marios1957 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Νομίζω ότι χειρίζομαι την Ελληνικήν(!) σωστά...Παλιό εξατάξιο γαρ.
firegarden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Κύριοι' date=' ό,τι είχα να πω επί του θέματος το είπα. Απλά θα συνεχίσω να 'ανακυκλώνω' την άποψή μου, πράγμα τουλάχιστον κουραστικό. Απλά μία σημείωση: Αν θέλετε να απαγορευτεί η όποια συζήτηση για τα mp3, βρίσκεστε σε καλό δρόμο... [/quote'] Kαταλαβαινω οτι το θεμα εχει συζητηθει πολυ αλλα ο λογος που συνεχιζεται να συζητειται ειναι πιστευω το γεγονος οτι δεν εχουν δωθει πειστικες εξηγησεις.Λαμπρο παραδειγμα η παραπανω απαντηση του Paredwse που ,ως moderator αλλα και νομικος,αντι να μας απαντησει για το αν οντος τα ατομα που βαζουν αγγελιες για ΜΡ3 εδω μεσα,μεταπωλουν(και αρα παρανομουν) ή απλα δανειζουν(!),δινει μια απαντηση "νιπτω τας χειρας μου" ,η οποια μαλιστα συνοδευεται και απο την "απειλη" απαγορευσης της κουβεντας,γεγονος το οποιο παραπεμπει σε ελειμμα δημοκρατιας και κατι τετοιο δεν νομιζω οτι αρμοζει στο site...
Hal9000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Κύριοι' date=' ό,τι είχα να πω επί του θέματος το είπα. Απλά θα συνεχίσω να 'ανακυκλώνω' την άποψή μου, πράγμα τουλάχιστον κουραστικό. Απλά μία σημείωση: Αν θέλετε να απαγορευτεί η όποια συζήτηση για τα mp3, βρίσκεστε σε καλό δρόμο... [/quote'] Kαταλαβαινω οτι το θεμα εχει συζητηθει πολυ αλλα ο λογος που συνεχιζεται να συζητειται ειναι πιστευω το γεγονος οτι δεν εχουν δωθει πειστικες εξηγησεις.Λαμπρο παραδειγμα η παραπανω απαντηση του Paredwse που ,ως moderator αλλα και νομικος,αντι να μας απαντησει για το αν οντος τα ατομα που βαζουν αγγελιες για ΜΡ3 εδω μεσα,μεταπωλουν(και αρα παρανομουν) ή απλα δανειζουν(!),δινει μια απαντηση "νιπτω τας χειρας μου" ,η οποια μαλιστα συνοδευεται και απο την "απειλη" απαγορευσης της κουβεντας,γεγονος το οποιο παραπεμπει σε ελειμμα δημοκρατιας και κατι τετοιο δεν νομιζω οτι αρμοζει στο site... To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Κύριοι' date=' ό,τι είχα να πω επί του θέματος το είπα. Απλά θα συνεχίσω να 'ανακυκλώνω' την άποψή μου, πράγμα τουλάχιστον κουραστικό. Απλά μία σημείωση: Αν θέλετε να απαγορευτεί η όποια συζήτηση για τα mp3, βρίσκεστε σε καλό δρόμο... [/quote'] Kαταλαβαινω οτι το θεμα εχει συζητηθει πολυ αλλα ο λογος που συνεχιζεται να συζητειται ειναι πιστευω το γεγονος οτι δεν εχουν δωθει πειστικες εξηγησεις.Λαμπρο παραδειγμα η παραπανω απαντηση του Paredwse που ,ως moderator αλλα και νομικος,αντι να μας απαντησει για το αν οντος τα ατομα που βαζουν αγγελιες για ΜΡ3 εδω μεσα,μεταπωλουν(και αρα παρανομουν) ή απλα δανειζουν(!),δινει μια απαντηση "νιπτω τας χειρας μου" ,η οποια μαλιστα συνοδευεται και απο την "απειλη" απαγορευσης της κουβεντας,γεγονος το οποιο παραπεμπει σε ελειμμα δημοκρατιας και κατι τετοιο δεν νομιζω οτι αρμοζει στο site... Η απάντηση δεν ήταν "Νίπτω τας χείρας μου". Η απάντηση ήταν "Δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν μας απασχολεί το τι κάνουν οι χρήστες του Insomnia στα σπίτια τους ή στις καφετέριες. Μας ενδιαφέρει και μας αρκεί που το Insomnia κινείται με βάσει το γράμμα του Νόμου." Και το επόμενο, δεν ήταν απειλή ότι θα lockάρει το thread. Ήταν προειδοποίηση πως θα έχετε την ευθύνη αν οδηγήσετε εκεί την "συζήτηση". Αυτό για το έλλειμα Δημοκρατίας, μου θύμισε τις αγορέυσεις κάποιων καλόπαιδων που συνεχώς δημιουργούσαν φασαρίες στις σπουδαστικές συνελέυσεις της σχολής μου... Εν κατακλείδι, τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.
marios1957 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Κάποτε,επί εποχής Πογκρόμ,δύο άτομα (από κάποια μειονότητα-δεν αναφέρεται για ευνόητους λόγους...) προσπαθούσαν να διαφύγουν απ' τη Γερμανία,με διάφορους τρόπους.Ώσπου κάποιος τους έπεισε να ντυθούν γορίλες και να πάνε σε ένα τσίρκο που περιόδευε στην περιοχή...όπερ και εγένετο. Κάποια στιγμή-κακιά ώρα-έπεσαν στο κλουβί με τα αιλουροειδή.Φωνές,κακό οι μαϊμούδες...ώσπου ακούγεται μιά φωνή απ' τον τίγρη:"Σκάστε ρε μ@λ@κες,θα μας πάρουνε χαμπάρι οι Γερμανοί!". Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα η γεγονότα,είναι πραγματική!
firegarden Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Κύριοι' date=' ό,τι είχα να πω επί του θέματος το είπα. Απλά θα συνεχίσω να 'ανακυκλώνω' την άποψή μου, πράγμα τουλάχιστον κουραστικό. Απλά μία σημείωση: Αν θέλετε να απαγορευτεί η όποια συζήτηση για τα mp3, βρίσκεστε σε καλό δρόμο... [/quote'] Kαταλαβαινω οτι το θεμα εχει συζητηθει πολυ αλλα ο λογος που συνεχιζεται να συζητειται ειναι πιστευω το γεγονος οτι δεν εχουν δωθει πειστικες εξηγησεις.Λαμπρο παραδειγμα η παραπανω απαντηση του Paredwse που ,ως moderator αλλα και νομικος,αντι να μας απαντησει για το αν οντος τα ατομα που βαζουν αγγελιες για ΜΡ3 εδω μεσα,μεταπωλουν(και αρα παρανομουν) ή απλα δανειζουν(!),δινει μια απαντηση "νιπτω τας χειρας μου" ,η οποια μαλιστα συνοδευεται και απο την "απειλη" απαγορευσης της κουβεντας,γεγονος το οποιο παραπεμπει σε ελειμμα δημοκρατιας και κατι τετοιο δεν νομιζω οτι αρμοζει στο site... To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ? ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ η απαντηση σου....Ευγε
firegarden Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Αυτό για το έλλειμα Δημοκρατίας' date=' μου θύμισε τις αγορέυσεις κάποιων καλόπαιδων που συνεχώς δημιουργούσαν φασαρίες στις σπουδαστικές συνελέυσεις της σχολής μου...[/quote'] Δε νομιζω οτι ουτε αγορευω,ουτε προκαλω φασαριες...Εκτος βεβαια αν το προκαλω φασαρια σημαινει εκφραζω αντιθετη γνωμη απο τους moderators!Eγω απλα εξεφρασα τη γνωμη μου,συνοδευομενη απο καποια επιχειρηματα και αυτο που εισεπραξα ηταν ειτε η παντελης αδιαφορια του paredwse, ειτε η ειρωνια του Hal 9000(Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; ).Αλλα ετσι ειναι,οποιος δεν εχει επιχειρηματα ,αναλωνεται σε ειρωνιες...
dim_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Ρε παιδιά, ψυχραιμία. Όλοι ξέρουμε ότι οι αγγελίες και πολλά από τα topics που αφορούν mp3, δεν είναι ακριβώς νόμιμα. Αφού όμως νομικά, το site είναι καλυμένο, ας μην το παρατραβάμε. Νομίζω ότι όλοι βολευόμαστε με την υπάρχουσα κατάσταση και σε κανέναν δε θα άρεσε μιά ενδεχόμενη απαγόρευση και των mp3s (ή μήπως όχι; ).
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Βρε τι πάθαμε καλοκαιριάτικα... Για όσους θέλουν να θεωρούν το Insomnia παράνομο, θα πω μόνο ότι είναι τόσο παράνομο, όσο και το Kazaa ή όποιο άλλο filesharing πρόγραμμα. Ποιός δεν τα χρησημοποιεί; Οποιαδήποτε διακίνηση, δεν την κάνει το forum, αλλά οι χρήστες. Τουλάχιστον εγώ, με αυτήν τη λογική το βλέπω. Μάλλον θα πρέπει να μπουν όροι χρήσης κάτι όπως σε όλα τα μεγαλα sites. Ένα παράδειγμα από το Pathfinder: Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Και λίγο πιο κάτω: Είναι αμοιβαίως αποδεκτό και κατανοητό ότι, παρόλο που το Pathfinder παρέχει στους χρήστες/μέλη του την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και τα μέσα για ανάρτηση/δημοσίευση περιεχομένου, όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και όλο το περιεχόμενο, είτε αναρτάται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης/μέλος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του Pathfinder. Ο Pathfinder δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου του, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες/μέλη του στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, οπότε δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. (έχει και συνέχεια...) Κάπως έτσι θα ήσασταν καλυμμένοι όλοι εσείς που θεωρήτε ότι το Insomnia αντιβαίνει το αίσθημα νομιμότητας και δικαίου; Επίσης θα 'θελα να πω με λύπη, μια διαπίστωση. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας... Κάπως έτσι έκλεισε και το Μπλα-Μπλα... Σειρά έχει το Αγγελίες μήπως; Ή μήπως το Μουσική και το DivX; Για να δούμε... Ο dim_b, είπε τα πάντα μέσα σε 3 γραμμές... Άρε αντί να λέμε και ευχαριστώ...
Dreamstorm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 allo itan to thema tou post kai eseis ksefigate kai arxisate analiseis epi analiseon.i arxiki apanthsh tou paredwse itan katatopistikotati...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.