Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,
αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το catalyst control center το οποίο αρνείται πεισματικά να δουλέψει στο laptop μου το οποίο είναι το hp pavilion g6 2220ev (i7,hd4000 on board gpu, hd 7670m radeon,windows 8).

Ένω στην αρχή λειτουργούσε κανονικά μετα απο 2 μέρες απο την αγορά του laptop(το έχω 1,5 βδομάδα) μου κράσαρε και απο τότε δεν λειτουργεί. Έχω ξαναπεράσει τους drivers απο το site της hp (αφού έκανα απεγκατάσταση, καθαρισμό registry κτλ),εχω περάσει τους drivers απο το site της amd και ενώ δουλέυουν στο πρωτο boot για 30-40 δεύτερα μετα κρασάρει και δεν ξανατρέχει σαν πρόγραμμα.
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ή καμία ιδέα για την επίλυση του προβλήματος;

Δημοσ.

ξαναπέρνα τους driver αλλά χωρίς τον catalyst... αφού δε δουλεεύει, εξάλλου δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να το έχεις...

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι πως το laptop (τα windows 8 ) χρησιμοποιούν και τις δύο κάρτες (κατα κύριο λόγο την onboard) και μόνο οταν χρειάζεται επεμβαίνει η 7670m εκτός αν της θέσω εγώ να δουλεύει το x προγραμμα μόνο μέσω της radeon το οποίο γίνεται μέσω του catalyst.

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι πως το laptop (τα windows 8 ) χρησιμοποιούν και τις δύο κάρτες (κατα κύριο λόγο την onboard) και μόνο οταν χρειάζεται επεμβαίνει η 7670m εκτός αν της θέσω εγώ να δουλεύει το x προγραμμα μόνο μέσω της radeon το οποίο γίνεται μέσω του catalyst.

κατάλαβα τι λες... εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον catalyst παλιά και δυστυχώς λύθηκε μόνο με φορμάτ (εννοείται πως είχα δοκιμάσει εγατάσταση-απεγκατάσταση άπειρες φορές)... γενικά η amd έχει ένα θεματάκι γενικά με τους driver της... αν θες περίμενε μπας και προτείνει κάποιος άλλος άλλη λύση, εγώ το διόρθωσα με φορμάτ γιατί τίποτε άλλο δεν πετύχαινε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...