Sorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 τουλ.πληρωσατε λιγοτερο ή απλα ειστε απο την εταιρεια?κανει κρα... Γιατί είσαι τόσο καχύποπτος; Έτυχε απλά δύο αναγνώστες που είχαν κάνει την μετατροπή στο συγκεκριμένο συνεργείο, να δουν το ίδιο θέμα σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο, να νιώσουν και οι δύο την υπέρτατη ανάγκη να απαντήσουν, κάνοντας register στο site μόνο και μόνο για τη συμμετοχή τους σε αυτό το θέμα. Ψιτ, μανατζαρέοι; Όχι κρα αλλά... ΚΡΑΑΑΑΑΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 άρα συμπέρασμα πρέπει ο μηχανικός να είναι τσακάλι.... άντε να τον βρεις και πως να το τσεκάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΤΣΟΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΣΥΜΤΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΞΑΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ(ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ).ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013.ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΑΚΙ(ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ(ΕΝΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....)ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ(ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΠΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ) ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ MAP SENSOR ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΣΤΙΣ 7/12/2013 ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΗΡΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ 28/4/2014 ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ....) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ 29/4/14 ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΡΟΘΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ(ΣΑΦΩΣ...3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ).ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ AFTER SALES.ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.....ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ....).ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ,ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ.ΕΓΙΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΔΙΚΑ.ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.......ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ;;;;ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,3,6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ;;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣ!!ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Φίλε μου καλή φάση αυτά που γράφεις, αλλά γιατί κεφαλαία? Κουράστηκα για να το διαβάσω. Ποιο σύστημα σου έβαλε? Και σε τι αμάξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ZcmVeSJSdBE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα