kirlian_camera Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εχοντας δοκιμασει αρκετα προγραμματακια που ελεγχουν το bandwidth μου παρατηρω συνεχως ενα upload της ταξης των 2-3 kb/s. Με αποτελεσμα χωρις καμια χρηση το download να ειναι σταθερο και το upload συνεχως να ανεβαινει. Με ολους τους περιηγητες κλειστους χωρις κανενα προγραμμα torrent η κατι τετοιο. Μονο ενα avg. Υποψιαζεται κανεις απο τι μπορει να ειναι? Μικρες ταχυτητες για adsl αλλα οχι ασημαντες.
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 αυτη ειναι η επικοινωνια του μοντεμ με τον υπολογυστη αλωστε τετοιες ταχυτητες ειναι πολυ μικρες για να επηρεασουν την ταχυτητα κατεβασματος
kirlian_camera Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ο φοβος μου δεν ειναι οτι θα επηρεαστεί η ταχυτητα κατεβασματος αλλα καποια κακόβουλη ενέργεια απο μεριας τριτου στο υπολογιστη μου.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γενικά υπάρχουν πολλά προγράμματα που εχουμε ανοιχτά και μπορείς να χρησιμοποιούν λιγο απο το upload αλλα αυτο ειναι σχεδόν ασυναίσθητο ουτε καν το καταλαβαίνεις
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εχοντας δοκιμασει αρκετα προγραμματακια που ελεγχουν το bandwidth μου παρατηρω συνεχως ενα upload της ταξης των 2-3 kb/s. Με αποτελεσμα χωρις καμια χρηση το download να ειναι σταθερο και το upload συνεχως να ανεβαινει. Με ολους τους περιηγητες κλειστους χωρις κανενα προγραμμα torrent η κατι τετοιο. Μονο ενα avg. Υποψιαζεται κανεις απο τι μπορει να ειναι? Μικρες ταχυτητες για adsl αλλα οχι ασημαντες. κινηση υπαρχει και μεταξυ dslam και router για να ξερει οτι ειναι ζωντανο αλλα και οπως ειπαν και πιο πανω απο το pc προς το ρουτερ.οποτε ολα οκ
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν νομιζω παντως να του φανει ευκολο το wireshark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα