Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με δελτίου τύπου, η Vodafone ανακοινώνει την επέκταση του 4G δικτύου της και πρσφέρει δωρεάν πρόσβαση σ'αυτό για όσους συνδρομητές της κάνουν χρήση Internet.Το 4G δίκτυο της Vodafone καλύπτει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και πολλές ακόμα περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης.

H ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο 4G, είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Vodafone που κάνουν χρήση Internet, Συμβολαίου & Καρτοκινητής, μέχρι τις 31/10/2013. Η Vodafone τους προσεχείς μήνες θα ανακοινώσει την εμπορική πολιτική που θα ισχύει από 1/11/2013.

Επεξ/σία από insomnia.gr
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι που θα ηταν τσαμπα! και  θα υπηρχε και κρητη! :ρ Ασε ρε ! ξεγραμενους μας εχουν εμας!

Δημοσ.

χαχαχα...δηλαδή θα πληρώνουμε παραπάνω αν ανοίγουμε το κουμπάκι LTE ; 

Καλά είναι και κλειστό....

• Like 6
Δημοσ.

Ειλικρινά πάντωςτοπ 3g είναι υπεραρκετο για browsing, ακόμα και για youtube videos. θα παίξουμε λίγο (όταν και άν έχει σήμα -- κέντρο Θεσσαλονίκης τώρα πάντως , δεν εχω ΛΤΕ). Μόλις μπει χρέωση,....bye bye

Δημοσ.

ποια ειναι η διαδικασια στην καρτοκινητη για να το εχω ΔΩΡΕΑΝ ;;

ΔΕΝ ειναι τσαμπα το internet..απλα δεν θα εχει extra χρεωση κανενας μεχρι 31/10/2013 για να μπαινει(οπου βρει) με 4G.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΧΩ LTE ! ΠΑω να παρω καρτουλα voda ! ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ! Δεν σε χαλασεεεεεεεε

Τρεεεχααα..τους επιασες κοτσους.Εισαι θεος !!!

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να παρουμε , οι της καρτοκινητης , νεα sim ;

Αν εχεις καρτουλα 3G θα εισαι μια χαρά.Δουλευει και ετσι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...