Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα δεν ειμαι ασχετος επι του θεματος..απλα θελω να χω μια εικονα απο εσας γιατι λογο δουλειας και οτι ανοιγω σπιτι (τις επομενες μερες) , θα παει πακετο με κουζινες κλπ κλπ και δε θελω να φυγω στο μπατζετ... ειδα και την 6500 που εχει 400hz αντι για 200hz αυτης... γενικοτερα θελω η οθονη να τα χει ολα και να τα κανει γενικοτερα ολα σε καλο βαθμο....απο edia player εχω το WD tv live, θα μπει και ενα μικρο pcaki ...δεν εχω θεμα...αυτα εν ολιγης....η αποσταση θα ναι μετα βιας τα 2μιση μετρα. για κονσολες κλπ θα τις εχω σε αλλο δωματιο , οχι στο σαλονι...

Δημοσ.

Καλά, τα περί 400Hz και λοιπά, τα ξεχνάς.

Μαρκετινίστικα νούμερα είναι.

Κατά τ' άλλα, η γνώμη μου είναι πως η F6400 μια χαρά τηλεόραση είναι.

Δημοσ.

και γω αυτο διαβασα κωστα και στο εξωτειρκο σε ενα review που επεσα διαβασα τα καλυτερα...τωρα με το wifi δε νομιζω να χω θεμα ...εχω ενα draytek, σκυλια τα ρουτερ αυτα...

βρηκα και Link.png Site: http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/15621-samsung-ue40f6400.html">αυτο για οποιον ενδιαφερεται για review ελληνικο

Δημοσ.

Καλησπέρα πήραμε φέτος το ίδιο μοντέλο μιας που η προηγούμενη 26αρΑ έκανε ένα ωραιότατο μπαμ σε μια διακοπή ρεύματος. Προσωπικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι η απόσταση είναι στα 2,5 μέτρα οπότε είναι μια χαρά γενικότερα Μου άρεσε αν εξαιρέσεις αυτή τη μετατροπή από 2d σε 3d που ακόμα δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει.

Δημοσ.

Στη 46άρα του φίλου μου, αυτή η μετατροπή του 2D σε 3D προσωπικά με εντυπωσίασε, βρήκα το αποτέλεσμα πολύ καλό αν σκεφτείς ότι μιλάμε για 2D στην ουσία.

Τα γυαλιά σίγουρα λειτουργούσαν; Έκανες συγχρονισμό; Αναβόσβησαν τα ledάκια πάνω στα γυαλιά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...