονομασε το καπως,απο προεπιλογη δινει shutdown,οκ και τερμα. Αν κανεις διπλο κλικ πανω της κλεινει το pc με timeout 0 δευτερολεπτων -t 00(μπορεις να θεσεις εσυ το χρονο),ενω αναγκαζει τις εφαρμογες που τρεχουν να κλεισουν χωρις την ειδοποιηση του χρηστη. Mπορεις να την βαλεις και στην μπαρα εργασιων Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από darkheretic
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το έκανα και έκλεισε κανονικά αλλά εγώ θέλω να το κλείνω από εκεί που λέει "τερματισμός λειτουργίας", Δεν γίνεται κάτι γιαυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα