agrio.imeros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καταλαβαίνω ότι είναι παλιό το θέμα αλλά αύριο Σάββατο θα πάω Θεσσαλονίκη με την γυναίκα μου. Αξίζει ακόμα το Χάλαρο? Παντού διαβάζω καλές κριτικές και γνώμες αλλά από 2014 δεν έχω βρει τίποτα. Αν ακόμα προτείνετε για εκεί τι ώρες περίπου γεμίζει? Ρωτάω γιατί θα έρθω πάνω κατά τις 9. Θα βρω τραπέζι στην βεράντα? Στο Χάλαρο την τιμητική του έχει το κοτόπουλο. Φυσικά έχει και άλλα είδη κρεάτων . Τώρα το καλοκαίρι είναι σπασμένη η κίνηση αλλά καλύτερα θα ήταν να κάνεις μια κράτηση αν θέλεις βεράντα. Αυτήν την εποχή και στα δυο καταστήματα είναι ωραία , ακόμα και στα τραπέζια κάτω.
kalogeros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καταλαβαίνω ότι είναι παλιό το θέμα αλλά αύριο Σάββατο θα πάω Θεσσαλονίκη με την γυναίκα μου. Αξίζει ακόμα το Χάλαρο? Παντού διαβάζω καλές κριτικές και γνώμες αλλά από 2014 δεν έχω βρει τίποτα. Αν ακόμα προτείνετε για εκεί τι ώρες περίπου γεμίζει? Ρωτάω γιατί θα έρθω πάνω κατά τις 9. Θα βρω τραπέζι στην βεράντα? Το Χάλαρο είναι σταθερή αξία. Συνήθως ο κόσμος πάει βραδάκι για δείπνο. Το Σάββατο, επειδή η Θεσσαλονίκη θα έχει μετακομίσει στην Χαλκιδική, θα βρεις σίγουρα τραπέζι, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη βεράντα. Πάρε ένα τηλέφωνο και κάνε κράτηση.
Skater_Boy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχετε δίκιο καλύτερα να κάνω μια κράτηση. Αξίζει στην βεράντα? Έχει ωραία θέα το βράδυ?
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 To χαλαρο δεν το λες και ρομαντικο εστιατοριο. Εκτος αν θεωρεις ρομαντικη τη μπριζόλα Και δεν εχει ωραια θεα, είσαι εσύ και η μπριζόλα. Εγω θα προτεινα κανα kitchen bar (με λιγο τσιμπημενες τιμες) ή κανα Ζηθο στο Ντορε, απεναντι από το λευκό πυργο.
Skater_Boy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τελικά έκανα κράτηση για Σάββατο βράδυ. Τώρα το τι θεωρεί ο καθένας ρομαντικό είναι και θέμα γούστου. Προσωπικά δεν ψάχνω κάτι το υπερβολικό, ωραία ατμόσφαιρα ποιοτικό φαγητό και να κοιτάει αν γίνεται λίγο θάλασσα και είμαι ευχαριστημένος. Θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου από βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα