Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, τους τελευταίους μήνες ο υπολογιστής μου έχει ένα πρόβλημα, όταν τον κλεινό και μετά το ανοίγω για περίπου 5 λεπτά δεν έχει internet και σαν να μην έφτανε αυτό. Και τα άλλα λαπτοπ  που είναι συνδεμένα στο ίδιο modem για 3-4 λεπτά δεν μπορούν να μπουν (ενώ πριν είχαν κανονικά), όποτε σκέφτηκα την καταπληκτική λύση αντί να τον κλείνω να τον κάνω  sleep αντί για shut down! Για πρώτη φορά περισσή  το καλοκαίρι με ξύπνησε ο υπολογιστής καθώς είχε ανοίξει μονός του, το έκανε άλλες 2-3 φορές και μετά σταμάτησε! Τον τελευταίο μηνά ξανάρχισε να το κάνει όμως πολύ ποιο δυναμικά δηλαδή κάθε 2-3 μέρες, και δεν φτάνει που ανοίγει αλλά κάνει και restart όποτε εγώ ξύπνα (στις 3,02) τον ανοίγω, κλεινό τα Ubuntu (αφού μετά το restart η μαλακια πάει στην boot screen των Ubuntu) και μετά πρέπει να περιμένω και τα 5 λεπτά να μπει στο internet!

Όποτε έχω 2 προβλήματα και χρειάζομαι απελπισμένα λύση :P

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ακομα και αν φτεει το ρουτερ για τα 5 λεπτα, γιατι κανει ρεσταρτ στις 3:00 ενω ειναι κλειστος-sleep ?

Δες την ρύθμιση του windows update, 3 τα ξημερώματα κανει εγκατάσταση τις ενημερώσεις που εχει κατεβάσει και μετα κάνει restart ..

Δημοσ.

ευχαριστω, ηταν τo windows update, για το προβλημα με το internet υπαρχει κανενας τροποσ να συγουρευτω οτι ειναι το Μodem ?

Δημοσ.

Δοκιμασε να τον κλισεις και να τον ανοιξεις μετα χωρις να εχεις το καλώδιο του Ethernet συνδεμενο στο pc να δεις αν εχεις το ιδιο προβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...