fisikok32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα Παιδιά, θέλω να συνδεσω τα ηχεία απο ένα παλιό στερεοφωνικό στόν υπολογιστή , γίνεται ? Τα καλώδια των ηχείων τελειώνουν όπως φαίνεται στην φωτο. Μπορώ να κάνω κάτι ?
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 γίνεται αλλά................ θα χρειαστείς κάποιο ενισχυτή. απευθείας να τα συνδέσεις δεν "παίζει" ακόμα και τα μικρά ηχειάκια που χρησιμοποιούμε συνήθως στους υπολογιστές, έχουν ενισχυτάκο ενσωματωμένο στο ένα από αυτά (αυτό με το on-off κουμπί και το volume) 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το παλιό στερεοφωνικό που λες, προφανώς διαθέτει και ενισχυτή. Εκεί μόνο μπορείς να συνδέσεις τον υπολογιστή.
Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μπορεί να τα συνδέσει σε εξωτερικό-ξεχωριστό ενισχυτή ειδικό για αυτή τη δουλειά... νομίζω πως μπορεί να βρει σε καταστήματα ήχου-εικόνας κλπ. Αλλά πρέπει να προσέξει να μην ξεπεράσει ο ενισχυτής τις δυνατότητες των ηχείων αλλιώς θα καούν (προφανώς) και ότι μπορεί, ανάλογα με την ποιότητα του ενισχυτή, να χάσει ένα μέρος της ισχύς τους.
fisikok32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δηλαδή τι θα ζητήσω στο κατάστημα ? πως λέγεται περίπου ο ενισχυτής ?
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ενισχυτής... http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δηλαδή τι θα ζητήσω στο κατάστημα ? πως λέγεται περίπου ο ενισχυτής ? Το παλιό στερεοφωνικό δεν υπάρχει ποια;;; Αν είναι να μπεις σε τέτοια έξοδα καλύτερα αγόρασε καλά ηχεία για Η/Υ.
fisikok32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το στερεο το έχω , είναι της philips απλά πιάνει μόνο ραδιόφωνο (κάτι τραγούδια αίσχος ) έτσι θέλω να τα συνδέω στον η/υ να βάζω δική μου μουσική......
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το στερεο το έχω , είναι της philips απλά πιάνει μόνο ραδιόφωνο (κάτι τραγούδια αίσχος ) έτσι θέλω να τα συνδέω στον η/υ να βάζω δική μου μουσική...... Εφόσον δουλεύει(άσχετα που πιάνει μόνο ραδιόφωνο) είναι ok και τα ηχεία και ο ενισχυτής του. Απλά χρειάζεσαι ένα καλώδιο για να συνδέσεις τον ενισχυτή του με το pc σου όπως αυτό: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Audio-M-M-Jack-Jack-2M.htm Αν θέλεις δείξε μας και το πίσω μέρος του ενισχυτή για να σου πούμε αν χρειάζεται κάποιον μετατροπέα. Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τι είναι ο ενισχυτής, είναι εκεί που καταλήγουν τα καλώδια που ξεκινούν από τα ηχεία που μας έδειξες.
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα πάρεις ένα καλώδιο jack to rca (βλέπε φωτό) και θα συνδέσεις το καρφί στο pc και το κόκκινο και άσπρο βύσμα ή στο phono ή στο Aux του στερεοφωνικού. όπου βγάζει καλύτερο ήχο. 1
fisikok32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δηλαδή συνδέω τα 2 στο στέρεο και το καρφί στο pc και μετά τι ? πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί στο στέρεο ? πώς θα πάρει εντολή ο ενισχυτής να παίξει την μουσική από τον η/υ ?
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μετά ρυθμίζεις το στέρεο στην επιλογή phono ή Aux αναλόγως που το έχεις συνδέσεις. Ποίο στέρεο είπαμε ότι έχεις?
fisikok32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 philips είναι , τωρα τι μοντέλο δεν ξέρω πάντως είναι αγορασμένο το 1993 !! Λές το jack to rca να μήν είναι συμβατό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα