Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πάροχοι πλην ΟΤΕ δεν δίνουν σύνδεση 2 Mbps, και, φυσικά, σε τέτοιες περιοχές δε υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο άλλων παρόχων.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι που το έχω απορία... Έχω ίδιο θέμα με το παιδί που άρχισε το θέμα, ωστόσο εμένα δεν με ενδιαφέρει η 24άρα σύνδεση. Είμαι με 2άρα και παίζει να έρχεται και κανα 60άρι το δίμηνο, κάποια μλκία πακέτο είχαν ψήσει την μάνα μου να βάλει. Εγώ λείπω για σπουδές και δεν ήξερα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν παίζει να πάω σε άλλο πάροχο όχι με 24άρα αλλα και 2άρα μου κάνει. Σε όσες εταιρίες ρώτησα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη απο το ιδιόκτητο δίκτυο. Υπάρχει κανας τρόπος να βάλω ίντερνετ απο άλλη εταιρία? (μπορεί και να ρωτάω μαλακία)

το θεμα δεν ειναι αν θα εχεις 2 -24 η vdsl>το θεμα ειναι να υπαρχει παροχος.αν υπαρχει μετα ολα τα αλλα ειναι ευκολα.και καρτα vdsl να βαλει και 24 να δωσει κτλ.αλλα αν δεν υπαρχει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι που το έχω απορία... Έχω ίδιο θέμα με το παιδί που άρχισε το θέμα, ωστόσο εμένα δεν με ενδιαφέρει η 24άρα σύνδεση. Είμαι με 2άρα και παίζει να έρχεται και κανα 60άρι το δίμηνο, κάποια μλκία πακέτο είχαν ψήσει την μάνα μου να βάλει. Εγώ λείπω για σπουδές και δεν ήξερα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν παίζει να πάω σε άλλο πάροχο όχι με 24άρα αλλα και 2άρα μου κάνει. Σε όσες εταιρίες ρώτησα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη απο το ιδιόκτητο δίκτυο. Υπάρχει κανας τρόπος να βάλω ίντερνετ απο άλλη εταιρία? (μπορεί και να ρωτάω μαλακία)

Δε συμφέρει να πας σε άλλη εταιρία, γιατί θα πληρώνεις το πρόγραμμα του εκάστοτε εναλλακτικού παρόχου +15 ευρώ, το πάγιο στον Οτέ.

2άρα και απεριόριστα αστικά-υπεραστικά είναι 26,90 τους 6 πρώτους μήνες και 31,90 μετά.Άρα η μητέρα σου λάθος δεν έκανε.Φυσιολογικότατο πρόγραμμα είναι,Η τιμή όμως όχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτά τα 2mbps που δίνει ο οτε και καλά ότι δίνει δυνατότητα να έχεις χαμηλότερη ταχύτητα από έως 24, για τις περιπτώσεις που δεν πιάνεις καλή ταχύτητα, αλλά τα χρεώνει περισσότερο από όσο χρεώνουν οι άλλοι τις 24άρες.

Δημοσ.

αυτά τα 2mbps που δίνει ο οτε και καλά ότι δίνει δυνατότητα να έχεις χαμηλότερη ταχύτητα από έως 24, για τις περιπτώσεις που δεν πιάνεις καλή ταχύτητα, αλλά τα χρεώνει περισσότερο από όσο χρεώνουν οι άλλοι τις 24άρες.

indeed.το 2αρι του οτε φτανει το 24 αρι των αλλων.το καλο ειναι οτι και μερικοι αλλοι παροχοι δινουν 4 6 8 Mbit που τα εχουν πιο φτηνα απο τα 24 αρια και σιγουρα πιο φτηνα ακομα και απ οτο 2αρι του οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...