Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, στο χωρίο μου δεν υπάρχει άλλο δίκτυο πέραν του ΟΤΕ (πάντα μιλάμε για 24αρα γραμμή). Στο πρόγραμμα που είμαι (απεριόριστα αστικά + 24αρα γραμμή) πληρώνω 74 ευρώ το δίμηνο. Το σταθερό δεν με ενδιαφέρει καθόλου παρά μόνο το adsl. Στο τέλος του μήνα λήγει το 12αμηνο  και αφού πήρα τηλ. στον ΟΤΕ μου έιπαν οτι το πιο οικονομικό πρόγραμμα  πάει 32,5 + 32,5 = 65 ευρώ το δίμηνο (με μια μικρή έκπτωση τους πρώτους 6 μήνες).Πολλά λεφτά για μια 24αρα μιας και το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Σ΄αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Αν τους πω οτί θα κάνω αίτηση διακοπής λέτε να μου αρχίσουν τα παζάρια ή ο ΟΤΕ έχει άλλη πολιτική ; Σίγουρα σαν και μένα θα είναι πολλοί απο εδώ μέσα. Εσεις τι κάνατε ρε παιδία και πόσο σας πάει ο λογαρισμός το δίμηνο;

Δημοσ.

Εμενα ειναι στα 60κατι (2μηνο) και τελειωνω ετος τον αλλο μηνα. Με κινητα+σταθερα+24.

Ρωτησες αν υπαρχει καμια γραμμη με μονο adsl? Αν σου ειπαν οχι, ρωτησες για την πιο οικονομικη με 24γραμμη?

Δημοσ.

Αφού ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος και η τηλεφωνία δεν σε ενδιαφέρει, το πιο φτηνό πακέτο που βλέπω στο oteshop είναι το 2play economy με 27,90 τους 6 πρώτες μήνες και 32,90 τους επόμενους, εάν, βεβαίως, στο δίνουν.

Αν σου αρνηθούν, μπορείς να διακόψεις και να επανέλθεις σ' αυτό το πρόγραμμα.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να δίνει σκέτο internet, όπως δίνουν άλλοι εναλλακτικοί.

Δημοσ.

Όντως η κοπέλα που μίλησα μου είπε οτι το πιο φθηνό είναι το 2play economy. Γραμμή με σκέτο internet όπως μου είπε δεν υπάρχει. Και απ'οτι κατάλαβα στον ΟΤΕ δεν σηκώνουν παζάρια - αν σου αρέσει το παίρνεις αλλιώς αντίο. Πάντως εγώ που είμαι πελάτης τους από το 2007 ποτέ δεν πέτυχα κάποιο πρόγραμμα με τόσες πολλές υπηρεσίες και μόνο κανα 60αρι.  Για να μην πω για τον πρώτο λογαριασμό που έρχεται μετά το 6μηνο και φτάνει άνετα το 85αρι.

Overpower μπορείς να μου πει σε ποιο πρόγραμμα είσαι γιατί ακούγεται πολύ συμφέρον

Δημοσ.

φίλε χρήστος καλό κουράγιο γτ τώρα όπως βλέπεις ο οτε ετοιμάζει αυξήσεις για tv και λογικά θα έρθουν και για σύνδεση ....Μακάρι να έχεις λεφτά να τα δίνεις στον οτε γτ αλλιώς σε βλέπω χωρις internet ...... Προσπάθησε να αλλάξεις πάροχο γτ σε κανα 3μηνο σε βλέπω να δινεις κανα 100 εύρω στον οτε το δίμηνο 

Δημοσ.

φίλε χρήστος καλό κουράγιο γτ τώρα όπως βλέπεις ο οτε ετοιμάζει αυξήσεις για tv και λογικά θα έρθουν και για σύνδεση ....Μακάρι να έχεις λεφτά να τα δίνεις στον οτε γτ αλλιώς σε βλέπω χωρις internet ...... Προσπάθησε να αλλάξεις πάροχο γτ σε κανα 3μηνο σε βλέπω να δινεις κανα 100 εύρω στον οτε το δίμηνο 

Έχεις κάποιο τρόπο να του πεις για να αλλάξει πάροχο;

Στο πρώτο post λέει ότι στο χωριό του υπάρχει ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Αν όντως ο ΟΤΕ προχωρήσει σε αυξήσεις και μάλιστα φτάσει το 100αρικο τότε πραγματικά θα είναι ασύμφωρο. Για να καταλάβω ρε παιδιά, πως πάει δηλαδή .... στο χωρίο μου για να έρθουν και άλλες εταιρίες πρέπει να περάσουν δικά τους καλώδια ή  μπορούν να χρησιμοποιήσοουν αυτά του ΟΤΕ. Πάντως στην Wind που είχα ρωτήσει μου είπαν οτι μπορεί στο μέλλον ... εξαρτάται από τον ΟΤΕ κ.τ.λ.  Είμαστε φαίνεται πολίτες β΄κατηγορίας και για να μην πει κανείς οτι όλα τα είχαμε το internet μας έλειπε θεωρώ οτι το interet είναι ένα αγαθό που πρεπει να παρέχεται φτηνά σε όλους τους πολίτες.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, στο χωρίο μου δεν υπάρχει άλλο δίκτυο πέραν του ΟΤΕ (πάντα μιλάμε για 24αρα γραμμή). Στο πρόγραμμα που είμαι (απεριόριστα αστικά + 24αρα γραμμή) πληρώνω 74 ευρώ το δίμηνο. Το σταθερό δεν με ενδιαφέρει καθόλου παρά μόνο το adsl. Στο τέλος του μήνα λήγει το 12αμηνο  και αφού πήρα τηλ. στον ΟΤΕ μου έιπαν οτι το πιο οικονομικό πρόγραμμα  πάει 32,5 + 32,5 = 65 ευρώ το δίμηνο (με μια μικρή έκπτωση τους πρώτους 6 μήνες).Πολλά λεφτά για μια 24αρα μιας και το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Σ΄αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Αν τους πω οτί θα κάνω αίτηση διακοπής λέτε να μου αρχίσουν τα παζάρια ή ο ΟΤΕ έχει άλλη πολιτική ; Σίγουρα σαν και μένα θα είναι πολλοί απο εδώ μέσα. Εσεις τι κάνατε ρε παιδία και πόσο σας πάει ο λογαρισμός το δίμηνο;

καλυτερη τιμη δεν θα σου κανουν γιατι ο οτε γενικοτερα δεν κανει αλλο τοσο οταν δεν υπαρχει εναλλακτικος.σκετο ιντερνετ δεν παιζει απ οοτε

Εμενα ειναι στα 60κατι (2μηνο) και τελειωνω ετος τον αλλο μηνα. Με κινητα+σταθερα+24.

Ρωτησες αν υπαρχει καμια γραμμη με μονο adsl? Αν σου ειπαν οχι, ρωτησες για την πιο οικονομικη με 24γραμμη?

δεν εχει ο οτε δυστυχως.

Αν όντως ο ΟΤΕ προχωρήσει σε αυξήσεις και μάλιστα φτάσει το 100αρικο τότε πραγματικά θα είναι ασύμφωρο. Για να καταλάβω ρε παιδιά, πως πάει δηλαδή .... στο χωρίο μου για να έρθουν και άλλες εταιρίες πρέπει να περάσουν δικά τους καλώδια ή  μπορούν να χρησιμοποιήσοουν αυτά του ΟΤΕ. Πάντως στην Wind που είχα ρωτήσει μου είπαν οτι μπορεί στο μέλλον ... εξαρτάται από τον ΟΤΕ κ.τ.λ.  Είμαστε φαίνεται πολίτες β΄κατηγορίας και για να μην πει κανείς οτι όλα τα είχαμε το internet μας έλειπε θεωρώ οτι το interet είναι ένα αγαθό που πρεπει να παρέχεται φτηνά σε όλους τους πολίτες.

καλωδια σαν χαλκος ειναι του οτε.θελουν οπτικη ινα μεχρι εκει για να γινει εγκατασταση το dslam>αν υπαρχει αιθουσα παροχων μπαινουν εκειμεσα αλλα υπαρχουν εξοδα οποτε θα πρεπει τα λεφτα που θα βγαλουν απο τους πελατες να καλυπτουν τα εξοδα που θα δινουν στον οτε.αν δεν υπαρχει αιθουσα παροχων που συνηθως σε τετοια μερη δεν υπαρχουν εκει απλα μπαινει καμπινα καπου εξω που παλι ισχυει το παραπανω.πρεπει να ειναι καμποσοι πελατες για να αξιζει η επενδυση.δεν ειναι λιγα και τα εξοδα για να συντηρησεις καμπινα και οπτικη μεχρι εκει κτλ.σε καποια μερη αν παει ενας παροχος με οπτικη ινα πολλες φορες ο δευτερος παροχος μπορει να περναει και αυτος απο την ιδια ινα να το πω ετσι απλα με σκοπο να μην χρειαστει να σκαψει.απλα νοικιαζει ινα απο αλλο παροχο που εχει ηδη περασει.

Δημοσ.

