Ram86 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δύστυχώς πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο και κλαίω τα λεφτά μου.Αν και την είδα από κοντά.μου έδειξαν σταθερή εικόνα και φαινόταν μια χαρά.Όταν την έβαλα να παίξει ταινία και τα ψηφιακά κανάλια απογοητεύτικα σε βαθμό που ήθελα να την πάω πίσω.πολύ κακή ποιότητα εικόνας.Ειδικά στην κίνηση αφήνει γράμμες.
kostas_dr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αν και την είδα από κοντά.μου έδειξαν σταθερή εικόνα και φαινόταν μια χαρά.
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως έχει κάποιο θέμα η δική σου συγκεκριμένα;
graphist83 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δύστυχώς πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο και κλαίω τα λεφτά μου.Αν και την είδα από κοντά.μου έδειξαν σταθερή εικόνα και φαινόταν μια χαρά.Όταν την έβαλα να παίξει ταινία και τα ψηφιακά κανάλια απογοητεύτικα σε βαθμό που ήθελα να την πάω πίσω.πολύ κακή ποιότητα εικόνας.Ειδικά στην κίνηση αφήνει γράμμες. Γινε λιγο πιο λεπτομερής, την εχει πόσος κόσμος απο εδω και αλλη τόσοι δικοί μου πελάτες. Κανένας δεν εχει την ιδια άποψη. Εντάξει δεν ειναι καμια hi-end tv αλλά οχι και να κλαις τα λεφτά σου. Η εχεις καποιο ελαττωματικό μοντελο, η κατι δεν κάνεις σωστά.. ΥΓ. χωρις παρεξήγηση μιας και δεν το λεω προσωπικά σε εσένα αλλα σαν παράδειγμα, άλλα κατι τέτοια σε αλλα φόρουμ τα έλεγαν εργαζόμενοι απο ανταγωνίστριες εταιρίες γα δυσφήμηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα