GoDRiC- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην όμορφη κοινότητα!!! Καταρχήν ένα μπράβο στο isnomnia.gr έχει κάνει φοβερή δουλειά όπως βλέπω και από τις απαντήσεις στα προβλήματα των παιδιών αλλά και στα sticky.. Επίσης μου έχουν πει ότι είναι εξαιρετικό site... Άψογες λύσεις και γρήγορη βοήθεια σε όλα τα προβλήματα πραγματικά συγχαρητίρια!!! Ζητώ συγγνώμη αν κάνω σε λάθος section το thread αλλά δεν ήξερα που αλλού να το κάνω... Θα κάνω κάτι απλές ερωτήσεις στο πρώτο μου thread.. Έχετε καμια ιδεά στο πώς μπορώ να κρατήσω το κουτί σε καλή θερμοκρασία; Το έχω σε γωνία και δε μπορεί να αλλάξει αυτό, αν μπορώ να το κάνω να ''νιώθει'' κάπως καλύτερα.. Να το τοποθετήσω κάπως; Να του βάλω κάτι πάνω; Να το ανοίξω; Τί...; Ακόμα, υπάρχει κανένας τρόπος στο να αποφεύγω την σκόνη στο κουτί; Μπορεί αυτό να μη γίνεται αλλά, πχ αν το έβαζα να πατάei πάνω σε κομμάτι αφρολέξ ή κάτι τέτοιο (τώρα μου ήρθε).. Αλλά το κομμάτι να μη κλείνει όλο το κουτι φυσικά γιατί θα σκάσει.. Θα το περικλύει ως ένα σημείο.. Τέλος, κάπως ερώτηση κρίσης, πιστεύετε ότι το κουτί ζει πιο όμορφα όταν είναι ανοικτό και από τις 2 μεριές για να παίρνει αέρα ή όταν είναι κλειστό και από τις 2 πλευρές για να μη μπαίνει πιο έυκολα η σκόνη; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! EDIT: υπάρχει κάπου κανένα thread που να δίχνει το staff team του forum; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από GoDRiC-
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλημέρα στην όμορφη κοινότητα!!! [...] EDIT: υπάρχει κάπου κανένα thread που να δίχνει το staff team του forum; Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Η ομάδα διαχείρισης (άλλως το staff team) του forum βρίσκεται εδώ. Καλή συνέχεια (και λίγη προσοχή στους τίτλους των threads).
bloodmaniac Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Kαλησπερα φιλε μου και καλωσορισες στην παρεα μας.στο θεμα μας τωρα, εχεις παρατηρησει υψηλη θερμοκρασια και τα αναφερεις αυτα?.Αρχικα πες μας ποιο κουτι εχεις και αν εχεις (και ποσους σε ποια σημεια) ανεμιστηρες εγκατεστημενους στο κουτι σου. Οσον αφορα την σκονη μπορεις να την αντιμετωπισεις τοποθετοντας φιλτρα στους ανεμιστηρες και γενικα σε οποιο σημεια θα μπορουσε να περασει σκονη. Τοποθετοντας το κουτι σου πανω σε αφρολεξ μονο κακο θα κανεις καθως το αφρολεξ ειναι μονωτικο και ετσι θα εχεις αυξηση θερμοκρασιας σιγουρα.To pc ζει καλυτερα οταν κυκλοφορει σωστα ο αερας μεσα στο κουτι, το να εχεις ανοιχτα τα καπακια μπορει να ριξει λιγο τις θερμοκρασιες αλλα θα μαζευεις τεραστιες ποσοτητες σκονης .Αυτα για αρχη, απαντησε μου αν μπορεις σε αυτα που σε ρωτησε και συνεχιζουμε
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Γενικά παρατηρώ υψηλή θερμοκρασία όταν παίζω αλλά και αν αφήσω αρκετή ώρα ανοικτό τον υπολογιστή ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες... Το κουτί που έχω νομίζω είναι αυτό -> http://www.legitreviews.com/images/reviews/1173/coolermaster_cm690_ii_003.jpg Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές και δε ξέρω να τοποθετώ φίλτρα κλπ... Ακόμη, το pc το έφτιαξε κομμάτι-κομμάτι ο ξάδερφος μου που είναι εξωτερικό τώρα.. Μου είπε είναι γενικά ένα καλό pc και δε ξέρω ακριβώς πόσους ανεμιστήρες κλπ έχει βάλει... Εγώ βλέπω 2 μόνο αλλά αποκλιεται έχει πολύ παραπάνω απλά δε τους βλέπω.. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του αλλα δύσκολα, θα προσπαθήσω όμως..!
Zapee995 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Γραψε τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου. Επισης κατεβασε το HWmonitor, αστο να τρεχει οσο παιζεις και ανεβασε φωτογραφιες να δουμε. 1
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Στο κουτί μέσα από ο,τι θυμάμαι έχει βάλει AMD Radeon HD 6900 Series, AMD Phenom II X6 1090T, Gigabyte Technology Co, Ltd... Τι άλλο θέλετε να σας πω; Το βράδυ θα μπω game και θα σας δείξω το screenshot..
bloodmaniac Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Γενικά παρατηρώ υψηλή θερμοκρασία όταν παίζω αλλά και αν αφήσω αρκετή ώρα ανοικτό τον υπολογιστή ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες... Το κουτί που έχω νομίζω είναι αυτό -> http://www.legitreviews.com/images/reviews/1173/coolermaster_cm690_ii_003.jpg Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές και δε ξέρω να τοποθετώ φίλτρα κλπ... Ακόμη, το pc το έφτιαξε κομμάτι-κομμάτι ο ξάδερφος μου που είναι εξωτερικό τώρα.. Μου είπε είναι γενικά ένα καλό pc και δε ξέρω ακριβώς πόσους ανεμιστήρες κλπ έχει βάλει... Εγώ βλέπω 2 μόνο αλλά αποκλιεται έχει πολύ παραπάνω απλά δε τους βλέπω.. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του αλλα δύσκολα, θα προσπαθήσω όμως..! κατεβασε το προγραμματακι που ειπε ο Ζapee για να μας πεις ακριβως τι εχεις στο συστημα σου και για ποσο υψηλες θερμοκρασιες μιλαμε.το να τοποθετήσεις εναν ανεμιστήρα η ενα φιλτρο ειναι κατι πολυ ευκολο.δεν χρειαζετε να περιμενεις τον ξαδερφο σου μπορουμε να σου πουμε εμεις τι να κανεις και να το κανεις μονος σου.η μονη γνωση που χρειαζετε να εχεις ειναι το πως χρησιμοποιουμε ενα κατσαβιδι . εφοσον εχεις ανεμιστηρες οπως λες μηπως το pc σου εχει πολυ σκονη μεσα οποτε δεν μπορει να παρει ανασα?προσπαθησε να το ξεσκονισεις λιγο και δες παλι τι θεματα θα εχεις με θερμοκρασιες 1
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 κατεβασε το προγραμματακι που ειπε ο Ζapee για να μας πεις ακριβως τι εχεις στο συστημα σου και για ποσο υψηλες θερμοκρασιες μιλαμε.το να τοποθετήσεις εναν ανεμιστήρα η ενα φιλτρο ειναι κατι πολυ ευκολο.δεν χρειαζετε να περιμενεις τον ξαδερφο σου μπορουμε να σου πουμε εμεις τι να κανεις και να το κανεις μονος σου.η μονη γνωση που χρειαζετε να εχεις ειναι το πως χρησιμοποιουμε ενα κατσαβιδι . εφοσον εχεις ανεμιστηρες οπως λες μηπως το pc σου εχει πολυ σκονη μεσα οποτε δεν μπορει να παρει ανασα?προσπαθησε να το ξεσκονισεις λιγο και δες παλι τι θεματα θα εχεις με θερμοκρασιες Ok ένα ένα... Σήμερα θα τρέξω το πρόγραμμα το βράδυ ενώ παίζω, θα ανεβάσω φωτογραφία και θα ενημερώσω... Και μετά προχωράμε.. Ευχαριστώ για την όρεξη σας! 3
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Περνάω την εικόνα sto imageshack αλλά δε την δείχνει καλά.. Πώς μπορώ να την περάσω κατευθείαν εδώ;
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Στο imageshack σε αφηνει να αλλαξεις αναλυση? Με το προγραμμα που εκανες screenshot μπορεις να επιλεξεις αναλυση? Ανεβασε τη δοκιμαστικα αλλα βεβαιωσου οτι τη βλεπεις full screen στο browser.
bloodmaniac Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Περνάω την εικόνα sto imageshack αλλά δε την δείχνει καλά.. Πώς μπορώ να την περάσω κατευθείαν εδώ; μπορεις να την επισυναψεις κατευθιαν εδω στο foroum.εκει που πας να απαντησεις πατα περισσοτερες επιλογες απαντησης και θα δεις λεει κατω επισυναψη αρχειου.αν δεν βγαλεις ακρη με το imageshack βαλτην ετσι
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αυτό έψαχνα τόση ώρα.. Λοιπόν εδώ η εικόνα!
bloodmaniac Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 η αλήθεια ειναι οτι εχεις λιγο τσιμπημένες θερμοκρασίες. τα tmpin είναι λίγο ψηλά. αν δεις το tmpin0 σου έφτασε 92 βαθμούς κάποια στιγμή. αν μπορεις πες μας που ακριβώς έχεις ανεμιστήρες στο κουτι σου και προς τα που φυσάνε.
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δε μπορώ να καταλάβω δυστυχώς... Με το μάτι παρατηρώ 2 στην ψύχτρα πρέπει να είναι... ΣΙΓΟΥΡΑ εχει κι αλλους σιγουρα δεν υπαρχει επριπτωση απλα δε τους βλεπω.... Θα το παω για καθαρισμα στο πλαισιο για 1η φορα και μετα θα το καθαριζω μονος ή με παρέα.. Και θα ζητήσω και την βοήθειά σας ... Το χειμώνα ήταν πολύ καλύτερες οι θερμοκρασίες... Όταν δε παίζω είναι λίγο καλύτερες λογικό.. Ξέρω δε βοηθάω πολύ την κατάσταση αλλά δε μπορώ να κάνω πολλά τώρα που λείπει ειδικά... Φοβάμαι μη χαλάσω και τίποτα και δε τα ξέρω καλά αυτά άσχετα που στο μέλλον μπορεί να το σπουδάσω... Κάτι σχετικό εννοώ... Όοοταν το πάω για καθάρισμα μέσα στο καλοκαίρι θα δω πάλι τις θερμοκρασίες και θα δούμε.. Μέχρι τότε;
bloodmaniac Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 για να δουμε τους ανεμιστηρες βγαλε το πλαινο καπακι βγαλε 2-3 φωτο και ανεβασε εδω. μην το πας στο πλαισιο για κανεναν λογο.ουτε να το σκεφτεσε.κανε οσο καθαρισμα μπορεις μονο σου.παρε ενα μπιστολακι μαλλιων που να εχει και κρυα λειτουργια και φυσα μεσα στο pc και με ενα πινελακι διωχνε την σκονη. ειναι κριμα και να πληρωσεις για απλι καθαρισμα και δεν ξερεις τι θα σου κανουνε μεσα στο pc εκει που θα τους το αφησεις. και αν μπορεις πες μας ακριβως την μητρικη σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα