Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν απ'οτι εψαξα για το συγγεκριμενο μοντελο http://www.ownta.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=94337&page=1&selected_section=ask_question&currency=usd, διαβασα τα καλυτερα.. Το χει κανένας από εδώ;

Το μαγαζί το ξέρει κανένας; Βλέπω έλληνες να ρωτανε στα questions.. :)

Αν το παραγγείλω σε πόσο καιρό θα έρθει;

Επίσης,  αν μου τα φτύσει η μπαταρία, τι επιλογές εχω (αν έχω);

Και κάτι τελευταίο, ανάλογα το currency που επιλέγεις πάνω, δολλάρια , ευρώ ή λιρες η τιμή είναι διαφορετική.. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ισως λόγω shipping costs;

Δημοσ.

Προσωπικα δεν το ξερω το μαγαζι αρα δεν εχω γνωμη

Για το ποσο καιρο θα κανει να ερθει εξαρταται με τι το στελνει Με free κανει συνηθως 20-30 ημερες και με courier 4-6 μερες απο την ημερα που θα το παραδωσει για αποστολη (ειναι σημαντικη λεπτομερεια αυτη γιατι καποια μαγαζια κανουν και 5 μερες να το δωσουν)

Στη περιπτωση τη δικη σου απο οτι βλεπω επιβαρυνεται με 21 δολλαρια περιπου το courier

Αν τα φτυσει η μπαταρια την αλλαζεις

Δεν το ειδα αυτο με το νομισμα αλλα λογικα θα ειναι η διαφορα συναλλαγματος

Για παραδειγμα τα 146 δολλαρια που το δινει αντιστοιχουν σε 109 ευρω σημερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα δεν το ξερω το μαγαζι αρα δεν εχω γνωμη

Για το ποσο καιρο θα κανει να ερθει εξαρταται με τι το στελνει Με free κανει συνηθως 20-30 ημερες και με courier 4-6 μερες απο την ημερα που θα το παραδωσει για αποστολη (ειναι σημαντικη λεπτομερεια αυτη γιατι καποια μαγαζια κανουν και 5 μερες να το δωσουν)

Στη περιπτωση τη δικη σου απο οτι βλεπω επιβαρυνεται με 21 δολλαρια περιπου το courier

Αν τα φτυσει η μπαταρια την αλλαζεις

Δεν το ειδα αυτο με το νομισμα αλλα λογικα θα ειναι η διαφορα συναλλαγματος

Για παραδειγμα τα 146 δολλαρια που το δινει αντιστοιχουν σε 109 ευρω σημερα

Σ'ευχαριστω για την απαντηση.

Αν πατήσεις τις 3 σημαιούλες πανω θα δεις διαφορετικές τιμες: 125 ευρω και 145 δολλάρια, που προφανως δεν ειναι ιδια..

Δεν πρόκειται για διαφορά συναλάγματος δηλαδή..

Επίσης περι μπαταρίας, θα πρέπει να προμηθευτώ δευτερη απο Κίνα, ή πουλάνε και εδω;

Πάντως για τα pipo γενικότερα, ανεξαρτητα μοντελου, εχω διαβάσει οτι  σε μερικά κομμάτια υπηρχε προβλημα με τη μπαταρία.. Ελπίζω να μην πέσω σε τετοιο..

Επεξ/σία από DerZornGottes
Δημοσ.

Τωρα που εψαχνα βρηκα κι'αυτο

PIPO Ultra-U3 Dual Core 1.6GHz Android 4.1 Dual Cameras Tablet PC 3G WCDMA - 8GB

http://www.ownta.com/pipo-ultra-u3-dual-core-1.6ghz-android-4.1-dual-cameras-tablet-pc-3g-wcdma-8gb.html

Μηπως ειναι πιο ασφαλή επιλογή; Κάνει λίγο περισσότερο άλλα αν είναι να βγει το s2 προβληματικό..

Βοήθεια παιδιά plz! :wacko:

Δημοσ.

Το μαγαζι ειναι οκ αλλα πραγματικα σε ληστευει στις ισοτιμιες ,αγορασε σε $ και ασε την πιστωτικη να κανει την αλλαγη του νομισματος.

Δημοσ.

Το μαγαζι ειναι οκ αλλα πραγματικα σε ληστευει στις ισοτιμιες ,αγορασε σε $ και ασε την πιστωτικη να κανει την αλλαγη του νομισματος.

To μαγαζι παντως τα χει πολυ φθηνοτερα απο αλλα κινεζικα.. Σιγουρα ειναι εμπιστο; Εχεις αγορασει τιποτα απο εκει;

Επισης καμια αποψη για τα μοντελα; (s2 και u3)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πείρα από αυτό το μαγαζί, αποστολή ήταν 20 ημέρες και το σύστημα κάνει αυτά που λέει. Έχει και έκπτωση 5 δολάρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit:   με 30-40 δολάρια πανω στα ίδια χρήματα παιρνεις 4πυρηνο και 2 γιγα ραμ

Επεξ/σία από Skylined

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...