Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να στησω στον 8350 custom loop. Λιγο πριν το πασχα ειχα ξεκινησει ενα κουτι απο πλεξι στο οποιο θα στεγαζοταν ή ο intel ή ο Amd. Επειδη ομως ο ενας απο τους 2 θα φυγει, ειπα να ασχοληθω λιγο και με αυτο το κομματι. Για budget δε ξερω τι χρειαζεται γιατι δεν εχω ιδεα για το ποσο κοστιζουν τα κομματια, μονο οσα εχει παρει το ματι στα αρπαχτα. Δεν οριζω max αλλα ξεκινοντας με 200 ευρω θελω να πιστευω οτι κατι θα βγει. Ψυξη θα μπει μονο στον επεξεργαστη και οχι στη καρτα γραφικων. Επισης το κουτι θα ειναι περιορισμενου airflow, με τη μητρικη οριζοντια. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από Zapee995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το κουτί ποιο είναι; Αυτό της υπογραφής aka 400R, ή το πλέξι που λες; τι θέσεις έχει και τι χώρους; Θες μόνο για cpu ακόμα και μελλοντικά; Δηλαδή αν στη δώσει στο μέλλον να μπορείς να βάλεις και VGA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αν έχει 3570κ και 8350 και δε κάνει o/c είναι για σφάξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 και εγώ θα σου πω ότι δεν είναι κακό να μπει για μόστρα. Γιατί μόλις μπει καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ είναι για μόστρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ολα είναι σχετικά καμάρι μου Τι έχεις δοκιμάσει και σε τι έχεις δουλέψει. Αν δεν κάνεις ΚΑΘΟΛΟΥ o/c θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει τη χρηματική διαφορά. Απλά κερδίζεις σε πολλά. Οπως είναι η θερμοκρασία, όπως είναι ή ησυχία και όπως είναι το άγχος μη τυχόν και ξεφύγω σε temps αν το αφήσω να δουλέψει 2-10 μέρες σε full load το pc. Ζυγίζεις και βλέπεις. Ο Zapee φαίνεται ψαγμένος χρήστης από ότι έχω δει στο φόρουμ, οπότε μάλλον ξέρει τι θέλει. Τέλος η υδρόψυξη είναι σα τα μηχανικά πληκτρολόγια. Αν γράψεις σε μηχανικό δε γυρνάς σε απλό. Το ίδιο είναι και για το νερό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δεν πας σε w/c για να ρίξεις τα temp σε idle κατάσταση,πας για καλύτερες θερμοκρασίες οταν είσαι under load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Με το καλό σε γραφομηχανή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καταρχην ευχαριστω που δε κοιμαστε. Overclock κανω και εννοείται θα κανω ωστε να παω πιο ψηλα. Γιαυτο και ψαχνομαι. Εχω ενα κουτι που ειναι σε διαστασεις 35x30 και περιπου 35 ποντους υψος. Θα γινει διπατο ωστε απο κατω να μπει psu αντλια ssd και πανω τα υπολοιπα. Απο την αλλη, αν δε κατσει, θα μπονταρω το 600t. Οσο για τη gpu....χμ....ιιισωωωως...μπα....θα δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ασε τα ίσως μπα γιατι μιλάμε για 100ευρά διαφορά (ίσως και παραπάνω) σε καινούρια parts και ομολόγα τα όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καταλαβα τι εννοεις. Οποτε καλο ειναι να υπαρχει υποδομη για το "μελλον". Για ριξε ενα χρηματικο πλανο να καταλαβω τι γινεται.. Σορρυ για τα edit αλλα με αυτα τα δαχτυλα δε μπορω να γραψω απο κινητο. Στο budget υπολόγισε και δυο αντίχειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Για μόνο cpu http://www.eworld.com.gr/products/page/1062324545 Για μελλοντική περασιά σε gpu http://www.eworld.com.gr/products/page/567953647 ps έχω βάλει block για AMD και 6 ίσια ρακόρ και με την προϋπόθεσή του 600Τ σε push ή pull ΟΧΙ p-p ps2 Αξία αντιχείρων ανεκτίμητη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Φυσααααας λεμεεε!! Και καπου εδω ξεκιναν οι ελαχιστες αποριες που εχω. Αξιζει να μπει ξεχωριστο δοχειο υγρου ή δεν υπαρχει λογος; με αυτη την αντλια μπορει να μπει καλυτερο μπλοκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Με την πρώτη σύνθεση ΟΧΙ block VGA (και έξτρα ψυγεία που απαιτούνται)Με την δεύτερη θα σηκώσει και ένα block και δύο και τετραπλό ψυγείο άμα γουστάρεις και εσένα μαζί και τη πεθερά Είμαι με cpu block, 2 gpu blocks, ένα χοντρό τριπλό, ένα χοντρό διπλό, ένα μονό και με ανλτία αυτή της δεύτερης σύνθεσης και δε νιώθει.Αν σε τρώει πήγαινε στη δεύτερη σύνθεση χωρίς καμία άλλη κουβέντα στο θέμα.ps έξτρα δοχείο δε το πιάνω τι εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Σορρυ τωρα το ειδα. Νομιζα οτι ηταν και στις δυο περιπτωσεις η ιδια αντλια ειχε μικρο reservoir. Θα το σκεφτω αν ειναι για τη δευτερη σύνθεση. Επισης, αυτο το cpu block αξιζει οντως περισσότερο; η το συζητάνε αδικος στο ίντερνετ; http://www.eworld.com.gr/products/details/2650/EKWB-EK-Supremacy-Clean-CSQ---Acetal+Nickel-CPU-Block Παει με τη πρωτη ή τη δευτερη συνθεση ή πρεπει να αλλαχτει κατι αλλο; Επισης δε δέχεσαι πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι έχεις ένα Point Σκοπίμος δε δέχομαι πμ αλλά θα σου στείλω Λοιπόν το block που μου έδειξες ΟΧΙ δεν το συζητάνε άδικα και ΟΧΙ δε κάνει περισσότερα για τα μάτια του κόσμου Για το που πάμε. Πάμε εκει που σηκώνει η τσέπη σου και εκεί που θες να φτάσεις σε ένα water loop. Αν θες μόνο cpu τότε στην πρώτη. Αλλά πρόσεχε ΜΟΝΟ cpu. Αργότερα αν γλυκαθείς (που θα γλυκαθείς) δεν έχει κέικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα