GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα . Δωρεάν το πρώτο Torchlight για όσους δεν το έχουν στην συλλογή τους μέχρι αύριο το βράδυ απο την σελίδα www.gog.com . Πιστεύω ότι αξίζει να έχουμε στην συλλογή μας αυτό το κόσμημα 18
karasardelis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα . Δωρεάν το πρώτο Torchlight για όσους δεν το έχουν στην συλλογή τους μέχρι αύριο το βράδυ απο την σελίδα www.gog.com . Πιστεύω ότι αξίζει να έχουμε στην συλλογή μας αυτό το κόσμημα Τι ακριβώς είναι αυτό το κόσμημα ρε αδερφέ; Καλό είναι; Μπορώ να το κάνω δώρο στην γυναίκα μου για την επέτειό μας να την βγάλω και φθηνα; Για πες κάτι παραπάνω... 1
silmarien Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 To κατέβασα κι εγώ. Έχει έκδοση για OSX για όποιον τον ενδιαφέρει. Ευχαριστώ TS.
zizu10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Για προσφορές παιχνιδιών υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/345863-προσφορές-παιχνιδιών/page-389
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 σωστος δεν το ειχα προσεξει Τεσπα ισως καποιος αλλος που δεν το ειχε προσεξει το συγκεκριμενο τοπικ να επωφεληθηκε απο αυτο Ας το κανει καποιος διαγραφη αν ειναι προβλημα : ) 1
spook Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το κατέβασα και εγώ να δω περι τίνος πρόκειται. ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα