chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα το samsung galaxy s3 το παρηγγηλα απο το ιντρενετ και δεν ξερω ποσοι ωρα να το βαλω να φορτισει αν ξερεται απαντησεται μου σας παρακαλω...
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οταν το βαλεις να φορτισει σου δηχνει ενα animation οταν γεμησει ειναι ετοιμο επησις ποτε μην αφηνεις το κινητο να αδιασει εντελος για να το βαλεις να φορτισει βαζε το οταν φτανει 3-4 %
chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ευχαρηστω φιλε ηταν στο 10% οταν το εβαλα διλαδη σε ποσες ωρες πανο κατο να το βγαλω?
overpower Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Οι μπαταριες λυθιου δεν χρειαζονται φορτιση. Μπορεις και τωρα να το χρησιμοποιησεις. Θα δεις το animetion που σου περιεγραψαν πιο πανω. 1
chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 που θα το δω? σας λεω τελιοσε η μπαταρια ειναι πρωτη φορτιση τωρα κατλαβαται?
shodan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Βάλτο στη πρίζα και αστο ~3 ωριτσες. Οταν φορτισει θα το καταλάβεις. Πάνω δεξιά θα έχει και την ένδειξη της μπαταρίας όταν το ανοίξεις. Sent from my iPhone using Insomnia
chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 διλαδη θα ειναι οκ μετα απο 3ωρες??? εισαι 100% σιγουρος?
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 φιλε οταν το βαλεις να φορτησει το κινητο τι βλεπεις στην οθονη ??? διλαδη θα ειναι οκ μετα απο 3ωρες??? εισαι 100% σιγουρος? gkkkkkkkkkkkkkkk στην οθονη σ βγαζει μια μπαταρια οταν φορτιζει ???
shodan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν είχες ξανά κινητό; Σου είπανε και τα παιδιά ότι όταν το συνδέσεις στο ρεύμα θα εμφανίσει ένα γραφικό στην οθόνη που θα δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας. Οπως και να έχει βάλτο να φορτισει και μετά από 3 ώρες άνοιξε το, αν πάνω δεξιά γράφει 100% έχει φορτισει πλήρως και είσαι κομπλε. Μην αγχωνεσαι. Sent from my iPhone using Insomnia
chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μαγγες εκανα πατατα το κινητο το εχω ανοιχτω και φορτιζει??? για το animation τωρα το καταλαβα τι να κανω να το κλισω?
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οταν το βαλεις να φορτισει σου δηχνει ενα animation οταν γεμησει ειναι ετοιμο επησις ποτε μην αφηνεις το κινητο να αδιασει εντελος για να το βαλεις να φορτισει βαζε το οταν φτανει 3-4 % Λάθος. Είναι σχεδόν drain το 4%. Για μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνουμε πλήρεις κύκλους φόρτισης με κατώτατο όριο το 15-20%. menios97 τσέκαρε την ορθογραφία σου επειγόντως. Βγάζει μάτι. μαγγες εκανα πατατα το κινητο το εχω ανοιχτω και φορτιζει??? για το animation τωρα το καταλαβα τι να κανω να το κλισω? Αν φόρτισε απλά βγάλε το. Δεν υπάρχει πρώτη φόρτιση κλπ.
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Λάθος. Είναι σχεδόν drain το 4%. Για μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνουμε πλήρεις κύκλους φόρτισης με κατώτατο όριο το 15-20%. menios97 τσέκαρε την ορθογραφία σου επειγόντως. Βγάζει μάτι. Αν φόρτισε απλά βγάλε το. Δεν υπάρχει πρώτη φόρτιση κλπ. το εχω δει αυτο αλλα ειχα ξεχασει το ποσοστο σορυ φιλε βαλε το να φορτησει ανοικτο κλειστο δεν εχει σχεση οταν δεις το εικονακι η το animation οτι εχει γεμησει τοτε βγαλε τον απο τον φορτιστη μην το αφηνεις παραπανω γιατι προκαλεις προβληματα στην μπαταρια με αποτελεσμα να μειωνεται ο χρονος αναμονης και εγω αυτο το κινητο εχω
chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οκ αν ειναι το αφηνω ενα 3ωρω και το βγαζο ευχαρηστο παιδια για την βοηθεια..
overpower Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο το ιδιο ειναι. Ειτε το βγαλεις τωρα ειτε στο 100 η μπαταρια δεν θα χαλασει. Αν το εχεις κλειστο θα σου εμφανισει μια μπαταρια που θα δειχνει να ανεβοκατεβαινει αν το εχεις ανοιχτο βλεπεις την ενδειξη πανω δεξια. Sorry κιολλας αλλα αν ακομα δεν μπορεις να καταλαβεις δες κανα βιντεο στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα