Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω χαζέψει από τις πολλές πληροφορίες στο ιντερνετ για τα ταμπλετς και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω καταλήξει πάνω κάτω σε 2-3 μοντέλα αλλά δεν μπορώ να επιλέξω με τίποτα. Καταρχάς η χρήση του θα είναι 70% ταινίες/σειρές γι'αυτό θέλω 10άρα καλή οθόνη/ανάλυση. Από ΄κει και πέρα λίγο χάζεμα στο ιντερνετ και κανένα ebook κάτι που δεν νομίζω να αντιμετωπίζει πρόβλημα κάποια ταμπλέτα γενικά. Δεν είχα στο μυαλό μου παιχνίδια αλλά με τις δυνατότητες γενικά που έχω συναντήσει, έχω ψηθεί και για κανένα καλό παιχνιδάκι ενίοτε. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα Ainol Novo10 Hero (2πύρηνο-4πύρηνο δεν ξέρω) αλλά και το Captain λόγω οθόνης. Από κει και πέρα και το Cube U30GT2 νομίζω θα με καλύψει επίσης. Μετά την οθόνη και γενικά την ομαλότητα του ταμπλετ (επεξεργαστής,gpu κτλ) έρχεται φυσικά και η μπαταρία...

Λοιπά παρεμφερή δεν με πολυτρελαίνουν, σε όλα υπάρχει λύση αν το ψάξει κανείς. Φυσικά αν έχει κάποιος κάτι καλύτερο να προτείνει σ'αυτά τα λεφτά περίπου φυσικά και να μου το πει

Ευχαριστώ πραγματικά για όποιον πάρει το χρόνο να διαβάσει το μήνυμα μου ακόμα και ας μην βοηθήσει.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Tablet-wars.bmp

Δημοσ.

στην ιδια θεση ημουν και εγω καιρο τωρα φιλε εγω βεβαια εκανα την αποπειρα σημερα και πηρα αυτο http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-M9-WIFI-1_8GHz-10_1-Inch-IPS-Android-4_1-16GB-Tablet-p-64785.html βλεπω δεν ειναι στις επιλογες σου και γι'αυτο το βαζω.

υ.γ καλη μου τυχη :-D

Δημοσ.

κοιτα εχει πολλες καλες κριτικες σε διαφορα site αλλα και εδω στο insomnia καποια παιδια που το αγορασαν ειναι αρκετα ευχαριστημενοι απ' το συγκεκριμενο. περισσοτερα οταν το πιασω στα χερια μου. 

Δημοσ.

To m9 σπερνει. Χτυπα το 

Με 50 ευρω κατω παρε το ainol 10 hero. Πολυ καλο για τα λεφτα του. 

Δημοσ.

Και τα 2 μοντελλα που λες και αυτο του gtr εχουν πολυ καλες κριτικες Για το Ainol θα εχω και προσωπικη αποψη αλλα σε 20 μερες Το βασικο γι αυτο που το θες θα ελεγα IPS οθονη οπωσδηποτε (κατι που εχουν και τα 3 νομιζω) και μεγαλη μπαταρια

Δημοσ.

Απλα να ξερετε οσοι προσανατολιζεστε για το hero I οτι η συναρμογη δεν ειναι αξιοζηλευτη και οτι μαλλον εχει βγει μια φουρνια λιγο προβληματικη.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το hero I. Απλα αν αρχισεις και το πιεζεις με τα χερια σου σαν να στυβεις χυμο τοτε θα τριζει. Αυτο σε μενα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...