Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο AUX θα το βάλεις όχι στο phono και επιλέγοντας AUX από κάποιο κουμπί στο στερεο σου θα παίζει τον ήχο που θα παίρνει από το PC.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μακαρι να το δει καποιος και να μου απαντησει! :)

Εχω 2 στερεωφονικα που εχουν απο 2 ηχεια (τα δικα τους μαμα,της sony  περιπου 80-90 watt ) και τα εχω και τα 2 συνδεδεμενα με τον υπολογιστη..

πηρα απο καπου αλλα 2 ηχεια στερεοφωνικου μεγαλα 100αρια πρεπει να ναι αλλα δεν τα σηκωνει καλα το στερεοφωνικο μου οποτε σκεφτομαι να βαλω εναν ενισχυτη για καλυτερο ηχο και καθαρο κυριως,οποτε για να συνοψισω και να μην σας κουραζω εχω 6 ηχεια ολα μαζι να βγαζουν σε watt δεν ξερω γυρω στα 400-500w...Τωρα επειδη δεν θελω να καψω καμια καρτα ηχου (audigy 2 ) και κανενα ηχειο, και να παθω καμια βραχυκυκλωση πειτε μου μια γνωμη για το τι μπορω να κανω ωστε να τα συνδεσω ολα μαζι και να ακουγοντε ωραια στον υπολογιστη!! :D :D

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις έναν ενισχυτή και να βάλεις μόνο τα 100αρια γιατί αν τα βάλεις όλα μαζί ο ήχος δεν θα είναι ομοιόμορφος. Πόσα λεφτά διαθέτεις για ενισχυτή?

Απ'ότι ξέρω ο koda AV-1305 είναι πολύ καλός για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Δηλαδη λες να αφησω τα αλλα οπως ειναι στα στερεοφωνικα τους και να βαλω μονο αυτα που πηρα στον ενισχυτη? και απο κει στον υπολογιστη,δεν ξερω δεν θελω κατι τραγικο σε σπιτι μενω δεν εχω γειτονες για να ενοχλησω αλλα ενταξει λογο εξοδων αυτο το καιρο να μην υπερβαινει και το 100ρικο ... αν παρω ενισχυτη τον συνδεω απευθειας με τον υπολογιστη η με το στερεοφωνικο?

ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση!

Δημοσ.

ετσι οπως τα λες..., δεν βγαινει νοημα...!! 

τι στερεοφωνικα εχεις? 

ποσα και ποια ηχεια?

πως τα εχεις συνδεσει?

Δημοσ.

Δηλαδη λες να αφησω τα αλλα οπως ειναι στα στερεοφωνικα τους και να βαλω μονο αυτα που πηρα στον ενισχυτη? και απο κει στον υπολογιστη,δεν ξερω δεν θελω κατι τραγικο σε σπιτι μενω δεν εχω γειτονες για να ενοχλησω αλλα ενταξει λογο εξοδων αυτο το καιρο να μην υπερβαινει και το 100ρικο ... αν παρω ενισχυτη τον συνδεω απευθειας με τον υπολογιστη η με το στερεοφωνικο?

ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση!

Ναι. Συνδέεις τον ενισχυτή με το pc με καλώδιο 2rca to  jack 3.5mm

Δημοσ.

Το ενα στερεοφωνικο ειναι της sony rx03 και ενα παραπλησιο ειναι και το αλλο δεν θυμαμαι ακριβως τη μαρκα γιατι δεν ειμαι σπιτι,παντως απο πισω εχουν ιδια βισματα,και σε watt  δεν πρεπει να διαφερουν πολυ
 Ηχεια εχω 4 απο τα στερεοφωνικα (2 στο καθε στερεοφωνικο) και αλλα 2 ηχεια τετοιου τυπου που πηρα απο το μαγαζι που δουλευω χωρις στερεοφωνικο και τα εχω συνδεδεμενα με καλωδιο κοψιμο και ενωμενα πανω στα αλλα απο προεκταση δηλαδη (πατεντα) γι αυτο φοβαμαι τη βραχυκυκλωση και θελω ενισχυτη η καποια λυση σ αυτο γιατι ουτε εχω τον ηχο που απαιτουν αυτα τα ηχεια λογω του οτι δεν το σηκωνει ο ενισχυτης του στερεοφωνικου ...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, θέλω και εγώ να συνδέσω τα ηχεία ενός micro hi-fi χρονολογίας 2004 με το pc. το θέμα είναι ότι στο πίσω μέρος του στερεοφωνικού έχει μόνο "θέσεις" για να συνδέσω τα συρματάκια από τα 2 ηχεία που έχει. χρειάζομαι υποχρεωτικά εξωτερικό ενισχυτή??  ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...