nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ξέρω, είναι εντολή που σε πάει σε αυτή την σελίδα. = 20-80ms, οπότε τα 50ms της wind γιατί δεν είναι καλά? Πόσο συνηθίζεται να έχουν οι καλές συνδέσεις? Μόλις δοκίμασα την σύνδεση του σπιτιού και μου έβγαλε 125. Από 30ms και κάτω θεωρείται οκ. Βέβαια για το ping παίζουν ρόλο και παράγοντες όπως ο ορισμός του QoS από τον πάροχο, πέραν των καθαρά τεχνικών χαρακτηριστικών της γραμμής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 125 η σύνδεση του σπιτιού προς ποιο server?
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 125 η σύνδεση του σπιτιού προς ποιο server? Δεν θυμάμαι, το ξανατεστάρω. Τώρα μου βγάζει γύρω στα 100 με server Αθήνας, εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Έκανα αλλαγή server και έβαλα θεσσαλονίκη και μου έβγαλε 122.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 με την γραμμή να μην κάνει τπτ? idle? υπερβολικά μεγάλο για μη ασύρματη/επίγεια σύνδεση...
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 με την γραμμή να μην κάνει τπτ? idle? υπερβολικά μεγάλο για μη ασύρματη/επίγεια σύνδεση... Μπορεί να τρώει φρίκη το WiFi. Δεν μπορώ να διανοηθώ τέτοιο lag σε LAN.
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 με την γραμμή να μην κάνει τπτ? idle? υπερβολικά μεγάλο για μη ασύρματη/επίγεια σύνδεση... Τι εννοείς με την γραμμή να μην κάνει τπτ? Μπορεί να τρώει φρίκη το WiFi. Δεν μπορώ να διανοηθώ τέτοιο lag σε LAN. Όχι με ethernet το έχω συνδεδεμένο. Πάντως η ταχύτητα είναι φυσιολογική, γύρω στα 10 πιάνω ανέκαθεν έχοντας 24άρα σύνδεση. Για το ping να ανησυχώ? Τι επιπτώσεις έχει ένα αργό ping?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τι εννοείς με την γραμμή να μην κάνει τπτ? να μην κατεβάζεις/ανεβάζεις πχ torrents όταν testάρεις για ping...
michael92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ ο ίδιος είπες πως σε ικανοποιεί και το 3G. Τελικά το πρόβλημά σου ποιό είναι; wut? Μα δεν υπάρχει αρκετή κάλυψη για το 3G αυτό λέω. Και δεν μένω σε κανά χωριό (Τα χωριά ίσως πιάνουν καλύτερα) αλλά Θεσσαλονίκη
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 να μην κατεβάζεις/ανεβάζεις πχ torrents όταν testάρεις για ping... α όχι, δεν κατέβαζα τπτ εννοείται. Πάντως η ταχύτητα είναι φυσιολογική, γύρω στα 10 πιάνω ανέκαθεν έχοντας 24άρα σύνδεση. Για το ping να ανησυχώ? Τι επιπτώσεις έχει ένα αργό ping?
Kostas75 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Υπάρχει κάποιο πλάνο επέκτασης και προς τα δυτικά προάστια και την Πετρούπολη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα