Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω μια Geforce GTS250 που μεχρι σημερα εξυπηρετουσε τον σκοπο της ικανοποιητικα. Σπανια παιζω παιχνιδια ουτως ή αλλως (εκτος απο Civ 5) και δεν εχω απαιτησεις για video/photo editing κλπ.

Δυστυχως η καρτα παρουσιαζει προβληματα τελευταια και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να την αντικαταστησω. Η μητρικη μου ειναι μια Asusp5q deluxe και εχω 900αρι τροφοδοτικο.

Θα ηθελα να δωσω γυρω στα 100-150 ευρω και θα ηθελα τις προτασεις σας πανω σε αυτο.

Δημοσ.

Για να κρατήσεις χαμηλά το κόστος: https://www.skroutz.gr/s/3079333/Asus-Radeon-HD7790-1GB-DirectCU-II-OC.html

Το κάτι παραπάνω σ' επιδόσεις: https://www.skroutz.gr/s/3293320/Gainward-GeForce-GTX650-Ti-Boost-1GB-Golden-Sample.html

Ποιο ακριβώς είναι το psu?

+1 και στις 2 επιλογες!αλλα πες οπως ειπε και ο γκιοκου το τροφοδοτικο σου...αν και απο την στιγμη που ειχες την gts250 που ειναι αρκετα φαγανη δεν νομιζω να εχεις θεμα με τις αλλες καρτες......

Δημοσ.

Τροφοδοτικο εχω το Corsair TX850 που αγορασα πριν απο 3 μηνες. Νομιζω πως ειναι αρκετο για ολες τις καρτες που εχω στα υποψιν.

Ευχαριστω για τις ταχυτατες απανησεις σας. Απο τα 2 που προτεινατε, φανταζομαι οτι η GTX650Ti ειναι καλυτερη και λογικα αξιζει τα επιπλεον 10 ευρω. Αν δεν προταθει τιποτα αλλο ενδιαφερον, μαλλον θα προχωρησω σε αγορα.

Δημοσ.

με αυτο το τροφοδοτικο θα εισαι πενα για πολλααα χρονακια! ναι  η gtx650ti boost  ειναι καλυτερη αρκετα :)

Δημοσ.

Απο τα 2 που προτεινατε, φανταζομαι οτι η GTX650Ti ειναι καλυτερη και λογικα αξιζει τα επιπλεον 10 ευρω. Αν δεν προταθει τιποτα αλλο ενδιαφερον, μαλλον θα προχωρησω σε αγορα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το budget, μη περιμένεις άλλες προτάσεις!

Αν ανέβεις στα 200+, τότε τα ματαλέμε. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...