Προς το περιεχόμενο

[Motherboard] Asus P8Z77-V DELUXE @112€ [Expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει την asrock extreme 4 με πιστωτική απο digitalmaster...θα μου δώσουν υπόλοιπο ή τα λεφτά πίσω αν την ακυρώσω ? Αξίζει πιστεύω.

νομιζω οτι μπορεις να την ακυρωσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει την asrock extreme 4 με πιστωτική απο digitalmaster...θα μου δώσουν υπόλοιπο ή τα λεφτά πίσω αν την ακυρώσω ? Αξίζει πιστεύω.

νομιζω οτι μπορεις να την ακυρωσεις και να παρεις κανονικα τα λεφτα σου πισω

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς ακόμα και αν έχεις λάβει το προϊόν και αποφασίσεις οτι δεν είναι αυτο που θέλεις,φυσικα μην περιμένεις τα χρήματα σου όμως πίσω σε μια μέρα.

Το DigitalMaster.gr σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντος σε περίπτωση που δεν καλύπτει τις  προσδοκίες του τελικού αποδέκτη εντός μίας (1) εβδομάδας από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής εκτός κι αν είναι λάθος της εταιρείας μας οπότε και απαλλάσσεστε από την συμμετοχή σας σε αυτά. Τέλος για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές θα πρέπει  η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.   Για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας φροντίσετε να τηρεί η αποστολή τις παρακάτω προϋποθέσεις:

• Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. 
  • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών της προτίμησής σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. 

Δημοσ.

Εγώ για ασφάλεια παρήγειλα 2, μια απο electro και μια απο κωτσόβολο.Έλεγα οταν μου έρθει η 1η να ακυρώσω τη 2η αλλά αν τη θέλει κανένας ας μου στείλει ένα pm.Είμαι Βόλο οπότε ίσως χρειαστεί να πληρώσουμε μεταφορικά.

Όλα αυτά φυσικά με τη προυπόθεση οτι δε θα ακυρωθεί απο το μαγαζί κάποια απο τις 2...

Δημοσ.

Εγώ για ασφάλεια παρήγειλα 2, μια απο electro και μια απο κωτσόβολο.Έλεγα οταν μου έρθει η 1η να ακυρώσω τη 2η αλλά αν τη θέλει κανένας ας μου στείλει ένα pm.Είμαι Βόλο οπότε ίσως χρειαστεί να πληρώσουμε μεταφορικά.

Όλα αυτά φυσικά με τη προυπόθεση οτι δε θα ακυρωθεί απο το μαγαζί κάποια απο τις 2...

Θα με ενδιέφερε. Αν μπορούσες μάλιστα να ζητήσεις παραλαβή στο δεύτερο σε Αθήνα ακόμη καλύτερα...

Δημοσ.

έχει ενδιαφέρον πάντως αν θα παραλάβει κανείς.

Αντίστοιχη προσφορά είχε το φλεβάρη (7/2) και φάγανε απίστευτο κράξιμο απο μένα για την ακύρωση (δήθεν δεν είχαν απόθεμα)

post-121954-0-85100100-1371634749_thumb.png

post-121954-0-54290300-1371634763_thumb.png

Δημοσ.

@GSpiraras έχει πάρει σειρά ο cynic αλλά είσαι 2ος.Καλύτερα να μιλάμε σε pm, μη χαλάμε το thread.

@moredread αν σου είπαν οτι δεν έχουν απόθεμα, μπορεί κάποιος να παραλάβει.Αν όμως είναι λάθος η τιμή μάλλον θα φάμε όλοι άκυρο.

Δημοσ.

@GSpiraras έχει πάρει σειρά ο cynic αλλά είσαι 2ος.Καλύτερα να μιλάμε σε pm, μη χαλάμε το thread.

@moredread αν σου είπαν οτι δεν έχουν απόθεμα, μπορεί κάποιος να παραλάβει.Αν όμως είναι λάθος η τιμή μάλλον θα φάμε όλοι άκυρο.

Αυτό μου είπαν, αλλά δεν σημαίνει οτι αυτό ήταν η αλήθεια!

Μακάρι αν παραλάβει κάποιος, έχει ενδιαφέρον..

Δημοσ.

εμένα πάντως μου είπαν πριν λίγο ότι η παραγγελία μου ισχύει κανονικά και ας κατέβηκε απ' το site τους.

Προφανώς ξεπούλησαν.

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω μπει σε τρελό δίλημμα, έχω την gigabyte Z68X-UD5-B3 και δεν ξέρω αν αξίζει να την αλλάξω.....

έχω όλο το προφίλ του κουτιού κόκκινο και τα πάντα και αυτό θα μου το χαλάσει, αξίζει η αναβάθμιση του chip σε Z77?

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω μπει σε τρελό δίλημμα, έχω την gigabyte Z68X-UD5-B3 και δεν ξέρω αν αξίζει να την αλλάξω.....

έχω όλο το προφίλ του κουτιού κόκκινο και τα πάντα και αυτό θα μου το χαλάσει, αξίζει η αναβάθμιση του chip σε Z77?

Ποιον επεξεργαστή έχεις ?

Δημοσ.

Ποιον επεξεργαστή έχεις ?

2600K

Όχι.

Τι θα κερδίσεις από την αναβάθμιση; Μόνο ουσιαστικό κέρδος οι περισσότερες USB 3.0 θύρες.

ρωτάω για να ξέρω αν ο Z77 είναι καλύτερος απο τον Z68. δηλαδή σε σταθερότητα σε OCing και τέτοια

Δημοσ.

Μετά από επικοινωνία με Electro τους τέλειωσε και την έχουν παραγγείλει και σε μένα τουλάχιστον σε ένα 10ήμερο θα τη στείλουν. Η παραγγελία ισχύει κανονικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...