Προς το περιεχόμενο

[Motherboard] Asus P8Z77-V DELUXE @112€ [Expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2600K

ρωτάω για να ξέρω αν ο Z77 είναι καλύτερος απο τον Z68. δηλαδή σε σταθερότητα σε OCing και τέτοια

Φίλε μου η μητρικη σου ειναι άριστη.. αν θέλεις Wi_Fi και Βτ τότε μονο να το σκεφτείς.. εγω δεν θα την αλλαζα με τίποτα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου η μητρικη σου ειναι άριστη.. αν θέλεις Wi_Fi και Βτ τότε μονο να το σκεφτείς.. εγω δεν θα την αλλαζα με τίποτα.

το ξέρω ρε φίλε απλά με έχει βάλει σε δίλημμα, δεν χρειάζομαι κανένα απο αυτα που λές :D. απλά για το chip δεν ξέρω αν θα αξίζει η αλλαγή.....

Δημοσ.

Οχι δεν αξίζει .. τα εχω δοκιμάσει και τα δυο.. να είχες 3770 να το συζητήσω..

ρε μεγάλε σίγουρα θα πάω κάποτε και σε 3d Gen intel, δεν πρόκειται να μείνω εδώ. το μοναδικό πράγμα που με χαλάει είναι το χρώμα του, σαν μητρική αξίζει; αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν αξίζει η αλλαγή, δεν με αφορούν τα έξοδα

Δημοσ.

ρε μεγάλε σίγουρα θα πάω κάποτε και σε 3d Gen intel, δεν πρόκειται να μείνω εδώ. το μοναδικό πράγμα που με χαλάει είναι το χρώμα του, σαν μητρική αξίζει; αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν αξίζει η αλλαγή, δεν με αφορούν τα έξοδα

Ναι φιλε μου πιστευω οτι αξιζει.Ειδικά σε αυτα τα λεφτα δεν προκειται να βρεις κατι καλυτερο. Εφοσον πας σε ivy bridge καποια στιγμη θα εχεις τον ενσωματωμενο usb3.0 controller και pci-express 3.0 κατι που η z68 δεν εχει. Η μητρικη ειναι φοβερη. Εχει 20 phase power design απο τις οποιες οι 16 ειναι για τον επεξεργαστη. Που βοηθαει σε stable OC. Εγω εχω την p8z77-v και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. 

Αμα εχεις κ iphone εχει μια εφαρμογη που ελεγχεις το pc σου μέσω του κινητου :P. αλλα αυτο ειναι μονο για να παιζεις.. χαχα :-D 

Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου ακύρωσαν τις παραγγελίες.Λέει δεν έχουν κομμάτια.δΕΝ

Δεν εχουν κομματια η οτι δεν τους στελνει η αντιπροσωπια?

Δημοσ.

Δεν τους στέλνει η αντιπροσωπεία... Εφαγα άκυρο κι εγώ ...
Τάχα τους ενημέρωσε ο προμηθευτής ότι καταργήθηκε το μοντέλο της ASUS...
Ψέμματα!... Κατά τα άλλα το είχαν όμως άμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία...

Δημοσ.

Αφού ο Κώτσος θέλει να μας το στείλει αλλά δεν έχει (λέμε τώρα!!) άμα επικοινωνήσουμε με την Asus και μας πει ότι το προϊόν είναι ακόμα σε παραγωγή θα μας το φέρουν;

Είναι και κακοί ψεύτες...

• Like 1
Δημοσ.

Μια απο τα ιδια μου την ακυρωσαν ξαι καλα δεν τους στελνει ο προμηθευτης

To ίδιο και εμένα, αλλά ήδη έφυγε η αρνητική στο skroutz, γιατι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με το εν λόγω κατάστημα...

Δημοσ.

απο οτι ειδα στο site electroworld εχει αποσταλει..

κραταω μικρο καλαθι ομως γιατι βλεπω οτι πολλοι φαγατε ακυρο.μαζι με τον 3770κ απο το you που ειχα παρει,αν ερθει και η μητρικη.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑααα! :lol:

Δημοσ.

ετσι και στειλει το αδελφο καταστημα ποια δικαιολογια θα πει ο ΚΩΤΣΟΣ ?

Θα ζητηση συγγνωμη οτι απο λαθος πηρε μονο το Electroword , και οπως το  pablic το θεμα θα κλεισει. Στην Ελλαδα ξεχναμε γρηγορα με ενα συγγνωμη κλεινει η υποθεση, και οσοι παραγγειλαμε να παμε να πνιγουμαι η να φαμε  την συγγνωμη του.

Δημοσ.

ετσι και στειλει το αδελφο καταστημα ποια δικαιολογια θα πει ο ΚΩΤΣΟΣ ?

Θα ζητηση συγγνωμη οτι απο λαθος πηρε μονο το Electroword , και οπως το  pablic το θεμα θα κλεισει. Στην Ελλαδα ξεχναμε γρηγορα με ενα συγγνωμη κλεινει η υποθεση, και οσοι παραγγειλαμε να παμε να πνιγουμαι η να φαμε  την συγγνωμη του.

νομιζω οτι αυτοι που φαγαν ακυρο ηταν και απο electroworld οχι μονο κοτσο..

σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα,μιλησαμε με ειλικρινεια και μου απαντησαν οτι ειναι λαθος τιμη απο το συστημα,αλλα θα προσπαθησουμε να εκτλεσουμε παραγγελιες.

απο την αλλη ομως βλεπω οτι κανεις αλλος δεν εγραψε οτι του εστειλαν τη μητρικη και υποψιαζομαι οτι μονο εγω ειμαι ο τυχερος-ατυχος...

θα δειξει,οταν και αν παραλαβω και ειναι ολα ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...