Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Στην κάρτα γραφικών της υπογραφής υποτίθεται ότι παίρνει μέχρι direct x 10 αλλά εδώ γιατί φαίνεται direct x 11; Είναι της onboard; Και άλλη μια ερώτηση... η μνήμη που έχω κυκλώσει τι ακριβώς είναι; Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Στην πρώτη σου ερώτηση λέει Directx 11 επειδή αυτή έχει εγκατεστημένη το λειτουργικό σου σύστημα. Στη δεύτερη σου ερώτηση γράφεται η μνήμη που έχει η κάρτα γραφικών σου.
Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Στη δεύτερη σου ερώτηση γράφεται η μνήμη που έχει η κάρτα γραφικών σου. Αυτό έλεγα και εγώ αλλά το hardware info από driver genius λέει ότι έχω 1 gb... όπως και το αυτοκολλητάκι πάνω στην κάρτα
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αυτό έλεγα και εγώ αλλά το hardware info από driver genius λέει ότι έχω 1 gb... όπως και το αυτοκολλητάκι πάνω στην κάρτα Λέει το σύνολο.δηλαδή πόσο έχει η κάρτα συν πόσο μπορεί να πάρει από την κανονική μνήμη του Η/Υ. 1
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το ddi version στη 2η καρτελα ειναι αυτο που υποστηριζει η καρτα σου και στη περιπτωση σου ts σωστα λεει 10.1 και σε μενα σωστα λεει 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα