Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μετακομίζω και θέλω σύντομα να κάνω upgrade από μια ταπεινή 32 LCD Samsung HDready που έχω τώρα. Έχω προσέξει 2 μοντέλα Panasonic που μου φαίνονται καλάPANASONIC TX-P42UT50E PANASONIC TX-P50UT50E η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 3μέτρα, οι χρήσεις θα είναι -95% HD υλικό από το pc και πιο σπάνια dvdrips όλα μέσω hdmi (nvidia 670) -καμιά 3d ταινία που και που -gaming από pc & consoles -(Ελληνική) τηλεόραση δεν βλέπω ποτέ και στο σπίτι που πάω δεν θα έχω καν κεραία -media players, wifi και λοιπές φανφάρες μου είναι περιττά, όλα θα τα κάνω μέσω του pc (έχω και Bluray drive) Με προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν reflections θέματα οι παραπάνω panasonic (αν και εξαρτάται πάντα από τις εξωτερικές πηγές φωτός κάτι που δεν μπορώ να το γνωρίζω τώρα που είναι σχετικά γυμνό το σπίτι). Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μάρκα/μοντέλο στα ίδια χρήματα? Ευχαριστώ πολύ!
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχοντας την TX-P50VT30 από τον ΟΚΤ 2011 νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση γιαυτά που ζητάς, με την εξαίρεση της χρήσης ps3 λόγω των πιθανών στατικών εικόνων και ενδεχόμενυ burn in. Επειδή ο mp των τηλεοράσεων, γενικά, είναι για τα μπάζα, είχα συνδέσει και εγώ το pc με την τηλεόραση με hdmi αλλά δυσκόλευε πολύ στις ταινίες και γιαυτό άρπαξα την ευκαιρία με ένα power buy για το mede8er 6003DX και τώρα πλέον συνδέθηκε το mp 1) με την τηλεόραση με hdmi και με το pc ενσύρματα μέσω router και λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν θα σ προτεινα panasonik πες μ ποσα λευτα ακριβω μπορεις να διαθεσεις και ποσες ινσες περιπου θες
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 η 42αρα ειναι μικρη. βασικα και η 50 μικρη ειναι ,αλλα δε μπορεις να πας παραπανω σε λεφτα,ξεφευγει. με τα χιλια πας σε 50αρα πανασονικ πλασμα,η καλυτερη επιλογη 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν θα σ προτεινα panasonik πες μ ποσα λευτα ακριβω μπορεις να διαθεσεις και ποσες ινσες περιπου θες ~50ίντσες και ~900€. η 42αρα ειναι μικρη. βασικα και η 50 μικρη ειναι ,αλλα δε μπορεις να πας παραπανω σε λεφτα,ξεφευγει. με τα χιλια πας σε 50αρα πανασονικ πλασμα,η καλυτερη επιλογη Για 3d γυαλιά (από ότι διαβάζω δεν έχει στην συσκευασία) ποια θα πρότεινες? Samsung SSG-P41002/XC Samsung SSG-51002 (βασικά δεν ξέρω καν εάν θα κάνουν στο συγκεκριμένο 2012 μοντέλο nvm είδα στα reviews του amazon ότι τα έχουν πάρει κάτοχοι της UT50 σειράς). Άμα είναι να πάρω μεγαλύτερη (σε ίντσες) και ακριβότερη αγοράζω fullhd 3dcapable projector καλύτερα =p
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Στις πλασμα πάντως, η Panasonic θεωρείται η καλύτερη εταιρεία.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 δεν θα σ προτεινα panasonik πες μ ποσα λευτα ακριβω μπορεις να διαθεσεις και ποσες ινσες περιπου θες Για πες μας έτσι ενδεικτικά τι θα πρότεινες εκτος από πανασόνικ σε πλάσμα; Μετακομίζω και θέλω σύντομα να κάνω upgrade από μια ταπεινή 32 LCD Samsung HDready που έχω τώρα. Έχω προσέξει 2 μοντέλα Panasonic που μου φαίνονται καλά PANASONIC TX-P42UT50E PANASONIC TX-P50UT50E η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 3μέτρα, οι χρήσεις θα είναι -95% HD υλικό από το pc και πιο σπάνια dvdrips όλα μέσω hdmi (nvidia 670) -καμιά 3d ταινία που και που -gaming από pc & consoles -(Ελληνική) τηλεόραση δεν βλέπω ποτέ και στο σπίτι που πάω δεν θα έχω καν κεραία -media players, wifi και λοιπές φανφάρες μου είναι περιττά, όλα θα τα κάνω μέσω του pc (έχω και Bluray drive) Με προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν reflections θέματα οι παραπάνω panasonic (αν και εξαρτάται πάντα από τις εξωτερικές πηγές φωτός κάτι που δεν μπορώ να το γνωρίζω τώρα που είναι σχετικά γυμνό το σπίτι). Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μάρκα/μοντέλο στα ίδια χρήματα? Ευχαριστώ πολύ! 50αρα σίγουρα. Μην πας σε 42αρα, θα το μετανιώσεις σε 2-3 μέρες. Η σειρά UT είναι to entry level της Πανασόνικ. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή αν σε παίρνει να κάνεις την υπέρβαση http://www.skroutz.gr/s/3066179/Panasonic-TX-P50ST60.html Και επειδή το μέγεθος εν προκειμένω μετράει πολύ , πίστεψέ το ότι και να σου πούνε, μια άλλη επιλογή , αλλάζοντας μάρκα αλλά εξίσου πιστεύω καλή http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/30/LG.html?keyphrase=plasma+60&price_max=1200.0&price_min=800.001 Τέλος αν περιορίζεσαι οποσδήποτε οικονομικά και δεν συζητάς παραπάνω η 50αρα που έβαλες αρχικά είναι μια πολύ τίμια επιλογή. Προσωπικά σαν δεύτερη τηλεόραση όπου επάνω έχω και Xbox είναι η 42U10 (TV τριετίας+) η οποία εξακολουθεί να είναι σούπερ, χωρίς κανένα πρόβλημα με burn in από την κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα