GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ε τι φωτογραφίες το ίδιο πράγματα φαίνεται από τα πλάγια.. Και'γω έλαγα για πιστολάκια κλπ αλλά έχω κρατήσει κάτι φράγκα θα τους πω πως να το καθαρίσουν και μετά δε θα το ξαναπάω... Τι εννοείς να σου πω ακριβώς την μιτρική μου; Θα σου πω μερικά πράγματα που βλέπω από ένα χαρτί της μητρικής μου.. Είναι GIGABYTE και κάτι γράφει Ultra Durable Motherboard GA-990XA-UD3 και P5G41-M LE.. Δε ξέρω τι άλλο θες να σου πω..
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου. Οσους ανεμηστηρες και να εχεις ακομα και αριστο airflow, δε θα εβλεπες μειωση 25 βαθμων που θεωρειται φυσιολογικο. Κατεβασε το προγραμμα την μητρικης που εχεις και δεν απο εκει cpu temp. Συνηθως αυτος ο αισθητηρας του hwmonitor εχει να κανει με το socket. Εγω πιστευω οτι ειναι λαθος ενδειξη απο τη στιγμη που στους πυρηνες εχεις max 40 και στο socket 92.
bloodmaniac Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου. Οσους ανεμηστηρες και να εχεις ακομα και αριστο airflow, δε θα εβλεπες μειωση 25 βαθμων που θεωρειται φυσιολογικο. Κατεβασε το προγραμμα την μητρικης που εχεις και δεν απο εκει cpu temp. Συνηθως αυτος ο αισθητηρας του hwmonitor εχει να κανει με το socket. Εγω πιστευω οτι ειναι λαθος ενδειξη απο τη στιγμη που στους πυρηνες εχεις max 40 και στο socket 92. zapee εμενα το hwmonitor μου δεχνει λαθος θερμοκρασια στους πυρηνες μου δειχνει 6 βαθμους σε θερμοκρσια δωματιου 30.οποτε δεν ειναι και τοσο σιγουρο οτι ειναι λαθος reading .αν οντως ειναι λαθος reading τοτε εινια οκ οι θερμοκρασιες του
GoDRiC- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Χαχαχα επειδή είμαι λίγο ασχετούλης εξηγήστε και σε μένα..! Πράγματι το βράδυ οι θερμοκρασίες ειδικά όταν δε παίζω είναι αρκετά καλύτερες αλλά στις 14:00 με 17:00 είναι περίεργες.. Ο φίλος Zapee λέει ότι είναι μια χαρά.. Τελικά τι παίζει;
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ανοιξε το κουτι σου και δες ποια ειναι η μητρικη που εχεις.
GoDRiC- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Η μητρική μου λογικά είναι τούτη : http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-990xa-ud3rev_30
bloodmaniac Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 κατεβασε και τρεξε το easytune της gigabyte για να δουμε τι Θερμοκρασιες σου βγαζει εκει
GoDRiC- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 κατεβασε και τρεξε το easytune της gigabyte για να δουμε τι Θερμοκρασιες σου βγαζει εκει Μου δείχνει κάτι errors όταν γίνεται το install άστο.. Eίδαμε τις θερμοκρασίες πάνω κάτω..
bloodmaniac Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 το συγκεκριμενο προγραμμα υπαρχει και στο cd της μητρικης βρεστο και καντο εγκατασταση απο εκει
GoDRiC- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 το συγκεκριμενο προγραμμα υπαρχει και στο cd της μητρικης βρεστο και καντο εγκατασταση απο εκει Οι θερμοκρασίες είναι σωστές δεν χρειάζεται... Τι άλλο μπορούμε να συζητήσουμε εκτός από αυτά που έχουμε πει... Είπαμε για τον καθαρισμό σου είπα τα specs του pc μου... Τι άλλο κάνουμε;
bloodmaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 δεν κανουμε κατι αλλο καθαρισε το και δες πως θα πηγαινει. αλλα αν δεν βαλεις φιλτρα θα ξαναμαζεψει πολυ γρηγορα σκονη
GoDRiC- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 δεν κανουμε κατι αλλο καθαρισε το και δες πως θα πηγαινει. αλλα αν δεν βαλεις φιλτρα θα ξαναμαζεψει πολυ γρηγορα σκονη Άρα να τους πω να βάλουν και φίλτρα; Πόσα και πού; Εγώ δεν έχω ιδέα ούτε τι είναι ούτε τι κάνουν ούτε που μπαίνουν ούτε πόσο κάνουν ούτε πως μπαίνουν...
bloodmaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 φιλτρο ειναι κατι σαν σιτα αλλα ποιο πυκνο και κραταει την σκονη ,οποτε οταν μετα θα θες να καθαρισεις απλα θα καθαριζεις τα φιλτρα και οχι ολο το pc. δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουνε στο πλαισιο να σου βαλουνε φιλτρα εκει που χρειαζεσε. η καλυτερη λυση ειναι να το κανεις μονος σου δεν ειναι κατι δυσκολο , και ειναι και μια καλη ευκαιρια να αρχισεις να μαθαινεις καποια πραγματα εφοσον λες οτι θες να ασχοληθεις με το αντικειμενο
GoDRiC- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 φιλτρο ειναι κατι σαν σιτα αλλα ποιο πυκνο και κραταει την σκονη ,οποτε οταν μετα θα θες να καθαρισεις απλα θα καθαριζεις τα φιλτρα και οχι ολο το pc. δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουνε στο πλαισιο να σου βαλουνε φιλτρα εκει που χρειαζεσε. η καλυτερη λυση ειναι να το κανεις μονος σου δεν ειναι κατι δυσκολο , και ειναι και μια καλη ευκαιρια να αρχισεις να μαθαινεις καποια πραγματα εφοσον λες οτι θες να ασχοληθεις με το αντικειμενο Καλά ναι δε ξέρω κατά πόσο θα γίνει το τελευταίο.. Τέλος πάντων όπως σου είπα όμως δεν έχω ιδέα από αυτά... Δε ξέρω σε ποιο σημείο τα βάζω, πώς τα βάζω κλπ.. Ποιος θα με βοηθήσει σε αυτό; Επίσης πόσα να πάρω;
bloodmaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 αν εχεις διαθεση να ασχοληθεις και θες να σου πω τι να κανεις και τι να αγορασεις δεν εχω κανενα προβλημα να σε βοηθησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα