Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου δώσανε ένα παλιό turbo-x (Clevo) M765TU με χαλασμένη motherboard. Στην είσοδο τροφοδοσίας τραβάει άπειρο ρεύμα, είναι σχεδόν βραχυκυκλωμένη. Δεν φταίει το βύσμα, το αφαίρεσα. Ψάχνω να βρω μία άλλη έστω ανακατασκευασμένη αλλά δεν βρίσκω ούτε καν στο ebay. Έχετε καμιά ιδέα; Το αριθμός της μητρικής είναι 6-71-M74T0-D03B

Δημοσ.

Τι εννοεις τραβαει απειρο ρευμα?Εχει μια διοδιο πολλες φορες στην εισοδο που καιγεται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω μου κάνει αυτή η μητρική, είναι και σε πολύ καλή τιμή για καινούρια. Ελπίζω ο πωλητής να είναι σωστός (99.4% Positive Feedback λίγο μικρότερο από αυτό που προτιμώ αλλά θα το διακινδυνεύσω! Την έχω πατήσει στο ebay με μαϊμού σε πωλητή με 99.5% Positive Feedback και red star γι αυτό αγχώνομαι).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω μου κάνει αυτή η μητρική, είναι και σε πολύ καλή τιμή για καινούρια. Ελπίζω ο πωλητής να είναι σωστός (99.4% Positive Feedback λίγο μικρότερο από αυτό που προτιμώ αλλά θα το διακινδυνεύσω! Την έχω πατήσει στο ebay με μαϊμού σε πωλητή με 99.5% Positive Feedback και red star γι αυτό αγχώνομαι).

ο συγκεκριμένος έχει μαγαζί και είναι έμπιστος,έχει πουλήσει και 5.

για καινούρια είναι πολύ καλή τιμή ;)

Δημοσ.

Τι εννοεις τραβαει απειρο ρευμα?Εχει μια διοδιο πολλες φορες στην εισοδο που καιγεται.

Ναι αλλά λόγο ότι δεν έχω schematic και δεδομένου ότι οι αγωγοί δεν φαίνονται μιας και η πλακέτα είναι multilayer αδυνατώ να καταλάβω το κύκλωμα τροφοδοσίας με τα άπειρα υπερβολικά μικρά smd. Επίσης δεν μπορώ να λιώσω το καλάι για να αποκολλήσω οτιδήποτε. Έχω δοκιμάσει ως 30W κολλητήρι. Έχεις καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Οτι και ιδεα να εχω ,δια μεσω ιντερνετ μονο αλλαγη δισκου και αλλαγη μνημης μπορω να σε κατατοπισω να αλλαξεις.

Ολα τα αλλα ειναι μετραω αφαιρω,μετραω αφαιρω.

Ναι αλλά λόγο ότι δεν έχω schematic και δεδομένου ότι οι αγωγοί δεν φαίνονται μιας και η πλακέτα είναι multilayer αδυνατώ να καταλάβω το κύκλωμα τροφοδοσίας με τα άπειρα υπερβολικά μικρά smd. Επίσης δεν μπορώ να λιώσω το καλάι για να αποκολλήσω οτιδήποτε. Έχω δοκιμάσει ως 30W κολλητήρι. Έχεις καμιά ιδέα;

Στην εκανα μεγαλη ,γιατι ειχαμε διαμαχες και αντιπαραθεσεις για το συγκεκριμενο θεμα.

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω να απαντησει κανεις, αλλα εχει κανεις ιδεα που μπορεις να βρεις την μητρικη αυτου του λαπτοπ σε ελληνικο καταστημα; οχι απο ebay.Εχω το ιδιο θεμα 

Επεξ/σία από Sanji123
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη που το ξεθάβω, αλλά μήπως έχει κανείς τη συγκεκριμένη μητρική; Βρήκα κάποιες μητρικές με τον κωδικό 6-71-M74T0-D03B, αλλά βλέπω ότι δεν έχουν την κάρτα nvidia geforce 9300m gs, η οποία απ όσο μπορώ να καταλάβω είναι κολλημένη επάνω στη μητρική. Είναι από το μοντέλο Clevo Ergo W76T (W760T), ενώ εγώ θέλω για το M765TU.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ολοκληρο το λαπτοπ Μ765ΤUN

Αν σε ενδιαφερει ενα 40-ρι χωρις φορτιστη

λειτουργει κανονικα,

χρειαζετε αλλαγη Bios battery.

δεν κραταει ρυθμησης ωρας.

4gb ram

nvidia graphics geforce 105m 512mb

1680x1050p screen size

Επεξ/σία από kremenarasi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...