damos7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Οπως καταλαβαινετε,ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα.Τα εχω ψαξει και εχω βρει τις διαφορες τους,οι οποιες δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλες.Κλεινω περισσοτερο προς το s λογω 32gb καρτας απο τη μανα της,αλλα μπορειτε να με βοηθησετε να διαμορφωσω μια ολοκληρωμενη αποψη και για τα δυο,ωστε να διαλεξω το πιο καλο?
mskgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ποιο πολυ μαρεσει το xperia s τωρα γουστα ειναι αυτα
michalisv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Xperia T επειδή είναι πιο καινούριο έχει πιο μεγάλη οθόνη πιο δυνατό επεξεργαστή καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μάλλον θα πάρει περισσότερες αναβάθμισεις
damos7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ποιο πολυ μαρεσει το xperia s τωρα γουστα ειναι αυτα Ευχαριστω για την απαντηση φιλε,και εμενα πιο πολυ μου αρεσει το s Για τις αναβαθμισεις μην παίρνεις και όρκο!!! Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,βασικα ενταξει η διαφορα οθονης δεν με πειραζει καθολου,αλλα προβληματιζομαι λιγακι γιατι πολλοι μ λενε οτι το s ειναι ελαχιστα καλυτερο..
michalisv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε,και εμενα πιο πολυ μου αρεσει το s Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,βασικα ενταξει η διαφορα οθονης δεν με πειραζει καθολου,αλλα προβληματιζομαι λιγακι γιατι πολλοι μ λενε οτι το s ειναι ελαχιστα καλυτερο.. Το Τ έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά πιο δυνατό επεξεργαστή καλύτερη κάμερα οπότε εφόσον δεν υπάρχει διαφορά στα χρήματα πάρε το T δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το s.
damos7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το Τ έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά πιο δυνατό επεξεργαστή καλύτερη κάμερα οπότε εφόσον δεν υπάρχει διαφορά στα χρήματα πάρε το T δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το s. Φανταζομαι οτι εχει την ιδια αξιοπιστια με το s ετσι? και εγώ το S θα έλεγα. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.Αλλα τεκμηριωσε μου την αποψη σου παρακαλω
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Φανταζομαι οτι εχει την ιδια αξιοπιστια με το s ετσι? Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.Αλλα τεκμηριωσε μου την αποψη σου παρακαλω το βρήσκω καλύτερο σαν overall συσκευή,το αγώρασα και εγώ πριν κανα 2μηνο και ήμουν στο ίδιο δίλημα αλλά επέλαξα το S γιατί έχει οθονάρα,τρομερά χρώματα,καλή κάμερα(τώρα με την jelly bean έχουν βελτιώσει και το καμερα app). έρχεται με hdmi και το συνδεεις στην τv οπου την κάνεις smart media center το έχω κάνει παίζω και real racing 3 στη τηλεώραση που είναι όνειρο! επίσης το βρίσκω πολύ ποιο όμορφο αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
damos7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το βρήσκω καλύτερο σαν overall συσκευή,το αγώρασα και εγώ πριν κανα 2μηνο και ήμουν στο ίδιο δίλημα αλλά επέλαξα το S γιατί έχει οθονάρα,τρομερά χρώματα,καλή κάμερα(τώρα με την jelly bean έχουν βελτιώσει και το καμερα app). έρχεται με hdmi και το συνδεεις στην τv οπου την κάνεις smart media center το έχω κάνει παίζω και real racing 3 στη τηλεώραση που είναι όνειρο! επίσης το βρίσκω πολύ ποιο όμορφο αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. χαχαχα media center λεει,βασικα ειχα ξεχασει οτι το T δεν εχει θυρα hdmi και εγω μιας και εχω τελευταιας τεχνολογιας τηλεοραση θα την χρησιμοποιω πολυ αυτη τη θυρα,οπως εκανα με το neo V .Ειναι και το γεγονος οτι εχει 32 gb απο μονο του.
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 χαχαχα media center λεει,βασικα ειχα ξεχασει οτι το T δεν εχει θυρα hdmi και εγω μιας και εχω τελευταιας τεχνολογιας τηλεοραση θα την χρησιμοποιω πολυ αυτη τη θυρα,οπως εκανα με το neo V .Ειναι και το γεγονος οτι εχει 32 gb απο μονο του. ναι δεν σου κάνω πλάκα,το συνδέω, και αράζω,σερφαρισμα,youtube,έχω και bluetooth keyboard και ξαπλαρω ,αφηνω το κινητο και το κανω media center
damos7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι δεν σου κάνω πλάκα,το συνδέω, και αράζω,σερφαρισμα,youtube,έχω και bluetooth keyboard και ξαπλαρω ,αφηνω το κινητο και το κανω media center χαχα εισαι ωραιος!
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 χαχα εισαι ωραιος! έχει το χαβαλέ του βέβαια απο εκεί και πέρα είναι καθαρά δική σου προσωπική επιλογή τι θα επιλέξεις. το μεν xperia T είναι ποιο καινουργιο απο την άλλη το s πήρε πρόσφατα jelly bean και πετάει! έρχεται σύντομα και άλλο update(bug fixes οχι νεα εκδοση android). δηλαδή έχει ακόμα υποστήριξη,δεν είναι νεκρό.
damos7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 έχει το χαβαλέ του βέβαια απο εκεί και πέρα είναι καθαρά δική σου προσωπική επιλογή τι θα επιλέξεις. το μεν xperia T είναι ποιο καινουργιο απο την άλλη το s πήρε πρόσφατα jelly bean και πετάει! έρχεται σύντομα και άλλο update(bug fixes οχι νεα εκδοση android). δηλαδή έχει ακόμα υποστήριξη,δεν είναι νεκρό. Ευχαριστω για ολη τη βοηθεια και τις πληροφοριες που μου εδωσες φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα