Gianniz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδια Διαβασα αρκετα threads και ειδα ποια κινητα προτεινονται κυριως σε αυτο το price range αλλα μιας και ειμαι αρκετα ασχετος απο smartphone (θα ειναι το πρωτο μου) ειπα να ανοιξω και ενα δικο μου thread. Τα λεφτα που θελω να διαθεσω ειναι ως 200 ευρω και λιγα παραπανω μονο αν θεωρειτε οτι η επιλογη αξιζει αρκετα περισσοτερο. Δε ξερω τι ακριβως να ζητησω αλλα θα ηθελα : Να ειναι αξιοπιστο μοντελο και ευχρηστο (δλδ στους 10 χρηστες οι 9 να μην εχουν παραπονα) Να εχει καλη καμερα, οσο γινεται για τα χρηματα αυτα. Να εχει οσο δυνατον καλυτερη μπαταρια και επαρκη χωρο αποθηκευσης. Να φορτωνει γρηγορα σελιδες στο internet και να μην κολλαει γενικως. Δε ξερω αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ζητησω. Ελπιζω στα χρηματα που διαθετω να υπαρχουν επιλογες που πληρουν τα παραπανω αξιοπρεπως. Ριχτε τις προτασεις σας pls.
xaris87 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Galaxy s3 mini,Xperia P! Αυτά κοιτούσα και εγώ με τις ίδιες απαιτήσεις με σένα!!
terry308 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 acer liquid e2 απο expansys.gr στα 214€ , αν δεν εχεις προβλημα με τα Αγγλικα 4πυρηνο , 1gb ram πεταει... και ips οθονη ...
Gianniz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Λοιπον ας παρω ενα-ενα αυτα που προταθηκαν 1) Samsung Galaxy SIII mini - 230 Euro Διαβασα αρκετες κριτικες. Στο μεγαλυτερο συνολο τους ειναι θετικες. Τα μονα παραπονα που ειδα ειναι για το δεν αναβει το led σε ειδοποιησεις και καποια παραπονα για μπαταρια. Το κινητο το εχω δει απο κοντα και απο αποψη αισθητικης - κρατηματος με αφησε πληρως ικανοποιημενο. Επισης το μοντελο ειναι καιρο στην αγορα και ειναι ενα απο τα δημοφιλη. Σε απλα λογια για εναν καινουριο στο θεμα smartphone οπως εγω ξερω οτι θα βρω επαρκη support σε forums οταν το χρειαστω. 2) Sony Xperia P - 200 Euro Δε μπηκα στον κοπο να διαβασω reviews εδω. Το κινητο το απερριψα λογω του οτι δε με βολεψε στο χερι. Ειναι τετραγωνισμενο με αποτελεσμα να καθεται λιγο αβολα. 3) Acer Liquid e2 - 214 Euro Το κινητο αυτο απο τα specs του φαινεται να παιζει σε αλλη κατηγορια και πραγματικα ειναι να απορεις γιατι εχει τετοια τιμη. Εχω ομως καποια αλλα κολληματα περα απο τα specs για τα οποια δε τειθεται συζητηση. Καταρχας δε νομιζω οτι μπορω να το βρω σε καποιο καταστημα για να το δω απο κοντα και πως καθεται στο χερι που ειναι πολυ σημαντικο. Κατα δευτερον ειναι σχετικα καινουριο μοντελο και οχι τοσο δημοφιλη. Αυτο δεν ειναι κακο για καποιον που ξερει τι του γινεται στο θεμα smartphone αλλα για μενα που εχω μαυρα μεσανυχτα νομιζω θα αποτελεσει εμποδιο. 4) Samsung Galaxy S Advance - 193 Euro Αυτο δεν προταθηκε, αλλα το εχω δει να προτεινεται πολλακις σε αλλα thread. Διαβασα αρκετα reviews και δεν διαπιστωσα παραπονα σε κανενα θεμα του. Το κινητο το εχω δει απο κοντα μενοντας πολυ ευχαριστημενος με το πως μου ρχεται στο χερι. Συγκριτικα με το samsung galaxy s3 mini νομιζω οτι υπερτερει σε θεμα μπαταριας / φωτογραφιας και υστερει σε θεμα μνημης. Με αυτα που εχω διαβασει ως τωρα προσανατολιζομαι στην επιλογη του S Advance που ειναι και φθηνοτερο περαν ολων των αλλων.
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 iOcean X7 Youth (@merimobiles.com) Official Site @myphone.gr @youtube #1 Λιγότερο από 200€ με express αποστολή με EMS(σε περίπου 10 ημέρες από την μέρα παραγγελίας, θα το έχεις στα χέρια σου).
silentscream Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γειά σας για το desire c 130eyro έχετε κάποια άποψη?
