Προς το περιεχόμενο

Peugeot 406 και γκάζι

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχει κανένας σας το Peugeot 406 και να του έχει βάλει γκάζι/υγραέριο γιατί το πήγα στο Τσοπελογιάννη και μου είπε πως σε όσα έβαλε του έβγαλαν προβλήματα και σταμάτησε να βάζει,έχει κανένας σας αυτό το αυτοκίνητο να του έβαλε γκάζι από άλλον και να μην του έβγαλε πρόβλημα γιατί αν και ωραίο αυτοκίνητο τρώει πολύ βενζίνη.

Για το Peugeot 406 του 98-99 μοντέλο λέω που εμφανισιακά και μηχανολογικά είναι ίδιο με το citroen xantia.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έχει κανένας σας το Peugeot 406 και να του έχει βάλει γκάζι/υγραέριο γιατί το πήγα στο Τσοπελογιάννη και μου είπε πως σε όσα έβαλε του έβγαλαν προβλήματα και σταμάτησε να βάζει,έχει κανένας σας αυτό το αυτοκίνητο να του έβαλε γκάζι από άλλον και να μην του έβγαλε πρόβλημα γιατί αν και ωραίο αυτοκίνητο τρώει πολύ βενζίνη.

Για το Peugeot 406 του 98-99 μοντέλο λέω που εμφανισιακά και μηχανολογικά είναι ίδιο με το citroen xantia.  

Ο λόγος που ενδεχομένως να του έβγαλαν προβλήματα, ήταν μάλλον γιατί ψέκαζε μόνο γκάζι μέσα και η μηχανή ανέβαζε θερμοκρασίες λόγω έλλειψης λύπανσης. Το κόλπο είναι να ψεκάζεις που και που και λίγη βενζίνη ανάμεσα στους ψεκασμούς του γκαζιού, για ψύξη και λύπανση του θάλαμου κάυσης.

Αν θες να σε στείλω σε κορυφαίο μηχανικό που ασχολείται και εξειδικεύεται σε PSA αυτοκίνητα και υγραεριοκίνηση, στείλε pm.

• Like 5

Ο λόγος που ενδεχομένως να του έβγαλαν προβλήματα, ήταν μάλλον γιατί ψέκαζε μόνο γκάζι μέσα και η μηχανή ανέβαζε θερμοκρασίες λόγω έλλειψης λύπανσης. Το κόλπο είναι να ψεκάζεις που και που και λίγη βενζίνη ανάμεσα στους ψεκασμούς του γκαζιού, για ψύξη και λύπανση του θάλαμου κάυσης.

Αν θες να σε στείλω σε κορυφαίο μηχανικό που ασχολείται και εξειδικεύεται σε PSA αυτοκίνητα και υγραεριοκίνηση, στείλε pm.

+1

• Like 1

Επειδη εχω βαλει υγραεριο σε τρια αμαξια (Honda CRV, Audi TT και Ibiza) εχω διαβασει αρκετα και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι πιο που σημασια εχει η σωστη εγκατασταση και λιγοτερο , οχι βεβεια μικρο, το συτημα LPG

Μεχρι τωρα με το Honda να εχει κανει τα πιο πολλα (καπου 7.000 χλμ) σε κανενα δεν ειχα προβλημα.

O σωστός μηχανικός, δεν θα κάνει την κάθε εγκατάσταση ίδια για κάθε αμάξι, θα κάτσει να ψαχτεί, (και για να μην κάνει και ζημιά) θα ρωτήσει και την εταιρεία που παρέχει τα πράγματα για την μετατροπή. Το εγκεφαλάκι του γκαζιού, μπορεί να ρυθμιστεί, ωστε να ψεκάζει σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις ιδιοτροπίες του κάθε κινητήρα. Αν ένας μηχανικός πάει να προγραμματίσει το εγκεφαλάκι το ίδιο σε έναν γαλλικό και το ίδιο σε έναν άλλο ιαπωνικό, είναι τουλάχιστον επικίνδυνος.

Για να μην μιλήσω για κάποιους τυχάρπαστους, που η λύση για όλες τις μετατροπές είναι η "λαδιέρα", και κολυμπάει στο λάδι όλη η εισαγωγή μετά.

Εγώ στο δικό μου έχω κάνει 25.000 χιλιόμετρα απροβλημάτιστα...

Φίλε sintaklas θα σου πρότεινα εάν κάνεις την μετατροπή να την κάνεις είτε σε κάποιο γνωστό σου (εάν έχεις) είτε σε κάποιο γνωστό γνωστού σου. Εννοείται και στις 2 περιπτώσεις να έχει ξανά κάνει στο παρελθόν άλλες εγκατάστασεις στην ίδια μάρκα αυτοκινήτου.

Καλή τύχη!

1. Κοιτα να βαλεις την τελευταια τεχνολογια και οχι τα παλια.Νομιζω υπαρχει μεχρι 7η γενια...αλλα θελει λιγο ψαξιμο.

2. Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο μηχανηκος να το ξερεις αυτο.

3. Δεν ξερω τον μηχανηκο που λες αλλα συγνωμη κιολας κατι δεν κανει καλα για να λεει πως βγαζει προβληματα το υγραεριο σαν υγραεριο παντα...

4. Εχω κανει προσωπικα 150.000km χωρις προβλημα, ο πατερας μου ουτε και εγω ξερω ποσα πανω απο 200.000 και ο θειος μου το ιδιο βεβαια με καμια 10.000.

5. Το υγραεριο δεν κανει κακο στην μηχανη γιατι σε αντιθεση με την βενζινη δεν μενουν καταλοιπα στην μηχανη, ‘‘καιγεται‘‘ ολο.

• Like 1

MΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΟΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ..

Το εχω ακουσει κι εγω αν ακι ιεναι πολυ κοντα μου αλλου πηγα .Ηταν και πιο ακριβος

μπορείς φίλε μου να μου πεις και τον λόγο που το υποστηρίζεις αυτό?

για ποιον απο τους 2 κολλητους μου που τους εχουνε καταστρεψει τα αμαξια να σου πω? στο τελος το παραδεχτηκε οτι εκανε μαλακιες και μετα απο 3 μηνες αναμονη πηγαν και το βγαλανε και πηρανε τα λεφτα πισω..

οπου και να ρωτησεις θα σου πουνε μακρια..απλα πηγαμε γτ ητανε διπλα μας..

για ποιον απο τους 2 κολλητους μου που τους εχουνε καταστρεψει τα αμαξια να σου πω? στο τελος το παραδεχτηκε οτι εκανε μαλακιες και μετα απο 3 μηνες αναμονη πηγαν και το βγαλανε και πηρανε τα λεφτα πισω..

οπου και να ρωτησεις θα σου πουνε μακρια..απλα πηγαμε γτ ητανε διπλα μας..

Κλασσικη περιπτωση αρχαριου...νομιζεται πως ολοι αυτοι που ξαφνικα ανοιξαν τα τελευταια χρονια και βαζουν υγραεριο ξερουν?

Ολοι εχουν παρακολουθησει μονο σεμιναρια και απο εκει και περα αν παει κατι στραβα και δεν ειναι πανω στις γνωσεις που εχουν παρει απο τα σεμιναρια τοτε αρχιζουν τα προβληματα...

Λιγοι ειναι μαστορια μαγκες που ξερουν την δουλεια.

Εμενα αυτος που μου εβαλε το υγραεριο για παραδειγμα ο ανθρωπος ειναι γατα...Το ειδαν στην αντιπροσωπεια οταν το ειχα παει για εναν ελεγχο και μου λεει ο τεχνικος εκει αυτος που σου εχει βαλει το υγραεριο ειναι πολυ μαγκας δεν εχω ξαναδει τετοια δουλεια!

Θελει ψαξιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...