Το σχέδιο επέκτασης του δικτύου κάθε παρόχου βασίζεται, κυρίως, στα οικονομικά στοιχεία και οφέλη που προσδοκά από τη συγκεριμένη επένδυση. Για το λόγο αυτό, η κάλυψη της τηλεφωνίας αλλά και του adsl σε περιοχές, όπως ένα χωριό με περιορισμένο πληθυσμό, καλύπτεται, προς το παρόν μόνο από τον ΟΤΕ που είχε εγκαταστήσει πριν από δεκαετίες το παλιό χάλκινο δίκτυο. Το ίντερνετ δεν είναι αγαθό που εξασφαλίζεται σε κάθε περιοχή της χώρας με οικονομική ζημιά του παρόχου, όπως, άλλωστε, συμβαίνει σε κάθε χώρα της ελεύθερης αγοράς.

Δημοσ.

και ο οτε ειναι και ο μονος που δεν πληρωνει στον ευατο του οποτε τα κερδη ειναι πιο πολλα απο οτι των εναλλακτικων ειδικα στην αρχη που βαζουν τα dslam

Δημοσ.

Να πω οτι δεν μιλάμε για κανα ορεινό χωριό με 10 κατοίκους αλλά για πληθυσμό 8.500 κατοίκων σε μια ακτίνα 15 χμ από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ . Βεβαίως δεν έχω την απαίτηση ο εναλλακτικός να μου φέρει το internet στην πόρτα μου, πόσο μάλλον αν δεν τον συμφέρει, δεν χρειάζεται να το διευκρινίζετε.Αυτή την απαίτηση θα την είχα από τον ΟΤΕ. Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν πληρώνεις διπλό κάτι που ο άλλος το παίρνει πολύ φθηνότερα, σε πειράζει. Όσοι είστε από χωρίο με καταλαβαίνετε καλύτερα.

Δημοσ.

Να πω οτι δεν μιλάμε για κανα ορεινό χωριό με 10 κατοίκους αλλά για πληθυσμό 8.500 κατοίκων σε μια ακτίνα 15 χμ από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ . Βεβαίως δεν έχω την απαίτηση ο εναλλακτικός να μου φέρει το internet στην πόρτα μου, πόσο μάλλον αν δεν τον συμφέρει, δεν χρειάζεται να το διευκρινίζετε.Αυτή την απαίτηση θα την είχα από τον ΟΤΕ. Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν πληρώνεις διπλό κάτι που ο άλλος το παίρνει πολύ φθηνότερα, σε πειράζει. Όσοι είστε από χωρίο με καταλαβαίνετε καλύτερα.

δυστυχως αυτα ειναι γνωστα με την επαρχια .τα 15 χιλιομετρα δυστυχως θα χρειαστουν 3 αστικα κεντρα  για να τα καλυψεις η 3 cabins απο τον παροχο αν βαλεις οτι το μεγιστο που παιζει το adsl ειναι 4 Km σχεδον.βεβαια αν καποιος εναλλακτικος μπει εκει θα βγαλει αρκετα λεφτα αρκει οι κατοικοι(το λεω για μεγαλης ηλικιας) δεν εχουν το κολλημα οτι οκ μονο οτε και για παντα οτε ..απλα μετα πρεπει να υπαρχει και σχετικα κοντα καποιος τεχνικος για διαχειριση των βλαβων κτλ.ειναι λιγο πιο συνθετο το Project.Οχι απαγορευτικο αλλα πιο συνθετο.

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τι να κάνουμε ... θα πάω σήμερα-αύριο μια βόλτα από τον ΟΤΕ να ανανεώσω με το φθηνότερο πρόγραμμα που θα βρω.

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τι να κάνουμε ... θα πάω σήμερα-αύριο μια βόλτα από τον ΟΤΕ να ανανεώσω με το φθηνότερο πρόγραμμα που θα βρω.

απλα δες ολους τους ορους μην σου ερθει τιποτα πιο ακριβα μετα και τρεχεις.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι που το έχω απορία... Έχω ίδιο θέμα με το παιδί που άρχισε το θέμα, ωστόσο εμένα δεν με ενδιαφέρει η 24άρα σύνδεση. Είμαι με 2άρα και παίζει να έρχεται και κανα 60άρι το δίμηνο, κάποια μλκία πακέτο είχαν ψήσει την μάνα μου να βάλει. Εγώ λείπω για σπουδές και δεν ήξερα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν παίζει να πάω σε άλλο πάροχο όχι με 24άρα αλλα και 2άρα μου κάνει. Σε όσες εταιρίες ρώτησα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει κάλυψη απο το ιδιόκτητο δίκτυο. Υπάρχει κανας τρόπος να βάλω ίντερνετ απο άλλη εταιρία? (μπορεί και να ρωτάω μαλακία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...