Aspidas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μου έχει έρθει εδώ και μερικές εβδομάδες ο λογαριασμός του ΟΤΕ 104ε (συμπ. προηγούμενο υπόλοιπο 25ε) και λόγω αδυναμίας πληρωμής τον έχω απλήρωτο (έχει λήξει από τις 3-6). Σήμερα με κάλεσε ένας αριθμός (1305) και με ηχογραφημένο μήνυμα με ενημέρωνε ότι πρέπει να πληρώσω . Επειδή δεν παίζει μία είναι απλήρωτο άρα λογικά θα το κόψουν. Έχω κάποιες απορίες λοιπόν. * Όταν λήγει ο λογαριασμός πότε γίνεται διακοπή εξερχομένων κλήσεων; * Κόβουν και το Internet; Διάβαζα σε διάφορα Forums ότι το Internet το κόβουν μετά από 15 μέρες ΑΦΟΥ πρώτα κόψουν το τηλ. * Επειδή φεύγω για φαντάρος δεν μπορώ να πληρώσω (ΙΣΩΣ να δώσω λίγα με διακανονισμό αν μου κάνουν), πειράζει να το αφήσω απλήρωτο μέχρι να λήξει ο επόμενος λογαριασμός και μετά να κάνω διακανονισμό ή κινδινεύω με διακοπή; Αυτά... Όποιος θέλει απαντάει. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Κινδυνεύεις με διακοπή μετά από 15μέρες από τη λήξη του λογαριασμού. Μπορείς να κάνεις διακανονισμό με έως και 6 μηνιαίες δόσεις (κοινώς 3 δίμηνους λογαριασμούς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 oxi μονο διακοπη κανουν,αλλα και μετα ,ζητανε στην επανασυνδεση,ενα 5ευρω τουλαχιστον για τελη επανασυνδεσης....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 oxi μονο διακοπη κανουν,αλλα και μετα ,ζητανε στην επανασυνδεση,ενα 5ευρω τουλαχιστον για τελη επανασυνδεσης....... 7 ειναι τα τελη επανασυνδεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μάλιστα, θέλουν και 7ε για επανασύνδεση. Γνωρίζουμε εαν μαζί με το τηλέφωνο κόβουν και το Internet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το ιντερνετ το κοβουν μετα το τλφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 γενικως μην παρεις το ρισκο να περιμενεις να ερθει ο επομενος.δες για διακανονισμο.μπορει οκ να σου κανουν φραγη η να σου κοψουν το νετ προσωρινα και μετα απο καποιο χ χρονικο διαστημα πχ επομενο απληρωτο να σου κοψουν το βρογχο τελειως αλλα επειδη ειναι οτε μην παρεις το ρισκο.συν οτι ο οτε αντιθετα με αλλους παροχους απο οτι καταλαβα χρεωνει τα τελη επανασυνδεσης.κοινως ενα κουμπακι που θα πατησει.σε εναλλακτικους συνηθως σου κοβουν εισερχομενες και ιντερνετ και αμα δεν πληρωσεις και τον επομενο εκει θα παει για οριστικη διακοπη του βρογχου οπου πλεον κοινως βγαινουν τα καλωδια απο πανω απο τον οτε αφου ο παροχος του εχει πει για διακοπη βρογχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς κάτι προέκυψε και δεν πρόλαβα να τακτοποιήσω τον λογαριασμό με αποτέλεσμα να εκδοθεί νέος με σύνολο 188ε . Αύριο θα πάω στον ΟΤΕ να δω τι μπορώ να κάνω. Λέτε να φάω άκυρο; Μεχρι 100ε το πολύ μπορώ να δώσω...Ευτυχώς δεν μου έκοψαν το ιντερνετ ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς κάτι προέκυψε και δεν πρόλαβα να τακτοποιήσω τον λογαριασμό με αποτέλεσμα να εκδοθεί νέος με σύνολο 188ε . Αύριο θα πάω στον ΟΤΕ να δω τι μπορώ να κάνω. Λέτε να φάω άκυρο; Μεχρι 100ε το πολύ μπορώ να δώσω...Ευτυχώς δεν μου έκοψαν το ιντερνετ ακόμα. μιλα μαζι τους και λογικα θα γινεται διακανονισμος.και καιρος να πας σε καναν εναλλακτικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχου άλλοι πιο αξιόπιστοι στην περιοχή μου άρα ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος και ακριβός επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχου άλλοι πιο αξιόπιστοι στην περιοχή μου άρα ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος και ακριβός επίσης. οτι χαλκο εχεις τωρα τον ιδιο θα παρεις και μετα οποτε το ιδιο αξιοπιοπιστος θα ειναι και ο επομενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pekorin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 έχει χτίσει μεγάλο μύθο ο οτε περί αξιοπιστίας του, επί εποχών που οι ανταγωνιστές ήταν φρέσκοι στο παιχνίδι και δεν ξέραν τι παίζει και τους έκανε τερτίπια (όχι πως αυτοί ήταν άγιοι, απλά δεν είχαν την γνώση), με αποτέλεσμα να φαίνεται ο μόνος αξιόπιστος. τώρα πλέον απλά πατάει σε αυτό και "πουλάει" αξιοπιστία, την οποία πλέον δεν υποστηρίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 έχει χτίσει μεγάλο μύθο ο οτε περί αξιοπιστίας του, επί εποχών που οι ανταγωνιστές ήταν φρέσκοι στο παιχνίδι και δεν ξέραν τι παίζει και τους έκανε τερτίπια (όχι πως αυτοί ήταν άγιοι, απλά δεν είχαν την γνώση), με αποτέλεσμα να φαίνεται ο μόνος αξιόπιστος. τώρα πλέον απλά πατάει σε αυτό και "πουλάει" αξιοπιστία, την οποία πλέον δεν υποστηρίζει. Πολυ σωστος.απλα αυτη η αξιοπιστια πουλαει παρα πολυ στους γονεις μας η στα ατομα μεγαλυτερης ηλικιας που σου λενε 20 χρονια εχω οτε χωρις προβλημα δεν αλλαζω με τιποτα.συνηθως τα μεγαλα ατομα σε ηλικια τα λενε αυτα.και αν τυχει και βαλεις καποιον εναλλακτικο και γινει κατι με την γραμμη η καραμελα ειναι ετοιμη.και στα λεγα εγω να μην φυγουμε απο τον οτε.και τωρα τι θα κανω χωρις τηλεφωνο.παρε τηλ αυριο κιολας να διακοψουμε τον ταδε παροχο να γυρισουμε στον οτε.ο οτε θα μας το ειχε φτιαξει. ο οτε θα μας επαιρνε και τα σωβρακα ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimopou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι καλά σιγά σιγά ξυπνάνε όλοι ....διότι όλοι κοιτάνε και το τελευταίο τους ευρώ . Ξέρω αρκετούς 50άρηδες που κόψανε οτε επειδή είναι πανάκριβός ....και πήγανε σε άλλο πάροχο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι καλά σιγά σιγά ξυπνάνε όλοι ....διότι όλοι κοιτάνε και το τελευταίο τους ευρώ . Ξέρω αρκετούς 50άρηδες που κόψανε οτε επειδή είναι πανάκριβός ....και πήγανε σε άλλο πάροχο . σωστο και αυτο.τωρα που ζοριζουν τα πραγματα οικονομικα ακομα και αυτοι το σκεφτονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα