leonidas_fs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γεια χαρά παιδιά, Πρέπει να μάθω .NET και θέλω κάποιον να μου κάνει κάποια μαθήματα είτε μέσω skype, είτε απο κοντά αν βολεύει ( Θεσσαλονίκη). Υπάρχει κανείς διαθέσιμος; Πείτε είτε εδω είτε μέσω pm.
Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Είναι λίγο γενικό και αόριστο "θέλω να μάθω .ΝΕΤ".
leonidas_fs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ε καλά δεν θέλω να γίνω και expert, απλά θέλω να μάθω αυτό που λένε τα βασικά και κατι παραπάνω..!
Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πιάσε ένα καλό βιβλίο από την σειρά Sams ή Dummies.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Παιδιά ακόμα ψάχνω!! Πιο συγκεκριμένα θέλω να βελτιώσω κάποιες φόρμες που κάνω! Κάποιος δάσκαλος;;;
albNik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Για ΝΕΤ χρειαζεται να μαθεις καλα μια γλώσσα (C# ή VB.NET) και μετα να εξασκηθείς στις κλασεις του ΝΕΤ που σ ενδιαφερουν (π.χ. φορμες). Ο δασκαλος σου μαθαίνει κυρίως τη γλωσσα , μονος σου την εφαρμόζεις στις διαφορες κλασεις-τεχνολογίες. Οι φορμες ειναι ενα απο τα καλύτερα api που μπορεις να μαθεις OOP. Πες το προβλημα που εχεις με τις φορμες μήπως μπορεσουμε να απαντήσουμε.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 δεν εχω κάποιο πρόβλημα, απλα φτιάχνω γενικά φόρμες σε asp και θα ήθελα να εξελίξω τις φορμες!! Οι φόρμες μου περιέχουν διάφορα πεδία, όπως checkbox, dropdown menu κτλ και αυτά αποθηκεύονται σε SQL ή access. Αυτό που θέλω να κάνω, είναι απλα να εξελίξω αυτές τις φόρμες όσο περισσότερο γίνεται!
παπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν αρχιζεις με καμια απορια; Υγ: Δε σε κοβω να ανοιγεςι και κανα βιβλιο...
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καταρχάς ελπίζω να κάνεις τις φόρμες σε ASP.NET (aspx) και όχι asp
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν αρχιζεις με καμια απορια; Υγ: Δε σε κοβω να ανοιγεςι και κανα βιβλιο... Αν είχα όρεξη και χρόνο να ανοίξω βιβλίο, δεν θα αναζητούσα δάσκαλο! Καταρχάς ελπίζω να κάνεις τις φόρμες σε ASP.NET (aspx) και όχι asp Οχι είναι απλές ASP!! οχι aspx !!
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Οχι είναι απλές ASP!! οχι aspx !! Κακώς, μεταπήδα σε aspx..
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Κακώς, μεταπήδα σε aspx.. Ε γι'αυτό ψάχνω τον δάσκαλο!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Αν είχα όρεξη και χρόνο να ανοίξω βιβλίο, δεν θα αναζητούσα δάσκαλο! Χωρις ιχνος ειρωνειας και ορεξης για αντιπαραθεση: Ξεκινας αναποδα. Και θα καταληξεις απλα να σπαταλας και το χρονο που δεν μπορεις να ξοδεψεις. Εαν δεν εχεις χρονο και ορεξη, κανενας δασκαλος δεν μπορει να σε βοηθησει, κανενας δεν μπορει να "τα βαλει μεσα στο μυαλο σου" και "απλα να τα μαθεις". Κανε ενα κοπο και διαβασε το παρακατω εαν θελεις, τα αναλυει πολυ καλυτερα ο Peter Norvig (..google him για να καταλαβεις ποιος ειναι): Teach Yourself Programming in Ten Years Εκτος και εαν εννοεις κατι διαφορετικο απο αυτο που καταλαβα. My 2 cents 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα