Misanthropos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπερα απο μενα. Χρειαζομαι λιγο τη βοηθεια των συμφορουμιτων με παραπανω γνωσεις και εμπειρια. Εφτιαξα κατα τον Ιανουαριο ενα ωραιο σταθερο υπολογιστη ι5 3570κ και γενικα πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα.. Λογω της κρισης φευγω Αγγλια για δουλεια προς τελος Αυγουστου. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να μεταφερω το σταθερο μου εκει και μαλλον ειανι δυσκολο οποτε αναγκαστικα θα παω σε λαπτοπ. Ψαχνοντας λιγο στο φορουμ ειδα οτι καλυτερα γενικα να περιμενω να βγουν οι Haswell. Αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω να παω εκει και να μην εχω υπολογιστη. Οποτε θεωρω οτι μαλλον η καλυτερη λυση θα ηταν να παρω ενα φθηνο λαπτοπακι του τυπου 300-400 ευρω και μετα εκει να παρω ενα κανονικο. Και το λεω γιατι δε το κρυβω οτι το θελω για παιχνιδια αλλα και για δουλεια. Ποια ειναι η γνωμη σας για το σκεπτικο μου? Και επιπλεον μπορειτε να μου προτεινετε καποιο λαπτοπ στη τιμη που προαναφερα το οποιο ουσιαστικα θα ηθελα να δουλευω office, Internet, web video (youtube), ταινιουλες και αμα γινεται να παιζουμε και κανα League of legends καλα θα ητανε. Η βασικα επειδη δεν το βιαζομαι τρελα εχω ακομα μπροστα μου και τον Ιουλιο να το παρω αν μου προτεινεται καποιες νορμαλ τιμες θα εχω την ευχερεια να πρακολουθω το φορουμ των προσφορων για κατι που να μου ταιριαξει. Ευχαριστω παιδια
x4lifefortech Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Site: http://www.skroutz.gr/s/3032831/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3227U-4GB-320GB-FreeDOS.html">Βάλτου και windows ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα