panos0100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 παιδια το ξαναεκανε ξανα κολησε, με τον ειδιο κωδικο σφαλματος, ειπα να κανω ενα prime 95 test cpu αλλα δεν το περναει, στα windows 7 στα χπ βλεπω συνεχιζει
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 πανε κοτσαρε τα ρευματα χερατα.επισης βγαλε οτι enchanced halt state εχει c1e c3 c6 κλπ μπας και.
panos0100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 λοιπον το ρευμα στον cpu ειναι 1,264ν να το ανεβασω; νομιζω ειναι στο αυτόματο, που να το βαλω; τωρα κανω αυτο που ειπες και θα δω αν θα το ξανακανει
k_b Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μήπως το πολύμετρό σου είναι των 10 ευρώ; Αν να,ι τότε δεν πρόκειτε να δεις σταθερή και σωστή ένδειξη για το τροφοδοτικό του υπολογιστή.
panos0100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 δυστηχως ναι ειναι 10Ε πολυμετρο, υπαρχει το τεστερ για το τροφοδοτικο, αλλα δεν μπωρο να βρω τιποτα, κανενας δεν πουλαει
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλα ειναι και τον 10 ευρω +- 0.01v να χανουν.δεν θα γινουμε και ηλεκτρολογοι. φιλε αν εχεις και κανα αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις καλα θα ηταν..
panos0100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 λοιπον με ωσα συνεβησαν με την μητρικη μου την gigabyte, η οποια τα εφτησε προφανως απο ρευμα, τωρα εβαλα μια foxconn αλλά δεν εχω συνδεσεις σατα να βαλω τους οδηγους cd γιατι ειναι μονο 2 την μια με την εφαγε η καρτα γραφικων και εβαλα τους σκληρους δισκους, και δεν εχει pci express να βαλω τον ελεγκτη μου usb 3, το καταστημα public δεν μου δινει μητρικη σοκετ 775 γιατι δεν εχουνε, γι αυτο αποφασισα να κανω μια αναβαθμιση, θα βαλω εναν i5 4770 3,4 και μητρικη ασους H87-plus σοκετ 1150 αλλα μεχρι να βρω λεφτα θα μεινω λιγο ακομα με αυτα, τωρα αν μου λετε οτι πιθανον να εχει θεμμα το τροφοδοτικο μην βαλω τιποτα καινουριο και με τα καψει, επισης φιλε discoboyminimal εκανα αυτη την ρυθμιση που με ειπες εβαλα το halt state C1 στο disable τωρα δεν το ξαναεκανε το προβλημμα, σε πιο συμπερασμα καταληγουμε; μαλον αυτη η ρυθμιση τι συμαινει; δεν εχω αλλο τροφοδοτικο να δω τι κανει, γι αυτο αν παρω τα καινουρια πραγμματα μαλον θα το παω να το δει κανενας ή να το κανει κανεναν ελεγχο το πλαισιο αφου εχει 5 χρονια εγγυηση
doakes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ενα τετοιο PSU tester χρειαζεσαι, $20 το πουλαει το newegg. http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16899161001 Το φερνε και το e-shop αλλα εχει εξαντληθει. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700614
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το τεστερ σιγα τα αυγα.καλυτερα να παρει ενα πολυμετρο με το 20ρικο.πιο πρακτικο ειναι.
doakes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ναι αλλα δε ξερουν ολοι να χρησιμοποιουν το πολυμετρο.Εχεις βεβαια κανει εναν οδηγο ειδικα γι αυτο αλλα δε ξερω αν καποιος που δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο θα μπορεσει να το κανει σωστα.
panos0100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 να πω οτι μετρησα και με ενα αλλο πολυμετρο πιο φτηνο και μετρησα ολες τις τασεις γιατι το αλλο αδειασε η μπαταρια του τελικα και εβγαζε οτι τασεις να ειναι, κανενα προβλημμα δεν βρηκα, να πω επισης οτι αρχιζω και πιστευω οτι το προβλημμα ειναι στον επεξεργαστη τελικα, γιατι καθως εβαλα στο disable το halt state C1 δεν αντιμετωπισα προβλημμα, το κανει σε εκδοσεις 64bit σε οποιοδηποτε λογισμικο, απ οτι λεει αυτος ο κωδικος 0χ00000124 αφου αλλαξα μητρικη, εκανα φορματ τα windows 7 και το συνεχιζει, μαλον αρπαξε ο επεξεργαστης, γιατι το προηγουμενο τροφοδοτικο εδινε 11ν αντι για 12 μεχρι που καηκε τελειως
doakes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δε νομιζω, ειναι παρα πολυ σπανιο να παθει κατι ο επεξεργαστης.
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 βρε στο ξαναειπα,ανεβασε Manual λιγο το ρευμα του επεξεργαστη.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 απο που γινεται αυτο; το bios ειναι της AMI το παλιο της gigabyte πιο καλο ητανε AWARD καλα θα ανεβασω την ταση αλλα ποσο να την παω;
panos0100 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 λοιπον παλι το ξανακανει παιδια και με κλειστο το c1E support παλι τα ειδια, θανο δεν εχει για το ρευμα που λες και αν εχει πως μπωρο να το βρω; το bios της foxconn ειναι οτι να ναι, μου λες να ανεβασω το ρευμα στον επεξεργαστη, απο το 2009 με το ειδιο ρευμα λειτουργει τετοιο πραγμμα δεν εκανε να κολαει, επισης παρατηρησα οτι ουτε το prime 95 δεν περναει θα το αφησω λιγο παραπανω αν ειναι αλλα απ οτι ειδα κολαει με θερμοκρασια μικρη 64 βαθμους οποτε δεν ειναι θεμμα θερμοκρασιας, μαλον ειναι μισωκαμμενος, αλλα με κανει εντυπωση γιατι το κανει μονο στα 7 και οχι στα χπ, μηπως επειδη ειναι 64χ τα 7 και γι αυτο; ζοριζεται πιο πολυ δεν ξερω, παντος το σφαλμα με κωδικο 0χ0000124 λεει θεμμα μητρικης ή θεμμα επεξεργαστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα