qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ΥΓ Τι αριθμό έχουν οι καμπίνες που βλέπεις; μια που βλεπω τωρα αν βλεπω καλα 526
Rmacobra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 τι εννοειτε παιδια εγω που εχω 24αρι θα παω αυτοματα σε 30αρι?
GrandGamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγώ θέλω να δω πότε θα αξιοθούν να βάλουν οπτικές στις καμπίνες στα πατήσια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 τι εννοειτε παιδια εγω που εχω 24αρι θα παω αυτοματα σε 30αρι? όχι, θα πρέπει να επιλέξεις πακέτο vdsl το οποίο ασφαλώς είναι ακριβότερο... 1
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μια που βλεπω τωρα αν βλεπω καλα 526 Έχω αποτυπώσει τις καμπίνες της Γλυφάδας (κάτω από τη Βουλιαγμένης) μέχρι το ύψος της Μιλτιάδου (και μερικές πάνω από τη Βουλιαγμένης) αλλά δεν έχω την 526 που είναι, βέβαια, σ ' αυτή την περιοχή. τι εννοειτε παιδια εγω που εχω 24αρι θα παω αυτοματα σε 30αρι? Εάν είσαι σε περιοχή που ενεργοποιήθηκε το vdsl, θα κανεις αίτηση και θα μπεις στο νέο πρόγραμμα πληρώνοντας το ανάλογο μηνιαίο ποσό.
telnet05 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχει δώσει και σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομητηνή μέσω των νέων ΚΑΦΑΟΥ (FTTC) αν δεν κάνω λάθος... Πρωτα επρεπε να δωση στην περιφερεια και μετα στις μεγαλες πολεις. Αλλα ειπαμε Ελλαδα ΕΙΝΑΙ Η Αθηνα.
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχω αποτυπώσει τις καμπίνες της Γλυφάδας (κάτω από τη Βουλιαγμένης) μέχρι το ύψος της Μιλτιάδου (και μερικές πάνω από τη Βουλιαγμένης) αλλά δεν έχω την 526 που είναι, βέβαια, σ ' αυτή την περιοχή. εγω ειμαι αρκετα πιο πανω απο τη μιλτιαδου (κοντα στη παλια τροχαια) βεβαια και με τα ποδια μιλαμε για 5-10 λεπτα περπατημα
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 εγω ειμαι αρκετα πιο πανω απο τη μιλτιαδου (κοντα στη παλια τροχαια) βεβαια και με τα ποδια μιλαμε για 5-10 λεπτα περπατημα Εάν ενδιαφέρεσαι, έλεγξε διαθεσιμότητα στο oteshop.gr και προχώρα.
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Οπως εγραψα και πιο πριν δε δουλευει καλα το εργαλειο τους και δε μου βγαζει αποτελεσματα θα το κοιταξω και αργοτερα, αλλωστε δε βιαζομαι μιας και θα παραμεινω σιγουρα για μερικους μηνες ακομα στη forthnet και ενδεχομενως περιμενω και δικες της προσφορες σχετικα με το θεμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πρωτα επρεπε να δωση στην περιφερεια και μετα στις μεγαλες πολεις. Αλλα ειπαμε Ελλαδα ΕΙΝΑΙ Η Αθηνα. σίγουρα, εξάλλου η περιφέρεια έχει τον πληθυσμό και τους περισσότερους υποψήφιους πελάτες οπότε θα βγάλουν από εκεί το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων και μετά θα γίνουν έργα στις πόλεις που ζουν ελάχιστοι...
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Οπως εγραψα και πιο πριν δε δουλευει καλα το εργαλειο τους και δε μου βγαζει αποτελεσματα θα το κοιταξω και αργοτερα, αλλωστε δε βιαζομαι μιας και θα παραμεινω σιγουρα για μερικους μηνες ακομα στη forthnet και ενδεχομενως περιμενω και δικες της προσφορες σχετικα με το θεμα Επειδή είμαι στη Forthnet (με 3 γραμμές σε διαφορετικές περιοχές) έχω επικινωνήσει πολλές φορές με διάφορα Τμήματα (Εμπορικό και Τεχνικό) και η απάντησή τους είναι αρνητική, δηλαδή ότι δεν δίνουν από KV αλλά μόνο από ΑΚ, σε απόσταση μέχρι 700μ. περίπου. Έχω, όμως, την πληροφορία ότι, ίσως, αλλάξουν πολιτική τους επόμενους μήνες και ακολουθήσουν το τιμολόγιο του ΟΤΕ.
Chris93 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Mπορουμε να βρουμε απο καπου ( καποιο site ) που βρισκονται τα KV (dslam πως λεγονται?) του ΟΤΕ ? Και γω αργυρουπολιτης ειμαι,κλειδωνω στα 4,5 με forthnet και εχω την απορια αν οντως αξιζει να παω στον ΟΤΕ...
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Επειδή είμαι στη Forthnet (με 3 γραμμές σε διαφορετικές περιοχές) έχω επικινωνήσει πολλές φορές με διάφορα Τμήματα (Εμπορικό και Τεχνικό) και η απάντησή τους είναι αρνητική, δηλαδή ότι δεν δίνουν από KV αλλά μόνο από ΑΚ, σε απόσταση μέχρι 700μ. περίπου. Έχω, όμως, την πληροφορία ότι, ίσως, αλλάξουν πολιτική τους επόμενους μήνες και ακολουθήσουν το τιμολόγιο του ΟΤΕ. το χα ξεχασει αυτο.. οποτε ισως πρεπει να αρχισω να ξανακοιταω προς οτε μερια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Επειδή είμαι στη Forthnet (με 3 γραμμές σε διαφορετικές περιοχές) έχω επικινωνήσει πολλές φορές με διάφορα Τμήματα (Εμπορικό και Τεχνικό) και η απάντησή τους είναι αρνητική, δηλαδή ότι δεν δίνουν από KV αλλά μόνο από ΑΚ, σε απόσταση μέχρι 700μ. περίπου. Έχω, όμως, την πληροφορία ότι, ίσως, αλλάξουν πολιτική τους επόμενους μήνες και ακολουθήσουν το τιμολόγιο του ΟΤΕ. o poulinos είπε ότι Ιούνιο-Ιούλιο θα δίνει και από KV...
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 o poulinos είπε ότι Ιούνιο-Ιούλιο θα δίνει και από KV... Μακάρι να έχει δίκιο αλλά η δική μου πληροφορία λέει μέσα στο 2013 και γι' αυτό τους "πιέζω".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα