Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γεια σας προχτες εδωσα το λαπτοπ και σε ενα φιλο και το ανοιξε να το καθαρισει ομως σημερα που μου το επεστρεψε το λαπτοπ ανοιγει ομως 5-10 δευτερα απο τη φωρτηση το bios το λαπτοπ κλεινη ξαφνικα μονο σας παρακαλω βοηθηστε τη μπορει να φταιει?
coolerman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δώστο πάλι πίσω να το κοιτάξει προσεκτικά και αν κούμπωσαν καλά τα καλώδιακια/πλαστικά/cpu ποιό λάπτοπ είναι; το τροφοδοτικό είναι λειτουργικό;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ειναι μαρκα dell βασικα ξεχασα να αναφερω οτι το λαπτοπ ξαφνικα χτες βασικα το ανοιξα και μου ελεγε read disc error press ctrl alt delete for resete και αν το παταγα μου εβγαζε το ιδιο πηρα τηλ τν ντελλ κ μου ειπανε οτι ισως εχει ξεκουμπωσει ο σκληρος το εδωσα στο φιλο μου να το δει και να το καθαρισει ομως τωρα που μου το επεστρεψε βγαζει το ιδιο πραγμα μονο που μετα απο καποια δευτερα κλεινη και επειδη κλεινει δεν μπορω να τρεξω και τα διαγνωστικα που μου ειπε απο το τηλ ο τεχνικος ισω πραγματι κατι δεν εχει κουμπωθει καλα ομως πως θα βρω τι και αν πραγματι φταιει αυτο σας παρακαλω βοηθηστε για δεν μου περισευουν να το στειλω σε τεχνικο
coolerman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ειναι μαρκα dell βασικα ξεχασα να αναφερω οτι το λαπτοπ ξαφνικα χτες βασικα το ανοιξα και μου ελεγε read disc error press ctrl alt delete for resete και αν το παταγα μου εβγαζε το ιδιο πηρα τηλ τν ντελλ κ μου ειπανε οτι ισως εχει ξεκουμπωσει ο σκληρος το εδωσα στο φιλο μου να το δει και να το καθαρισει ομως τωρα που μου το επεστρεψε βγαζει το ιδιο πραγμα μονο που μετα απο καποια δευτερα κλεινη και επειδη κλεινει δεν μπορω να τρεξω και τα διαγνωστικα που μου ειπε απο το τηλ ο τεχνικος ισω πραγματι κατι δεν εχει κουμπωθει καλα ομως πως θα βρω τι και αν πραγματι φταιει αυτο σας παρακαλω βοηθηστε για δεν μου περισευουν να το στειλω σε τεχνικο δοκιμή σε άλλο Pc ο σκληρός του δίσκος. σου έπεσε; έχει εγγύηση και το άνοιξε;; Η δεν έχει εγγύηση;; δώσε τον πίσω στον φίλο σου να το ξανακοιτάξει εξονυχιστικά μήπως έκανε καμμία πατατιά
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ο σκληρος πραγματι εχει προβλημα και θα τον αλλαξω το θεμα ειναι το κλεισημο του λαπτοπ και απο οσο ξερω δεν φταιει ο σκληρος γιατι πριν το ανοιξει τουλαχιστον δεν εκλεινε δεν μπορω να καταλαβω τη φταιει πανω κατω κλεινη 20 μ 22 δευτερα απο οταν πατισω το κουμπι ανοιγματος και δεν εχω εγγυηση εχει ληξει
dimuscrossfire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ρώτα να μάθεις τι ακριβώς έκανε στον καθαρισμό.σου έβγαλε τις ψήκτρες?σου έβαλε καινούρια πάστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών?μήπως δεν κούμπωσε καλά την ψήκτρα και λόγω αύξησης της θερμοκρασίας να κλείνει.το ότι σου έβγαζε read disc error δεν σημαίνει ότι χάλασε ο δίσκος.μπορεί να έκανε καμιά βλακεία αυτός που στο καθάρισε και να σου χάλασε την υποδοχή.μπορεί πολλά.το σίγουρο είναι ότι στο χάλασε αυτός στον οποίο το έδωσες.να του το πας πίσω και να του κάνεις φασαρία.πες του προσωπικά από εμένα ότι είναι πολύ άσχετος.να μην αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές αν δεν γνωρίζει
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ο δισκος ειχε χαλασει πριν τν παω για καθαρισμο βασικα τον πηγα για να τσεκαρι τ εχει ο δισκος και να τν καθαρισει κιολασ τεσπα απο οτι μου λεει το μοο που εκανε ητανε να το ξεβιδωσει να καθαρισει την ψυκτρα [η οποια δουλευει γιατι την ακουω α γυρναει οταν τον ανοιγω μετα μου ειπε οτι εβγαλε αθτα τα χαρτακια που συνδεουν το πληκτρολογια με την πλακετα αλλα τα ξαναεβαλα οποτε δεν ξερω τη μπορει να φταιει απο οτι μου ειπε δεν ξερω αν σημαινει κατι λεει οτι οσο τον ειχε ανοικτο για να δει αν εφτια3ε ο δισκος ενωσε το χαρτακι τοθυ κουμπιου τις εναρξης με την πλακετα και τον εεργοποιησε και του βγηκε το χαρτακι ομως το ξαναβαλε και μετα τον εκλεισε μετα τα τον βηδωσε και εκλεισε και σκελετο ομως μετα τη ολοκληρωση του κλεισηματος του σκελετου το λαπτοπ κλεινει μονο του να διευκρυνησω οτι τροφοδοτικο δεν φταιει γιατι δοκιμασα και αλλο φορτιστη και με την μπααταρια και συνεχια τα ιδια υ,γ πριν λιγο που δοκιμασα να τον ανοιξω αοιξε και εμεινε ανοικτος 2 μ 3 λεπτα μετα των απενεργοποιησα και των ξαναανοιξα και παλι τα ιδια οποτε δεν νομιζω να ειναι κατι μονιμο ομως δεν μπορω να σκεφτω τη φταιει και ο τεχικος στον κοτσοβολο θελει 20 ευρω οποτε δεν λεει να εχει πχ ξεκουμπωσει κατι και να δωσω 20 ευρω αδικα
dimuscrossfire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ωραία.οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου και με δικιά σου ευθύνη μπες στο youtube και χτύπα το μοντέλο του λαπτοπ και δες πως ανοίγει.και τσέκαρε τα ένα ένα.σαν αρχή δοκίμασε να βγάλεις τις μνήμες και να τις ξαναβάλεις.δεν είναι τίποτα.μία βίδα κάτω απο το λαπτοπ να βγει το καπάκι και μετά βγάζεις τις μνήμες.δες βέβαια στο youtube πως βγαίνουν για να μην κάνεις καμιά βλακεία.άντε και περιμένουμε νέα σου και μην δοκιμάζεις ότι να ναι τροφοδοτικά στο λαπτοπ σου..να δεις τι volt βγάζει στο output το δικό σου πρώτα και μετά δοκίμασε με κάποιο ίδιο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 λοιπον καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις λοιπον των ανοιξα ολα ιτανε κουμπωμενα οπως επρεπε οτι ξεβιδωνε το εβγαζα και το καθαριζα μετα αοιξα το λαπτοπ ενω το ειχα ανοικτο και παρατηρησα οτι εμεινε καπως παραπανω ανοικτος περιπου 10 σεκ εκει που εκλινε σε 22 ακροβως οταν ιτανε ανοικτος εκλεινε σε 32 τοο χρονομετρησα 3 φορες τωρα τον εκλεισα ομως το προβλημα παραμενει τη μπορει να ειναι και πεζει ρολο το οτι κλεινη σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα?
dimuscrossfire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μπορεί να είναι λόγω θέρμανσης του cpu και του chipset.δεν παίζει ρόλο αυτό με το χρόνο.να φανταστώ άνοιξες το πάνω μέρος του λαπτοπ και είδες όλες τις καλωδιοταινίες. βασικά πες μου μια το μοντέλο να το δω στο ίντερνετ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 dell insiron 5010 το ανοιξα τελειως ξεβιδωσα απο ψυκτρα και σκληρο μεχρι μητρικη ολο το συστημα ητανε οκ
dimuscrossfire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 πάστες και thermal pads είχε στον επεξεργαστή, στην κάρτα γραφικών και στο chipset?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ολα ητανε οκ τουλαχιστον ετσι μου φανηκαν τελικα το πηγα σε τεχνικο και περομενω να δω τη εχει παθει
dimuscrossfire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ποιος ξέρει τι λεφτά θα σου ζητήσει...βασικά οι τεχνικοί το έχουν παρα ξηλώσει.ζητάνε κάτι τρελά ποσά και δεν βρίσκουν και την βλάβη
μtj Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 To N5010 ή το M5010 έχεις;Για μελλοντική χρήση: http://ftp.dell.com/N5010: http://ftp.dell.com/published/Pages/inspiron-15-intel-n5010.htmlM5010: http://ftp.dell.com/published/Pages/inspiron-15-m5010.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα