Προς το περιεχόμενο

[Motherboard] Asus P8Z77-V DELUXE @112€ [Expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς ίδια τιμή πριν 6 μήνες, παρειγγειλα και μετα απο πολλές διαπραγματεύσης μου την ακύρωσαν!

(δήθεν δεν υπήρχε απόθεμα ο ένας, λάθος τιμολόγηση ο άλλος).

Όποιος παραλάβει, η μητρική είναι TOP...έχω την ίδια.

Δημοσ.

εκει λιγο δυσκολα να πεφτει , απλα εβγαλε προσφορα

Μπορεί η τιμή της να μην πέσει τόσο γιατί τα μαγαζιά θα μπουν μέσα (εκτός κι αν την πετύχεις σε ξεστοκάρισμα όπως τώρα) αλλά η αξία της θα είναι εκεί... Στα μισά λεφτά απ'ότι την έχουν τώρα οι άλλοι.

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση.

Λίγο πριν την παραγγείλω, έψαξα όλα τα χαρακτηριστικά της και εν τέλει αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα. Τα γράφω λοιπόν, μήν γίνει κάποια βιαστική κίνηση πάνω στην τούρλα του Σαββάτου.

Δεν έχει DVI ή VGA υποδοχές, μόνο HDMI και DisplayPort.

Δεν έχει PS/2 θύρα και το σημαντικότερο

Δεν έχει PCI!

Κοινώς είναι μια χαρά για κάποιον που στήνει τώρα νέο μηχάνημα, όχι και τόσο για κάποιον που σέρνει μαζί του παλιό εξοπλισμό που δεν μπορεί (για διάφορους λόγους) να αποχωριστεί.

Δημοσ.

Για όσους τσίμπησαν τον 3770 από το you θα τους έρθει μια χαρά, τώρα PS/2 θύρα σε σύγχρονη καλή μητρική δύσκολα θα βρεις...

Κριτικές : http://www.amazon.co.uk/Asus-Motherboard-Bluetooth-CrossFireX-LudicLogix/product-reviews/B007KZQE5I/ref=sr_1_1_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Δημοσ.

Με i5-2500K κολλαει; Τωρα εχω αυτην πανω https://www.skroutz.gr/s/347783/Gigabyte-GA-Z68AP-D3-B3.html?keyphrase=z68apd3

Αξιζει η αλλαγη;

Κατά τη γνώμη μου είναι περιττό έξοδο αν είσαι ικανοποιημένος με αυτή που έχεις τώρα...

Αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ... Σε περιορίζει σε κάτι αυτή που έχεις ήδη?

Δημοσ.

Ακριβώς ίδια τιμή πριν 6 μήνες, παρειγγειλα και μετα απο πολλές διαπραγματεύσης μου την ακύρωσαν!

(δήθεν δεν υπήρχε απόθεμα ο ένας, λάθος τιμολόγηση ο άλλος).

Όποιος παραλάβει, η μητρική είναι TOP...έχω την ίδια.

Απο που την είχες παραγγείλει?

Όντως πολύ καλή προσφορά και θα κάνει καλό συνδιασμό με το 3770Κ.

Ποιο απο τα 2 κατάστημα θεωρείται πιο αξιόπιστο?

Δημοσ.

Μπράβο αστέρια μου! Πού τα σταμπάρετε όλα?

Μια χαρά μου 'κατσε για τον 3770k@you !

Tώρα κι ένα φθηνό σετάκι μνήμης να μου βρειτε (8GB καλά ειναι πιστεύω) και μια καλή ψυκτρούλα και είμαστε κομπλέ!

Το στήσαμε super το προσφορο-συστηματάκι! :-D

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη mobo ειναι στα high end μοντελα. Αρα θα τη παρει καποιος που θα εχει και ξεχωριστη καρτα γραφικων. Οποτε το οτι δεν εχει vga/dvi ειναι το λιγοτερο που απασχολει καποιον σε μητρικη τετοιας κατηγοριας. Απο την αλλη, αν και πλεον ολα τα περιφεριακα βγαινουν και σε pcie εκδοσεις, η ελληψη pci μου φαινεται και εμενα καπως! Παντως ειναι κορυφη μητρικη, οποιος στηνει τωρα μηχανημα και ποσο μαλλον καποιος που εχει παρει cpu απο προσφορα, προχοραει με κλειστα τα ματια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...