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 gianiz αν θελεις κατι καλο δωνεις 260 ευρω και περνεις αυτο , το κινητο το εχει ενας φιλος μ και ειναι σε θεση να ανταγωνηστει τα κοτυφαια κηνητα της αγορας (εξερεση s4,xperia z ,htc one) http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html Γειά σας για το desire c 130eyro έχετε κάποια άποψη? το κινητο γιατι χρηση το θες ???
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 gianiz αν θελεις κατι καλο δωνεις 260 ευρω και περνεις αυτο , το κινητο το εχει ενας φιλος μ και ειναι σε θεση να ανταγωνηστει τα κοτυφαια κηνητα της αγορας (εξερεση s4,xperia z ,htc one) http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html Γειά σας για το desire c 130eyro έχετε κάποια άποψη? το κινητο γιατι χρηση το θες ??? δωνεις = δίνεις περνεις = παίρνεις ανταγωνηστει = ανταγωνιστεί κοτυφαια = κορυφαία κηνητα = κινητά εξερεση = εξαίρεσηΦίλε διόρθωσε σε παρακαλώ το post σου ή κάποιος mod.Κρίμα ειναι. Sent from my iPhone
Gianniz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παιδια ας μη ξεφευγουμε σας παρακαλω απο το θεμα. Για το iOcean οι προβληματισμοι μου ειναι οι ιδιοι με το Acer Liquid e2. Ευχαριστω για την προταση παντως. Το LG Optimus 4X ξεφευγει καπως στην τιμη στοχο. Θα παω να το δω απο κοντα αλλα κατα πασα πιθανοτητα με 4.7'' οθονη νομιζω οτι θα μου φανει παντοφλε. Πιο πολυ για 4'' με κοβω.
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αν θες και dualsim προτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/2492035/Alcatel-OT-997D.html?from=most-popular&keyphrase=997D Αν το παρεις με Αγγλικο μενου αντι για 250ε το παιρνεις με 173 Οσοι το εχουν παρει μονο καλα λενε Αν θυσιασεις τα 512ΜΒ RAM μπορεις να παρεις το ιδιο κινητο στην εξευτελιστικη τιμη των 85ε http://www.merimobiles.com/tcl-s800-dual-core-1ghz-4-3ips-800x480-pixels-with-android4-0-dual-sim-3g-smartphone_p/meri5797.htm
menios97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δωνεις = δίνεις περνεις = παίρνεις ανταγωνηστει = ανταγωνιστεί κοτυφαια = κορυφαία κηνητα = κινητά εξερεση = εξαίρεσηΦίλε διόρθωσε σε παρακαλώ το post σου ή κάποιος mod.Κρίμα ειναι. Sent from my iPhone για τα ορθογραφικα λες ??? τοτε θα σ ελεγα galaxy s3 mini
Gianniz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Λοιπον ας ενημερωσω οτι εν τελει αγορασα το Samsung Galaxy s3 mini στα 215 Ευρώ. Το κινητο ειναι οτι ακριβως ηθελα και ειμαι ακρως ευχαριστημενος με την επιλογη μου. Ένα όμορφο smartphone με αξιοπρεπεις δυνατοτητες σε ολους τους τομεις. Νομιζω οτι αν καποιος δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις απο το κινητο του και θελει ενα καλο all-around smartphone τοτε το s3 mini ειναι μια χαρα επιλογη. Το συστηνω ανεπιφυλακτα.
ggbbqqks2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Λοιπον ας ενημερωσω οτι εν τελει αγορασα το Samsung Galaxy s3 mini στα 215 Ευρώ. Το κινητο ειναι οτι ακριβως ηθελα και ειμαι ακρως ευχαριστημενος με την επιλογη μου. Ένα όμορφο smartphone με αξιοπρεπεις δυνατοτητες σε ολους τους τομεις. Νομιζω οτι αν καποιος δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις απο το κινητο του και θελει ενα καλο all-around smartphone τοτε το s3 mini ειναι μια χαρα επιλογη. Το συστηνω ανεπιφυλακτα. φιλε μου απο ποιο σκρουτζομαγαζο το αγορασες και ποσο καιρο εκανε να ερθει;
Gianniz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Το αγορασα απο το mr.mobi. Ειμαι Θεσσαλονικη. Το παρηγγειλα Πεμπτη απογευμα και Παρασκευη πρωι ηταν σε εμενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα