Προς το περιεχόμενο

turbo x tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2725382/Vero-A8826-8GB.html

Ορίστε κάτι τέτοιο πάρε..!!

Ελληνικό support!!! 

Αυτο το vero ειναι αριστο για τα λεφτα του. Επισης εχει τα ελαχιστα χαρακτηριστικα για να το θεωρησω λειτουργικο Tablet, ενω επειδη το εχω δει απο κοντα, η αποκριση της οθονης ειναι αρκετα καλη.

Τα "καλα" 7 ιντσα εχουν την ανεπαρκη κατα τη γνωμη μου αναλυση 1024x600. Η διαφορα ειναι σημαντικη. Φυσικα το 7 ιντσο νεξους εχει καλυτερη αλλα ειναι ακριβο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι:

1mobile.com

Και γιατί να βάλει αυτό και να μην βάλει το official google play, έστω και με τον πλάγιο τρόπο; Τι παραπάνω προσφέρει αυτό; Περισσότερο έλεγχο στις εφαρμογές; Μεγαλύτερη ασφάλεια; Μεγαλύτερη ποικιλία;

Διοτι αν εχεις μια αλλη γνωμη, εισαι υπαλληλος...

Όπως είδες, δεν το συνέχισα. :)

Δημοσ.

Και γιατί να βάλει αυτό και να μην βάλει το official google play, έστω και με τον πλάγιο τρόπο; Τι παραπάνω προσφέρει αυτό; Περισσότερο έλεγχο στις εφαρμογές; Μεγαλύτερη ασφάλεια; Μεγαλύτερη ποικιλία;

Ακομα και αν καταφερει να κανει install το apk δεν συμπεριφερεται παντα σωστα. Δε λεω να μην δοκιμασει αλλα μπορει καλλιστα να μην δουλεψει.

Το 1mobile οντως δεν τα εχει ολα αλλα τα εχει σχεδον ολα. Στα θετικα για μενα οτι δεν απαιτει δημιουργια λογαριασμου

• Like 1
Δημοσ.

Thnx Bspus! Από θέμα ασφάλειας; Οι εφαρμογές που ανεβαίνουν εκεί τις ελέγχουν ή απλά παίρνει όλες τις free από το google play και τις βάζει στις δικές του κατηγορίες;

Δημοσ.

Δεν το εχω ψαξει. Αμα ομως οντως απλα φερνουν οτι βρουν απο το play και το ανεβαζουν τι θεμα ασφαλειας μπορει να υπαρχει? Μεγαλυτερο απο το ιδιο το play εννοω. Υποτιθεται οτι το google play κανει καποιο ελεγχο ε?

Εγω να σου πω, ουτε καν το 1mobile δεν καιγομουν να βαλω, κατεβαζα τα apk απο το pc. Απλα βοηθαει στη μαζικη αναβαθμιση, ειδικα τωρα πια που το ανοιγω σπανια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...