miki96 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εχω το εξης προβλημα οταν παταω απενεργοποιηση στο pc (τρεχει win xp) κα εχω το internet ανοιχτο αυτο κανει επανεκινηση κι οχι απενεργοποιηση...νομιζω οτι καπου ειχε παρει το ματι μου επιλογη των windows στις συνδεσεις να κανουν reboot οταν το internet ειναι ανοικτο αλλα τωρα δεν θυμαμαι που ειναι...ευχαριστω πολυ
N3k21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 εχω το εξης προβλημα οταν παταω απενεργοποιηση στο pc (τρεχει win xp) κα εχω το internet ανοιχτο αυτο κανει επανεκινηση κι οχι απενεργοποιηση...νομιζω οτι καπου ειχε παρει το ματι μου επιλογη των windows στις συνδεσεις να κανουν reboot οταν το internet ειναι ανοικτο αλλα τωρα δεν θυμαμαι που ειναι...ευχαριστω πολυ Το λειτουργικό δε θυμάμαι αν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση... Πιθανόν αναφέρεσαι στην επιλογή του BIOS, "Wake on LAN". Θεωρητικά, αν η συγκεκριμένη επιλογή είναι ενεργοποιημένη, με το που "αντιλαμβάνεται" ο υπολογιστής κάποιο σήμα από το router εκκινεί. Έλεγξε αυτό σε πρώτη φάση αλλά καλού κακού κάνε και έναν έλεγχο για malware κλπ με κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα όπως το Malwarebytes Antimalware...
miki96 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 βρηκα την επιλογη που λες στις ιδιοτητες της καρτας δικτυου μου(επισυναπτομενο αρχειο) και και στην επιλογη "wake up capabilities" εχει τιμη "magic packet and pattern match"....το θεμα ειναι πως το pc μου δεν ξεκιναει οταν ανοιγω το router απλως κανει επανεκκινηση αντι για κλεισιμο οταν το router ειναι ανοιχτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα